Komu kto naciupał.@Jakub Madej future mu naciupał pół płyty? Daj link do tego drugiego
Do czego drugiego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Komu kto naciupał.@Jakub Madej future mu naciupał pół płyty? Daj link do tego drugiego
Racja
A ten bit jest na maksa chujowy
No future dissuje tego drugiegoKomu kto naciupał.
Do czego drugiego?
Oprócz córki było jeszcze info, że ludzie w jego sztabie są pedofilami, Drake twierdzi że spodziewał się ataku od tej strony, czy tym też nakarmił Kendricka?I reszta jest tu na przykład:
A timeline of Drake and Kendrick Lamar's recently re-ignited beef | Articles
Some of the meanings behind these diss track lyrics are WILDwww.maifm.co.nz
Fałszywe info to wypuścił chyba o tym, że ma córkę 11-letnią. Kendrick to łyknął, po czym Drake nawinął, że karmią go fałszywymi informacjami.
Chujowy do wszystkiego. Ten bit jest beznadziejnyChujowy do grania w klubie, ale odpowiedni do tekstu tego utworu.
Ten bit jest złowrogi i z tych wszystkich dissów najbardziej siada w pamięci, ja osobiście lubię niekonwencjonalne podejście do rapu.Chujowy do wszystkiego. Ten bit jest beznadziejny
Mój ulubiony listonosz-raper, pamiętam pijackie nielegale i pierwszy album kupiony kilka dni przed premierą w Empiku - oszukałem Panią, że już na pewno powinni mieć ale nie mogę znaleźć na sklepie i mi przyniosła z zaplecza. Drugi album towarzyszył mi kiedy zajechałem mój pierwszy samochód.
Chciałbym powiedzieć, że pamiętam też koncert i krótką wymianę zdań w żabce tuż przed, ale były to czasy w których piłem więcej goudy niż herbaty. Tak więc pamiętam tylko zbitą piątkę. Kolega z którym wtedy imprezowałem odwiedził kilka odwyków, dziś jest funkcjonującym jako tako w społeczeństwie mefedroniarzem. Ja się jako tako ogarnąłem, chociaż w takie szare dni jak dzisiaj przypomina sobie człowiek stare czasy.
Polecam tego allegrowicza.