Gaara
UFC Heavyweight
wielu. Tutaj dobry motyw, ciekawe czy kierownik jeszcze pracuje.
akurat takie podejscie ma duzo ludzi w urzedach, to nie jest odosobniony przypadek. na szczescie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wielu. Tutaj dobry motyw, ciekawe czy kierownik jeszcze pracuje.
Szwecja ma to czego chce, mnie to nie szokuje, a bawiczekam tylko jak jakis skurwiel sie przysadzi do mojej zony, a ja bede pare krokow za nia, zeby myslal ze sama... no kurwa zajebie skurwysyna golymi rekami
watpie, ze ta szwedka tego chciala. rzad to nie szwecja, beke mam zawsze jak ktos mowi o calym panstwie, bo kurwa w tv pokazuja tylko tych co maja takie zdanieSzwecja ma to czego chce, mnie to nie szokuje, a bawi
Też najbardziej to mnie uderzyło po oczach. Słuchaweczki na uszach, czapeczka za 50 eurasów i ogólnie stylóweczka na maksa. Szkoda, że butów nie pokazali, bo pewnie jakieś Lacosty ;Ppierdolony bambus, sluchawki na uszach i kurwa umiera kutasiarz pierdolony. jednak murzyn nieurodzony w kraju europejskim to kurwa zwierz i chuj, dawac niech psy do mnie chate wjezdzaja za to co mowie jebance
nie jestem w Polsce, w nimcach kasuja konta na facebookach i wjezdzaja na chate. 16 letniej dzieczynie usuneli konto, bo w filmiku 20minutowym nagrala jak mowi o tym, ze sie boi wychodzic do sklepu, bo raz jak szla to stalo kilku arabusow przed sklepem i sie na nia tak gapili jakby ja chcieli wzrokiem zgwalcic@Gaara A kto ci tam wjedzie , większość ma takie samo zdanie bądź politycznie poprawnie inaczej , na szczęście lewackie ścierwo w Polsce kona.
Brat twierdzi, że w centrum Krakowa pojawili się uchodźcy:O
MAczeta w dłoń i jazda !!!Brat twierdzi, że w centrum Krakowa pojawili się uchodźcy:O
Centrum Krk to o ile się nie myle teren pasiaków, więc może coś się komuś przykrego przydarzyć.
@marasCentrum to bardzo szerokie pojęcie, a "strefy wpływów" są mega poszarpane. Za czasów mocno osiedlowych, to miałem swego rodzaju mapę Krk w głowie, gdzie można jechać na luzie, gdzie nie i tak dalej :) Ale pewne obszary zawsze były niepewne :)
Co do tego wątku, to jednoczesne dzięki i karny kutas dla @TYTUS - dzięki, bo zawsze więcej info jest przydatne, karny kutas za to, że takie tematy mnie mega oburzają, wkurwiają i tak dalej. Temat islamu niestety znam dość dobrze, mam nawet jednego "uchodźcę" (psia jego mać) w rodzinie.... Będę się tu pewnie udzielał i psuł sobie humor tym... ;)
nie wiem, u mnie nic sie nie dziejehttp://pl.blastingnews.com/europa/2...-uchodzcow-niemcy-w-szoku-wideo-00746679.html
@Gaara potwierdzasz czy zaprzeczasz ?
@marasdzięki . Karny K ? przecież to nie moja wina że masz takiego w rodzinie