Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już psujesz i smiecisz ?O właśnie o tym myślałem, masz jakieś konto gdzie można wpłacać pieniądze na wsparcie dla imigrantów?
Nie wiem o co chodzi. Moja silka organizuje zbiórkę butów sportowym dla biednych ludzi z Afryki, którzy nie mają w czym przyjść do Europy. Może urządzimy zbiórkę w tym temacie? Fajnie by było gdyby Cohones wykazało się wrażliwością:)Już psujesz i smiecisz ?
Drobnych od ubogich ludzi nie przyjmuje Oddaj swojemu szefowi pół wpłaty to będzie tak samo jak bys dał im
Niedojebanie mózgowe Jasia KapeliZgłoszony film na YT. Nie wiedziałem tylko, która kategoria odpowiednia.
Niestety już za późno, żeby cokolwiek z tym zrobić. Będzie jeszcze gorzej.
0:35 głos Cohones w tej sprawie, pozdro @MuraS
Mnie też to denerwuje, dlatego już tutaj nie wchodzę :Dszwecja to jest katadtrofa, to co sie tam odpierdala, przechodzi ludzkie pojecie, ale nie chce mi sie o tym pisac, bo mnie krew zalewa, a slabe serce mam i nie moge sie denerwowac
jeszcze niedawno niemcy byli najbezpieczniejsi...Z innej beczki
Polska najbezpieczniejszym krajem Europy i 2. na świecie wg raportu OECD
Pierwsza jest Japonia (10.0) my mamy notę 9.8
Wtyki na granicy ^^ Okaże się że w PL też można wieść wesołe życie.jeszcze niedawno niemcy byli najbezpieczniejsi...
po tych wszystkich akcjach skladam papiery nie tylko na dietetyka, ale i do sluzby celnej, zobaczymy co z tego wyjdzie
wielu. Tutaj dobry motyw, ciekawe czy kierownik jeszcze pracuje.Po prostu wow... Ciekawe ilu z nich ma taka postawę?