Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nadrobiłem walki naszej dżudożki, fajnie żarło i zdechło. Szkoda.Meksykanka wygrała z Austriaczką i awansowała na półfinału
Główna faworytka z Francji na luzaku wygrała QF. W półfinałach Chorwacja vs Meksyk, Słowenia vs Francja.
Polka 27 lat, a ta Fu Ju , blisko 46 lat (78 r) czyli taka babcia... chociaż Chinka z Chile ma bodajże tylko 58...Czytam wiadomości, że Bajor wygrała w tenisie stołowym z Fu Yu.
Dalej w treści, że to był trudny mecz z Portugalką i myślę sobie co za kurwa dzban to pisał…a potem zdałem sobie sprawę, że to nie on jest teraz dzbanem
Fajne te rankingi światowe same Chinki tylko pod różnymi flagami
W maju... na MŚ była 2! a na IO...Nadrobiłem walki naszej dżudożki, fajnie żarło i zdechło. Szkoda.
Pojutrze jeszcze dwójka naszych, ale nie mam wielkich nadziei. Niestety, ale sytuacja gdzie największym sukcesem naszych zawodników będzie kwalifikacja na mistrzostwa to maks.
Literką... Kajaki (K) a Kanadyjka (C)@Cassius42 czym te kajaki teraz się różnią od tych, w których zdobyliśmy medal? Wygląda wszystko tak samo
Edit: dobra już, wiem, tutaj jest wiosło jednostronne i i to są kanadyjki xD
SragajWiosło jednostronne to pagaj
No to raczej już pozamiatane. Będzie mecz o brązowy medal?Zaczynamy półfinał Polska vs Francja w szpadzie.
Igrzyska olimpijskie Paryż 2024, wtorek 30 lipca w TVP 1 (popołudnie)
Popołudniowy blok transmisyjny Letnich Igrzysk Olimpijskich w Paryżu z anteny TVP 1. W jego trakcie eliminacje pływania, tenis, szermierka (szpada kobiet drużynowo) oraz finał gry mieszanej w tenisie stołowym.sport.tvp.pl
Kometo przybywaj...Mam nadzieje, że tranzystory w każdej dyscyplinie w której startują zdobędą złoto i rozpierdolą kobiety.
Kometa to już dawno powinna pierdolnąć skoro ktokolwiek w imię jakieś gówno poprawności dopuszcza żeby jakieś typy przebrane za babę mogli rywalizować z kobietami. Jakby tak w każdej walce w 1 rundzie wsadzali KO, to może ktoś się jeszcze opamięta, choć to i tak już zaszło za daleko.Kometo przybywaj...
A potem zdziwienie ze taki tranzystor po zabiegu bije kobiece rekordy z palcem w dupieKometa to już dawno powinna pierdolnąć skoro ktokolwiek w imię jakieś gówno poprawności dopuszcza żeby jakieś typy przebrane za babę mogli rywalizować z kobietami. Jakby tak w każdej walce w 1 rundzie wsadzali KO, to może ktoś się jeszcze opamięta, choć to i tak już zaszło za daleko.
Jedno to kajak drogie to łódka@Cassius42 czym te kajaki teraz się różnią od tych, w których zdobyliśmy medal? Wygląda wszystko tak samo