Igrzyska Olimpijskie 2024

Wiecie do czego ta prowokacyjna inscenizacja nawiązuje?

To i opieka na tym siatkarzem pedofilem dużo mówi o tym z czym mamy do czynienia.

Last edited:
Oczywiście bez występów tranzystorów rozpoczęcie igrzysk się nie mogło obyć :jimcarreyvomit:::clintdis::
Screenshot_2024-07-26-21-24-54-295~2.jpg

No ale był też @Baasteek :wink: z pięknym głosem wcześniej... :lol:
Screenshot_2024-07-26-21-25-18-994~2.jpg

Paryż już przed IO w Paryżu mile witał sportowców...
Nasz olimpijczyk Filip Rak (na 1500 m w LA) z Paryża ma... złe wspomnienia.
W czerwcu startował we Francji, okradziono go, stracił dokumenty i nie mógł wsiąść do samolotu.
Info za Skarb Kibica z "PS"
:siara:
@VoRaNeK

Celine Dion to jest ktoś kim się można chwalić, a nie jakieś dziwolągi.

Paryż piękne miasto, ale gdy ulice są puste.

:corn:
Oraz nie zajebane toną śmieci. Byłem w zeszłym roku i pomimo faktu że mieszkam w Krakowie gdzie wiadomo turbo smog i ogólnie nieciekawej jakości powietrze tak tam momentami w niektórych uliczkach nie mogłem wytrzymać z powodu smrodu. Smrodu śmieci, bezdomnych, melin. Tam prócz architektury już nic nie zostało z tego "romantycznego" Paryża.

Kiedyś myślałem że to będzie obowiązkowe miejsce które pokaże córce a teraz? Teraz wolę zabrać ją do Lublina, Sandomierza czy Kazimierza Dolnego. Taka to postępowa europa :usunto:

Przecie tam złoty cielec nawet był. Ktos ma jakies wątpliwości.? Otwarcie tunelu Gotarda to była igraszka.

1722031175373.jpeg

Zadane w tych białych butach wygląda jakby się unosił... a razem tańczyli wolnego :lol:

Last edited:

Nasi chorąży...
20240727_003949.jpg

No i najważniejsze wydarzenie z tej ceremonii otwarcia, chociaż dosyć krótkie..
Osobiście wolę chyba tradycyjny przemarsz drużyn na stadionie, a Paryż 2024 to będą moje już 10 letnie IO...
w roli widza oczywiście :hi: :lol:
czyli pewnie jestem tutaj prawdziwym weteranem i chyba nie ma nikogo tutaj z większą liczbą, bo Los Angeles '84 był bez udziału Polaków, Moskwa '80 to już była bardzo dawno temu... i chyba na Cohones nie ma aż takich starych userów, ale może się mylę i mamy tutaj aż takich weteranów IO! :hi: można się pochwalić! :wink:

Last edited:
Igrzyska powinny być pokazem siły. Silnego ciała i umysłu, bo o to chodzi w doskonaleniu się.

Otwarcie zawiera jednak występy ludzi z zaburzeniami osobowości, identyfikacji płciowej, słabych jednostek sterowanych ideologią, która pod przykrywką równości chce łapać przewagę nad podstawowymi siłami, które zbudowały świat takich jak silny mężczyzna, szanująca się kobieta, rodzina.

Autorami choreografii są ludzie związani z feminizmem, jednego z największych raków i wrogów w społeczeństwie.

Straszne jest to, że ludzie na odpowiedzialnych i wpływowych dla opinii publicznej stanowiskach temu przyklaskują.
Są kupieni, źli do szpiku kości, postradali rozum czy wszystko naraz?

Będąc w liceum sądziłem, że świat jest popierdolony. Było to w 2012 roku. Nawet nie miałem pojęcia jak bardzo się mylę i że to jedynie chlebek podany przed głównym daniem. Do deseru możemy nie dotrwać.

Last edited:
W XXII wieku światem zapewne będzie rządził islam. Bo muzułmanie absolutnie nie będą się pierdolić z feminizmem i innymi oświeconymi frajerami. Starozakonni będą się trzymać razem jak zwykle, ale to muzułmanie mają przed sobą najlepszą przyszłość i nie będzie jak ich zrównoważyć. Kwestią czasu jest, gdy muzułmanie będą wybierani na głowy państw w większości Europy. Historia zwykle zatacza koło, za 60-70 lat tzw. feministki same będą nosić burki i wtedy będą sobie mogły pogadać o prawach kobiet.

W XXII wieku światem zapewne będzie rządził islam. Bo muzułmanie absolutnie nie będą się pierdolić z feminizmem i innymi oświeconymi frajerami. Starozakonni będą się trzymać razem jak zwykle, ale to muzułmanie mają przed sobą najlepszą przyszłość i nie będzie jak ich zrównoważyć. Kwestią czasu jest, gdy muzułmanie będą wybierani na głowy państw w większości Europy. Historia zwykle zatacza koło, za 60-70 lat tzw. feministki same będą nosić burki i wtedy będą sobie mogły pogadać o prawach kobiet.
Biały człowiek wymiera bo się nie rozmnaża, a wystarczy popatrzeć na statystyki w Polsce. Nie będzie ten islam nawet potrzebował swojej brutalności bo tak jak piszesz organizują się i biorą politykę, a nam się nie chce tylko wierzy się w jakieś marionetki co przybierają rozmaity barwy.

Back