Autovidol
WSOF Heavyweight
Tajemnica sukcesu, zawsze taka sama.Należy zaznaczyć że często gęsto Ci trójkowi po prostu mieli już wyznaczoną drogę od urodzenia bo stary miał firmę bądź jakiś zakład.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tajemnica sukcesu, zawsze taka sama.Należy zaznaczyć że często gęsto Ci trójkowi po prostu mieli już wyznaczoną drogę od urodzenia bo stary miał firmę bądź jakiś zakład.

Coś w tym jest, sam teraz na studiach dorabiam u dawnego kolegi z szkolnej ławki, nigdy nie błyszczał na żadnym polu, nauczyciele mu cisneli, rówieśnicy zdarzało się że także. Ale proza życia, wyjechał do Niemiec za ojcem, tam porobił 7 lat, zjechał i jest "fachura" budowlany, makowiec jedzony z kim trzeba, przetargi i 30k+A najbardziej rozbraja mnie na kawałki to przeświadczenie, że im więcej studiów i dyplomów zrobisz tym będzie Ci się lepiej powodzić w życiu....a potem widzisz swoich 5tkowych kolegów co zapierdalaja u tych co ledwie dociagali do trójek w szkole....jebana obłuda wykształcenia.
Robienie z takich ananasow geniuszy biznesu mnie zawsze rozpierdala. Zobacz, trójkowy a tyle osiągnął, zatrudnia ludzi. Chuja osiągnął.Tajemnica sukcesu, zawsze taka sama.
![]()
Oj nie :) mam sporo na to przykładów z życia, to są po prostu kombinatorzy i tym wygrywająRobienie z takich ananasow geniuszy biznesu mnie zawsze rozpierdala. Zobacz, trójkowy a tyle osiągnął, zatrudnia ludzi. Chuja osiągnął.
Najczęściej bez fundamentu i przekazania ojcowskiego know how to by jebali grabiami od 7 do 19 w gminie pucin. Tajemnica zawsze taka sama
Robienie z takich ananasow geniuszy biznesu mnie zawsze rozpierdala. Zobacz, trójkowy a tyle osiągnął, zatrudnia ludzi. Chuja osiągnął.
Najczęściej bez fundamentu i przekazania ojcowskiego know how to by jebali grabiami od 7 do 19 w gminie pucin. Tajemnica zawsze taka sama
Mam nadzieję, że jak będę w Twoim wieku, to wciąż jeszcze będę miał na tyle sprawny mózg by wiedzieć jak prawidłowo napisać nieważneNie ważne ile, ważne na ile się czujesz psychicznie i fizycznie
Małolat a jaki bystry. Niedawno chodzić się uczył...ale ten czas leciMam nadzieję, że jak będę w Twoim wieku, to wciąż jeszcze będę miał na tyle sprawny mózg by wiedzieć jak prawidłowo napisać nieważne
Wiadomo, że słownik na telefonie mi zmieniłMam nadzieję, że jak będę w Twoim wieku, to wciąż jeszcze będę miał na tyle sprawny mózg by wiedzieć jak prawidłowo napisać nieważne

Wiadomo, że słownik na telefonie mi zmienił
Nie martw się, mój wiek Ci już nie grozi.![]()

46 jebło w lutym. Chyba już dawno za połową.
Mordo, co ty? Bezos, gejts, mask jakie oni mają wykształcenie? Ile klas skończyli?Robienie z takich ananasow geniuszy biznesu mnie zawsze rozpierdala. Zobacz, trójkowy a tyle osiągnął, zatrudnia ludzi. Chuja osiągnął.
Wiadomo, właśnie piję taterkę w tojku, podcieram się moimi dyplomami i ide zapierdalać na tego dwójkowego geniusza biznesu.Mordo, co ty? Bezos, gejts, mask jakie oni mają wykształcenie? Ile klas skończyli?
Mówię ci jeden blancik otwiera umysł, stajesz się kreatywny na maksa. Największe dzieła powstawały po dobrym skunie
Właśnie! Oto głos rozsądku… jebać was wszystkich!34
I im bardziej poznaję różnych ludzi tym bardziej mam na to wszystko wyjebane. Piękne to jest, że w tym wieku już wyraźnie zaznacza się swoją asertywność a nie się pierdoli w jakieś konwenanse
Śmieszne jest jak Sebastianki które nie mogą przejść z klasy do klasy bo nie opanowali tabliczki mnożenia podają za przykład kolesi, którzy rzucili szkołę bo placówki edukacyjne miały za niski poziom dla nich i na lekcjach się nudzili.Bezos, gejts, mask

Sebastianki to inwestują w najem odziedziczonych garaży a później zasrywają się po marjotach!Śmieszne jest jak Sebastianki które nie mogą przejść z klasy do klasy bo nie opanowali tabliczki mnożenia podają za przykład kolesi, którzy rzucili szkołę bo placówki edukacyjne miały za niski poziom dla nich i na lekcjach się nudzili.
![]()

Imo mało odróżniasz meneli od ludzi, którzy zamiast kontynuować dalszą edukację torem większości wybrali edukację w różne inwestycje i umiejętności:) to nie jest tak, że każdy kto słabo się uczył w szkole standardowych przedmiotów będzie równie mierny w nauczaniu się innych rzeczy :) przestałem tak kategoryzować ludzi jak sam poznałem typa co po samej podstawówce rozkręcił stolarnię do bardzo dużych rozmiarów, zatrudnia różnych ludzi itp miał po prostu przejebane w życiu, ale zaufał książkom branżowym i ekonomicznym.Wiadomo, właśnie piję taterkę w tojku, podcieram się moimi dyplomami i ide zapierdalać na tego dwójkowego geniusza biznesu.
Obdzwoniłem też rodzinę by wypisywali dzieci ze szkół bo to nie ma sensu.
Nic nie mylę, do tamtej sprawy się odniosłem już wcześniej, po prostu nie złapałeś żartu.Imo mało odróżniasz meneli od ludzi, którzy zamiast kontynuować dalszą edukację torem większości wybrali edukację w różne inwestycje i umiejętności:) to nie jest tak, że każdy kto słabo się uczył w szkole standardowych przedmiotów będzie równie mierny w nauczaniu się innych rzeczy :) przestałem tak kategoryzować ludzi jak sam poznałem typa co po samej podstawówce rozkręcił stolarnię do bardzo dużych rozmiarów, zatrudnia różnych ludzi itp miał po prostu przejebane w życiu, ale zaufał książkom branżowym i ekonomicznym.
Dobra, dawaj.jebać was wszystkich!
Opowie nam Pan jak to było za komuny?46 jebło w lutym. Chyba już dawno za połową.
Opowie nam Pan jak to było za komuny?
i na chuj to odbudowywał?A może jeszcze pamięta jak brał udział w odbudowie warszawy..
Puste półki a do zabawy komunistyczne podróbki klocków LEGO oraz drewniane klocki. Maluchem na wakacje pracownicze.Opowie nam Pan jak to było za komuny?
jebany burżuj, pewnie dzieciaczek jakiegoś apartczykapodróbki klocków LEGO oraz drewniane klocki. Maluchem na wakacje pracownicze.

46 jebło w lutym. Chyba już dawno za połową.
Jeszcze nie zgred, już nie małolat. 35![]()