Integracja Uchodźcy Muzułmanie Muslim Inwazja

Było do przewidzenia, jest do przewidzenia. Będzie tego więcej. Tolerancja ponad wszystko, nawet rozum.

A zmierza to do tego zeby nie wiazac zamachow ani innych zbrodni z muslimami .Pare lat temu byla glosna sprawa Elin Krantz lewackiej dzialaczki zgwalconej i zamordowanej przez emigranta .Czytalem o tym w prasie szwedzkiej i tego smiecia nazywano tylko "23-letnim mezczyzną " .Lewaki chca wykorzystac mechanizm jaki uzyli Niemcy , utrwalajac swiadomosc ,ze zbrodnie drugiej wojny swiatowej dokonali jacys tam nazisci w "polskich obozach koncentracyjnych " .
Dobrze,ze u nas mozna jeszcze mowic jak jest.
0_1_67701_Elin_krantz_szwedzka_fanka_muzulmanskich_imigrantow_przed_i_po_spotkaniu_jednego_z_nich_przez_pankroliczek.jpg

Mnie rozbawilo jak angole nazywaja muzulmanina. "Atencjusz ze sklonnosciami samobojczymi" ;-)

The target was a pop concert, the audience was a mixture of teenagers, many of them young girls, all out for a fun and innocent evening. Some were young enough to need chaperoning by parents or grandparents.

If this does turn out to be an Islamist-inspired attack, the attacker has deliberately targeted everything his warped beliefs hate in a Western society.

:bomb:

ciekawa jest ta narracja "Po południu służby podały, że według nich sprawcą jest 22-letni Salman Abedi - obywatel brytyjski pochodzenia libijskiego."
Widzieliscie kiedys, zeby ktos napisal jan kowalski, obywatel brytyjski pochodzenia polskiego

Nie mam fejsbuka wiec zapytam tych ktorzy maja,czy jest juz wysyp flag brytyjskich i posty"pray for"?
Nie wiem, chyba wszystkich takich delikwentów wyje...łem z fb. Druga sprawa, że ilość kretynów na facebooku sprawia, że rzadko tam zaglądam.

To dobre, choć to drugie może być fejkiem. Pierwsze niestety dalej wisi dlatego wstawiam oryginał.

Wytłumaczył się :D

Leszek niby z SLD, ale od kiedy nie ma go w sejmie to mądrze gada.

Nie wstawiajcie tu tej ameby. Człowiek specjalnie nie wchodzi na jego twitta, żeby się nie denerwować
Z drugiej strony jest to kopalnia największego świństwa i skurwielstwa w polskich "mediach" i czasem warto obczaić co tam nowego ta gnida wymyśliła. W komentarzach dużo ludzi go tam gnoi, aczkolwiek znajdą się też tacy, co przyklaskują jego głupocie.

ostatnio troche myslalem nad mozliwosciami rozwiazania kryzysu w EU z muslimami i zastanawiam sie, czemu nie stosuje sie odpowiedzialnosci zbiorowej. Cala rodzina takiego mordercy muslima, lacznie z wujkami i ciociami do 3 pokolenia powinna byc wywalona z EU. Chcialbym wtedy zobaczyc jak zmieni sie sytuacja i czy nie bedzie latwiej zapobiec podobnym atakom...

Last edited:
Nie wiem, chyba wszystkich takich delikwentów wyje...łem z fb. Druga sprawa, że ilość kretynów na facebooku sprawia, że rzadko tam zaglądam.

Wytłumaczył się :D

Leszek niby z SLD, ale od kiedy nie ma go w sejmie to mądrze gada.

Leszek się nie pierdoli od kiedy CIA przyznało się do tajnych więzień w Polsce :goldi:

28:24-30:10

On nie jest glupi ,jest folksdojczowską qrwą ,piątą kolumną ktora reprezentuje interesy szwabow . To po prostu podly czlowiek bez zadnej moralnosci.
Mieszkam w Dortmundzie,mam tu tez ciocie i wujka ktorzy sa przesiwdlencami po ojcu wujka.Mqja papiery niemieckie od 25 albo wiecej lat.Chodza na wybory,wujek ma poglady lewicowe,ale tego kurestwa ciapatego nienawidzi tak samo jak my tutaj zebrani.Nie ma co tak generalizowac.To jest wrzod na dupie calej europy.Nie tylko tych z prawicowymi pogladami.Tylko lewackie sciery jeszcze tego nie rozumieja.

Mieszkam w Dortmundzie,mam tu tez ciocie i wujka ktorzy sa przesiwdlencami po ojcu wujka.Mqja papiery niemieckie od 25 albo wiecej lat.Chodza na wybory,wujek ma poglady lewicowe,ale tego kurestwa ciapatego nienawidzi tak samo jak my tutaj zebrani.Nie ma co tak generalizowac.To jest wrzod na dupie calej europy.Nie tylko tych z prawicowymi pogladami.Tylko lewackie sciery jeszcze tego nie rozumieja.
Chodzilo mi o postepowanie tego sprzedawczyka ,nie mam nic do naszej emigracj .

Back