Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To trochę nie po sportowemu...Najważniejsze że Francuzi w pizde. Za dzisiejszą siatkówkę życzę im tylko źle![]()
bo to jednak inna dyscyplina, a z Hiszpanami w finale też przegrali... zaocznie wcześniej

To trochę nie po sportowemu...bo to jednak inna dyscyplina, a z Hiszpanami w finale też przegrali... zaocznie wcześniej
![]()

Na tych igrzyskach to już wręcz rutynaZjebalismy ten dzień koncertowo![]()
Jak to jest że niektórzy boksują w kaskach a niektórzy bez?Teraz wielkie chłopiska w finale boksu (+92 kg)
"Big Uzbek" Jalolov (14-0 pro) (201 cm)
VS. Hiszpan z arabskim nazwiskiem (198 cm)
Kobiety w kaskach...Jak to jest że niektórzy boksują w kaskach a niektórzy bez?

Najważniejsze że Francuzi w pizde. Za dzisiejszą siatkówkę życzę im tylko źle![]()

To czemu rywal Szeremety miał kask?Kobiety w kaskach...![]()
![]()
Jedyny złoty medal mamy tylko w konkurencji, w której trzeba spierdalać i jest ostro pod górkę. Jak codzienne życie Polaków

Jeszcze mamy 2 szanse medalowe na IO, bo maratonu kobiet nie liczę...Najgorszy wynik Polski w letnich igrzyskach od 1952 roku.![]()

Prawie 21 lat (24.08)Mowcie co chcecie ale ja uważam że Julia Szeremeta to sukces jakich mało . Ma dopiero 20 lat czyli dopiero co zaczęła przygodę z jakim kolwiek sportem pojechała na największą sportowa imprezę i wraca ze srebrem. Jaki był wasz największy sukces w wieku lat 20? Mój że zdążyłem do kibla na impreze ( ok, nie, bo coś tam trenowałem i raz latarkę wygrałem )
ale i tak była najmłodszym medalistą IO w Paryżu w boksie! i do tego chyba najbardziej niespodziewanym, bo nawet w kadrze POL wyżej stawiano szansę Durkacza i Rygielskiej i pewnie też Wójcik że względu na wagę o mniej walk do podium.