Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przyznaję rację ale podczas przesłuchiwania numeru jebłem śmiechem po tekście ,,chuj mi tak jebie że zmienisz orientację"Powaga? Jak dla mnie to takie teksty na poziomie humoru ósmoklasistów. Wiesz, flaki, sperma, ruchanie trupów, hahaha, hihi. A flow to syntezator iwona.
Też mi siedziała zawsze jego nawijka, ale z perspektywy czasu to trochę takie "one trick ponny", nie będę tam się rozpisywał o kadencji czy technicznych aspektach bo też się nie znam, ale myślę że rap powinno się rozgraniczyć na dwie podkategorie- taki który oddaje "emocje" i taki który poprzez zabawę słowami sprawia że łapiesz się za głowę, tj. "techniczny". Wiadomo, najlepiej mieć jedno i drugie, ale w polskim przekroju to raczej nie spotykane, a Kaczor raczej mnie porywał tym pierwszym.Ja tam się nie znam na polskich rapach ale Kaczor to jednak zawsze był dla mnie przechuj, tak podskórnie to czułem...
Tak, to prawda. Dobrze powiedziane.Też mi siedziała zawsze jego nawijka, ale z perspektywy czasu to trochę takie "one trick ponny", nie będę tam się rozpisywał o kadencji czy technicznych aspektach bo też się nie znam, ale myślę że rap powinno się rozgraniczyć na dwie podkategorie- taki który oddaje "emocje" i taki który poprzez zabawę słowami sprawia że łapiesz się za głowę, tj. "techniczny". Wiadomo, najlepiej mieć jedno i drugie, ale w polskim przekroju to raczej nie spotykane, a Kaczor raczej mnie porywał tym pierwszym.
Everybody want to talk about who this and who thatChuje, nie wiem czemu nie ma miniaturek-.- polecam sprawdzić chociaż ostatni kawałek Killer Mike-a - "motherless"
Everybody want to talk about who this and who that
Who the realest and who wack, or who white or who black
Critics want to mention that they miss when hip-hop was rappin'
Motherfucker, if you did, then Killer Mike'd be platinum
Hah ale żeś to wygrzebał, w punkt a moim zdaniem, właśnie za sprawą m.in. (lub nawet głównie) Kendricka hip-hop i rap przeżywa odrodzenie... To słyszeli? Wrzucił tylko na IG, ale widzę że ktoś dodał na YT, katowałem/katuje równie mocno co euphorie i not like us