Igrzyska Olimpijskie 2024

Meksykanka wygrała z Austriaczką i awansowała na półfinału :crazy:

Główna faworytka z Francji na luzaku wygrała QF. W półfinałach Chorwacja vs Meksyk, Słowenia vs Francja.

Meksykanka wygrała z Austriaczką i awansowała na półfinału :crazy:

Główna faworytka z Francji na luzaku wygrała QF. W półfinałach Chorwacja vs Meksyk, Słowenia vs Francja.
Nadrobiłem walki naszej dżudożki, fajnie żarło i zdechło. Szkoda.
Pojutrze jeszcze dwójka naszych, ale nie mam wielkich nadziei. Niestety, ale sytuacja gdzie największym sukcesem naszych zawodników będzie kwalifikacja na mistrzostwa to maks.

Czytam wiadomości, że Bajor wygrała w tenisie stołowym z Fu Yu.

Dalej w treści, że to był trudny mecz z Portugalką i myślę sobie co za kurwa dzban to pisał…a potem zdałem sobie sprawę, że to nie on jest teraz dzbanem :beczka:

Fajne te rankingi światowe same Chinki tylko pod różnymi flagami

Klasyka. Gauff dostała kolejną łatwą drabinkę i wywaliła się na pierwszej rywalce spoza poziomu ITF (a Vekic akurat slabo gra na cegle).

Czytam wiadomości, że Bajor wygrała w tenisie stołowym z Fu Yu.

Dalej w treści, że to był trudny mecz z Portugalką i myślę sobie co za kurwa dzban to pisał…a potem zdałem sobie sprawę, że to nie on jest teraz dzbanem :beczka:

Fajne te rankingi światowe same Chinki tylko pod różnymi flagami
Polka 27 lat, a ta Fu Ju :wink: , blisko 46 lat (78 r) czyli taka babcia... chociaż Chinka z Chile ma bodajże tylko 58... :lol:

Nadrobiłem walki naszej dżudożki, fajnie żarło i zdechło. Szkoda.
Pojutrze jeszcze dwójka naszych, ale nie mam wielkich nadziei. Niestety, ale sytuacja gdzie największym sukcesem naszych zawodników będzie kwalifikacja na mistrzostwa to maks.
W maju... na MŚ była 2! a na IO...
:siara:

@Cassius42 czym te kajaki teraz się różnią od tych, w których zdobyliśmy medal? Wygląda wszystko tak samo :beczka:

Edit: dobra już, wiem, tutaj jest wiosło jednostronne i i to są kanadyjki xD

20240730_013421.jpg

Taka tam fotka z IO... Brazylijczyk w locie, tylko przystanął na chmurze...
:benny::bye::lol:

Kometo przybywaj...:usunto:
Kometa to już dawno powinna pierdolnąć skoro ktokolwiek w imię jakieś gówno poprawności dopuszcza żeby jakieś typy przebrane za babę mogli rywalizować z kobietami. Jakby tak w każdej walce w 1 rundzie wsadzali KO, to może ktoś się jeszcze opamięta, choć to i tak już zaszło za daleko.

Meksykanka awansowała do finału. W półfinale wyciągnęła armbar. A w drugim półfinale Słowenka wygrała z faworytką z Francji.

Kometa to już dawno powinna pierdolnąć skoro ktokolwiek w imię jakieś gówno poprawności dopuszcza żeby jakieś typy przebrane za babę mogli rywalizować z kobietami. Jakby tak w każdej walce w 1 rundzie wsadzali KO, to może ktoś się jeszcze opamięta, choć to i tak już zaszło za daleko.
A potem zdziwienie ze taki tranzystor po zabiegu bije kobiece rekordy z palcem w dupie
A wcześniej był chujowym zawodnikiem bez szans w swojej płci

Back