Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co za seksistowska narreacja, przeciez on mogl sie identyfikowac jako kobieta!"23-letnim mezczyzną "

Jedyne co mozemy zrobic to wlasciwie glosowac a jak jakies polityczne qrwy beda chcialy przyjac choc kilkaset muslimow to trzeba wyjsc na ulice . Bydlaki nawet bez skrupulow dzieci zabijaja , przeciez Ariana Grande to idolka dzieciakow .Rodzi mi sie corka za dwa tygodnie.Wjebalem Ją nieswiadomie na poteżną mine.O chuj
Nie wiem, chyba wszystkich takich delikwentów wyje...łem z fb. Druga sprawa, że ilość kretynów na facebooku sprawia, że rzadko tam zaglądam.Nie mam fejsbuka wiec zapytam tych ktorzy maja,czy jest juz wysyp flag brytyjskich i posty"pray for"?
To dobre, choć to drugie może być fejkiem. Pierwsze niestety dalej wisi dlatego wstawiam oryginał.
Z drugiej strony jest to kopalnia największego świństwa i skurwielstwa w polskich "mediach" i czasem warto obczaić co tam nowego ta gnida wymyśliła. W komentarzach dużo ludzi go tam gnoi, aczkolwiek znajdą się też tacy, co przyklaskują jego głupocie.Nie wstawiajcie tu tej ameby. Człowiek specjalnie nie wchodzi na jego twitta, żeby się nie denerwować
On nie jest glupi ,jest folksdojczowską qrwą ,piątą kolumną ktora reprezentuje interesy szwabow . To po prostu podly czlowiek bez zadnej moralnosci.co przyklaskują jego głupocie.
Nie wiem, chyba wszystkich takich delikwentów wyje...łem z fb. Druga sprawa, że ilość kretynów na facebooku sprawia, że rzadko tam zaglądam.
Wytłumaczył się :D
Leszek niby z SLD, ale od kiedy nie ma go w sejmie to mądrze gada.
Mieszkam w Dortmundzie,mam tu tez ciocie i wujka ktorzy sa przesiwdlencami po ojcu wujka.Mqja papiery niemieckie od 25 albo wiecej lat.Chodza na wybory,wujek ma poglady lewicowe,ale tego kurestwa ciapatego nienawidzi tak samo jak my tutaj zebrani.Nie ma co tak generalizowac.To jest wrzod na dupie calej europy.Nie tylko tych z prawicowymi pogladami.Tylko lewackie sciery jeszcze tego nie rozumieja.On nie jest glupi ,jest folksdojczowską qrwą ,piątą kolumną ktora reprezentuje interesy szwabow . To po prostu podly czlowiek bez zadnej moralnosci.
Chodzilo mi o postepowanie tego sprzedawczyka ,nie mam nic do naszej emigracj .Mieszkam w Dortmundzie,mam tu tez ciocie i wujka ktorzy sa przesiwdlencami po ojcu wujka.Mqja papiery niemieckie od 25 albo wiecej lat.Chodza na wybory,wujek ma poglady lewicowe,ale tego kurestwa ciapatego nienawidzi tak samo jak my tutaj zebrani.Nie ma co tak generalizowac.To jest wrzod na dupie calej europy.Nie tylko tych z prawicowymi pogladami.Tylko lewackie sciery jeszcze tego nie rozumieja.
Lis to jest najgorszy sort.Najgorsze jest to ze jemu za to płacą jeszcze.Jak takie cos chodzi nie niepokojone po ulicach?Chodzilo mi o postepowanie tego sprzedawczyka ,nie mam nic do naszej emigracj .
Lis to jest najgorszy sort.Najgorsze jest to ze jemu za to płacą jeszcze.Jak takie cos chodzi nie niepokojone po ulicach?