Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nowy asfalt kładowysypisko śmieci w centrum paryża?
Natalia Kaczmarek 48.90! Nowy rekord Polski!
Ależ się szykuje bieganie w Paryżu
Natalka
Tylko niestety nam się postarzali młociarze (Anita 39 lat, Wojtek i Paweł 35 lat) a konkurencja nie śpi, dysku brak (jak Piotrek skończył) kulomioci i chód sportowy w kryzysie... Dobrze że jest Natalia, ale o medale będzie ciężko (Pia, Maria w oszczepie, Lisek???)Kiedyś oglądałem nagminnie lekkoatletykę, teraz też spojrzę ale juz mnie to tak nie jara. Olimpiadę będę śledził o ile czas pozwoli. Lekkoatletów mamy dobrych więc medali też może być kilka.
Kubańczyk (dzisiaj prawie 42 lata) 4x IO i 5x MŚ (5-3-0) no ale do Top 100 sportowców wg. ESPN się nie załapał
@Wrestlerek
Ja bym nawet wyszedł...Wyjdź do takiego na ulicy
jutro i pojutrze eliminacje, w sobotę finały
Jedyny plus jest taki, że Iga będzie mogła się skupić tylko na singlu. Każda chwila odpoczynku się przyda, tej szansy nie można zmarnować.Radosław Piesiewicz, prezes PKOl: to decyzja Huberta i jego teamu. Szanuje ją, ale nie rozumiem
W poniedziałek dowiedzieliśmy się, że Hubert Hurkacz ostatecznie nie wystąpi na igrzyskach olimpijskich. Z tego powodu w Paryżu nie będzie mógł zagrać Jan Zieliński, a Polska nie wystawi miksta. – O rezygnacji Hurkacza dowiedziałem się wczoraj z oświadczenia. Liczyliśmy na to, że Hubert poleci na igrzyska, odbije przysłowiową kartę i umożliwi grę Jankowi w mikście – powiedział nam Radosław Piesiewicz, prezes PKOl.
"Wczoraj stało się to, co się stało. Od razu potem zadzwoniłem do pani menadżer. Rozmawialiśmy, uświadomiłem ją, jak ważne jest to, aby Hubert pojawił się na miejscu. Czekałem na telefon zwrotny z decyzją. Nie doczekałem się"
Ekipa Hurkacza olała Zielińskiego, już widzę na przyszłość występy POL drużyny w Pucharze Davisa itd.
Szokujące kulisy rezygnacji Hurkacza. Prezes PKOl dowiedział się z... oświadczenia
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
Oficjalnie: Norbert Kobielski zawieszony przez agencję antydopingową!
Norbert Kobielski nie wystartuje w Paryżu! Polski skoczek wzwyż został zawieszony przez agencję antydopingową, a powodem jest użycie substancji znajdującej się w tzw. dopalaczach
Trzy dni przed rozpoczęciem igrzysk olimpijskich Athletics Integrity Unit, czyli organizacja, która dba o zapewnienie uczciwości w lekkoatletyce, wydała komunikat w sprawie zawieszenia polskiego zawodnika. Jako powód podano obecność w organizmie/użycie zabronionej substancji (Pentedrone norephedrine metabolite). Jak ustalił Athletics News, jest to substancja znajdującą się w dopalaczach.
w dopalaczach... oj Norbert
Oficjalnie: Norbert Kobielski zawieszony przez agencję antydopingową!
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
to zwykla podrobka a nie rugby, odmiana 7 osobowaSą jakieś mecze godne uwagi w eliminacjach? Nie oglądam rugby, a przy okazji igrzysk bym sobie spojrzał.
Anita Włodarczyk przyleci do Paryża tylko na ceremonię otwarcia, żeby przejść się z flagą, po czym wraca do kraju trenować. Hubi nie wpadnie na chwilę, żeby umożliwić granie Zielińskiemu i Idze w mikście. Detale.Radosław Piesiewicz, prezes PKOl: to decyzja Huberta i jego teamu. Szanuje ją, ale nie rozumiem
W poniedziałek dowiedzieliśmy się, że Hubert Hurkacz ostatecznie nie wystąpi na igrzyskach olimpijskich. Z tego powodu w Paryżu nie będzie mógł zagrać Jan Zieliński, a Polska nie wystawi miksta. – O rezygnacji Hurkacza dowiedziałem się wczoraj z oświadczenia. Liczyliśmy na to, że Hubert poleci na igrzyska, odbije przysłowiową kartę i umożliwi grę Jankowi w mikście – powiedział nam Radosław Piesiewicz, prezes PKOl.
"Wczoraj stało się to, co się stało. Od razu potem zadzwoniłem do pani menadżer. Rozmawialiśmy, uświadomiłem ją, jak ważne jest to, aby Hubert pojawił się na miejscu. Czekałem na telefon zwrotny z decyzją. Nie doczekałem się"
Ekipa Hurkacza olała Zielińskiego, już widzę na przyszłość występy POL drużyny w Pucharze Davisa itd.
Szokujące kulisy rezygnacji Hurkacza. Prezes PKOl dowiedział się z... oświadczenia
Gra dla szybkich i zwinnych co nie łapią się do Rugby 15 osobowego, brak wielkich chłopisk z takiego młyna (8)...to zwykla podrobka a nie rugby, odmiana 7 osobowa
Rugby na Igrzyskach Olimpijskich: Magicy z Pacyfiku, czy francuski brylant # Polskie Rugby # Polski Związek Rugby # Jedność, Pasja, Solidarność, Dyscyplina, Szacunek
Polski Związek Rugby - Oficjalna strona rugby w Polsce. Najnowsze informacje, wyniki, kluby i reprezentacja. Dołącz do naszej społeczności rugby!polskie.rugby