Igrzyska Olimpijskie 2024

View attachment 106369
Piękny to był Monty Python na tych IO...
View attachment 106370
View attachment 106371
Tylko sędziowie nie docenili tego wspaniałego występu 0 głosów!!! i ostatnie miejsce Australijki na IO!
Najgorzej że nawet występów medalistów nie widziałem tylko jej... Jeszcze tam ponoć jakaś afera że jej mąż w komitecie który ją wybrał... nie chcę mi się dociekać ale ona na 100% nie jest w top3 break dancerek w Australii... Jeszcze żadnej skruchy czy przeprosin tylko zdziwiona z hejtu... co innego jakby to były mistrzostwa Rzeszowa czy jakiegoś Sanoka, ale kurwa Olimpiada... żal

Najgorzej że nawet występów medalistów nie widziałem tylko jej... Jeszcze tam ponoć jakaś afera że jej mąż w komitecie który ją wybrał... nie chcę mi się dociekać ale ona na 100% nie jest w top3 break dancerek w Australii... Jeszcze żadnej skruchy czy przeprosin tylko zdziwiona z hejtu... co innego jakby to były mistrzostwa Rzeszowa czy jakiegoś Sanoka, ale kurwa Olimpiada... żal
Canada's Phil Wizard dances to the top of the podium in breaking’s Olympic debut | #Paris2024

Faceci jednak szału nie robili...

Japan win breakdancing gold at the Paris Olympics | #Paris2024 #Olympics

Finałowy występ Japonki i Litwinki pochodzenia polskiego inny poziom :hi:

Donald Tusk ogłosił, że Polska będzie starać się o organizację IO.
:waldeklaugh:
Gospodarz ma w nagrodę więcej miejsc na olimpiadzie, mniej kwalifikacji.
Będą jaja jak zdobędą mniej niż 10 medali :korwinlaugh:
A te widoki obiektów w Rio po IO, no fani urbexu mają rozrywkę

Canada's Phil Wizard dances to the top of the podium in breaking’s Olympic debut | #Paris2024

Faceci jednak szału nie robili...

Japan win breakdancing gold at the Paris Olympics | #Paris2024 #Olympics

Finałowy występ Japonki i Litwinki pochodzenia polskiego inny poziom :hi:

Porównałbym ten sport z surfingiem, powinni dostawać noty za najlepsze ruchu i 3 najlepsze powinny się liczyć czy cos w ten desen, zostawiłbym to na igrzyskach, jest streetball to w takim ulicznym kierunku mogłoby to isc... troszkę pobieżnie obejrzałem ale drugie wejście Litwinki zajebiste, ale faktycznie szału nie ma.. I w sytuacji gdy ocena jest dosyć subiektywna ciekawi mnie na ile oceniają dany występ, a na ile sugerują się że ktoś jest bardziej lub dużo bardziej utytułowany a ktoś mniej... nie znam się ale na tyle ile obczaiłem to najbardziej mi się podobało to 2gie wejście Litwinki.

Porównałbym ten sport z surfingiem, powinni dostawać noty za najlepsze ruchu i 3 najlepsze powinny się liczyć czy cos w ten desen, zostawiłbym to na igrzyskach, jest streetball to w takim ulicznym kierunku mogłoby to isc... troszkę pobieżnie obejrzałem ale drugie wejście Litwinki zajebiste, ale faktycznie szału nie ma.. I w sytuacji gdy ocena jest dosyć subiektywna ciekawi mnie na ile oceniają dany występ, a na ile sugerują się że ktoś jest bardziej lub dużo bardziej utytułowany a ktoś mniej... nie znam się ale na tyle ile obczaiłem to najbardziej mi się podobało to 2gie wejście Litwinki.
Mnie też bardziej podobał się występ Litwinki... a to Japonka wygrała wszystkie 3 rundy (6-3, 5-4, 5-4)
Screenshot_2024-08-16-13-57-18-056~2.jpg

Screenshot_2024-08-16-13-57-41-125~2.jpg

Screenshot_2024-08-16-13-57-46-618~2.jpg

9 sędziów ocenia występ w 5 kategoriach... :hi:

Litwinka Nika (17 lat)
(MŚ '23, '22-21) European Games '23-3
Japonka Ami (26 lat)
(MŚ '19, 22, '21-2, '23-10)
World Games '22 Asian Games '23-2
Japonka bardziej doświadczona i utytułowana...
Screenshot_2024-08-16-14-23-29-411~2.jpg

Sędzia z Japonii oceniający Japonkę w finale... :confused: :facepalm: dał dla niej 3-0 w rundach! gdzie w 2 rundach jego głos przeważył na korzyść JPN!!!

Last edited:

Pewnie zrobi je na tym Orliku w Karczewie …

O ile te Orliki jeszcze będą stać w 2040. Kompletny idiotyzm i przepalarnia pieniędzy. Nawet Onet vel PS ciśnie bekę z tego pomysłu. Tusk dawno nie walnął tak populistycznego babola, zapewne miało to na cele odwrócenie uwagi od zablokowania salwy Nitrasa w kierunku PKOl.

Biega w wieku 16 lat szybciej niż wszyscy nasi 400 metrowy, a tylko K. Duszyński ma lepszy PB 44,92 (21 r) Zalewski (45,11 PB)
:frankapprove:

Back