Graf Ramolo
ONE FC Light Heavyweight
No raczej, bo inaczej przyniosą wstyd facetom.Mam nadzieje, że tranzystory w każdej dyscyplinie w której startują zdobędą złoto i rozpierdolą kobiety.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No raczej, bo inaczej przyniosą wstyd facetom.Mam nadzieje, że tranzystory w każdej dyscyplinie w której startują zdobędą złoto i rozpierdolą kobiety.
Oglądałem większość szermierki na tych igrzyskach i dobrze się bawiłem przez cały czas. Często były wyrównane mecze na samej krawędzi.Pierwszy raz oglądałem walki na szpady i przyznam, że fajnie się to iglada. Brawo dla dziewczyn, dwa razy zdobyły najwazniejsze punkty. Sędziowie do wywalenia
Proste, szermierka najlepszy sport, który człowiek ogląda tylko przy okazji igrzyskPierwszy raz oglądałem walki na szpady i przyznam, że fajnie się to iglada. Brawo dla dziewczyn, dwa razy zdobyły najwazniejsze punkty. Sędziowie do wywalenia
Jarecka jest wielka, co za mental.
Jq dopiero dziś miałem przyjemność i rzeczywiście sporo męczy byly wyrównane i emocje towarzyszyły do końca. Ale to co odwalili realizatorzy i punktowi i najpierw zdobycie punktu na remis mając tylko 4 sekundy i to po bloku oraz wygrana w dogrywce mając jeszcze presje przegranej w razie remisu nooooo kurde głowę na karku babeczka miała, że przez tydzień będzie to odchorowywacOglądałem większość szermierki na tych igrzyskach i dobrze się bawiłem przez cały czas. Często były wyrównane mecze na samej krawędzi.
Była tylko rezerwowa, a 4 sek przed końcem gdy POL przegrywała 1 pkt, najpierw wyrównała super szybko, a później Chinka była pod presją czasu, to ona jeszcze sama zaatakowała i mamy BRĄZ!!!