VitoC
PRIDE FC Welterweight
I oświetlenie dla CiebieBardzo dobrze, ciśniesz równo.
View attachment 85029
Torbę se przyczep do plecaka
Żartuję, tu masz normalne światełka taniej albo z aliexpress za 3.50
View attachment 85030
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I oświetlenie dla CiebieBardzo dobrze, ciśniesz równo.
View attachment 85029
Torbę se przyczep do plecaka
Żartuję, tu masz normalne światełka taniej albo z aliexpress za 3.50
View attachment 85030
#rekord
Dziś zrobione: 23.91 km
Ogólnie przebyte : 84.09 km
Dotychczasowa najdłuższa trasa: 23.91 km (5h 2m)
Bonus z trasy dla cohones. Nagrywane do oglądania na telefonie
Prawie 25km. Trochę zjebałem, bo poszedłem lekko inną trasą na żywioł i to był błąd - musiałem trochę przez pola drałować. Przez ponad godzinę szedłem drogą bez chodnika co też było błędem logistycznym. Po raz kolejny przydała się latarka, ale muszę bardziej zadbać o widoczność. Rozglądam się za odblaskami i lampką którą będę mógł przyczepić na plecaku.
Potrzebuję trochę więcej prowiantu. Jak na razie wszystko ok.
#rekord
Prawie 25km. Trochę zjebałem, bo poszedłem lekko inną trasą na żywioł i to był błąd - musiałem trochę przez pola drałować. Przez ponad godzinę szedłem drogą bez chodnika co też było błędem logistycznym. Po raz kolejny przydała się latarka, ale muszę bardziej zadbać o widoczność. Rozglądam się za odblaskami i lampką którą będę mógł przyczepić na plecaku.
Rozciąganie i masaż stóp wieczorem, bo widzę że dzień restowyDziś zrobione: 6.1 km
Ogólnie przebyte : 90.19 km
Do mnie kiedyś babę wysłali z ketlem 24 kgCo ty się nalatasz w tej robocie. Z auta do drzwi i to jeszcze z jakimś małym gównem xD
#rekord
#rekord
Dziś zrobione: 31.43 km
Ogólnie przebyte : 121.62 km
Dotychczasowa najdłuższa trasa: 31.43 km (6h 50m)
Trochę za duże tempo sobie narzuciłem. Wczoraj już coś mi się w głowie ujebało, że dziś musze zrobić 30 km a jak raz mi coś wejdzie do głowy to tyle. Dzisiejsza trasa pełna wzniesień. Już na 12 kilometrze czułem lekkie zmęczenie, niemniej jednak reszta trasy była w miarę płaska. Dopiero po przyjściu do domu czuję ból stóp. Nogi nie bolą, ale stopy jakby mnie zomo napierdalało pałami.
Trochę chujowy termin na chodzenie, bo szybko robi się ciemno i jest chłodno. Dziś było jakieś -2.
Jutro nie wychodzę z domu.
Mordo, zwolnij. Organizm mówi że masz przerwy robić, a ty zajeżdżasz ciało. Zregeneruj do zera i dopiero powrót.Dziś zrobione: 6.31 km
Ogólnie przebyte : 127.93 km
Dotychczasowa najdłuższa trasa: 31.43 km (6h 50m)
Od kilku dni pada. Dziś na chwilę przestało, postanowiłem się przejść. Obtarcia na pachwinie uniemożliwiają długie marsze. Dziś smaruje maścią z krzewu herbacianego i jutro kolejne podejscie.
Jutro i tak raczej odpada. Zajrzałem miedzy nogi (LOL) i ciągle obtarte az do krwi po 3 dniach. Spodenki też będe musiał odpowiednie ubieraćMordo, zwolnij. Organizm mówi że masz przerwy robić, a ty zajeżdżasz ciało. Zregeneruj do zera i dopiero powrót.
Tak to se nawrzucasz kontuzji a potem będzie faza plateau, a po co ci to? Organizm bez energii nie wejdzie na kolejne biegi, tylko silnik zajedziesz.