High League

Jebaniutki Prezes się oburzył, że Rurzał mówi o tysiaku za walkę i bez krępacji mówi, że płaci 4k i nie widzi, że to tak samo gówniane pieniądze.
nie no, jakie 'tak samo gówniane', to czterokrotnie lepiej gówniane pieniądze, matematykę na basenie miałeś?XD

nie no, jakie 'tak samo gówniane', to czterokrotnie lepiej gówniane pieniądze, matematykę na basenie miałeś?XD
Bellator płacił jeszcze niedawno kilkaset dolarów zawodnikom z końca karty walk.
Jak miał galę w Europie pewnie też.
W ogóle jestem w szoku jak klika się nazwisko tak skompromitowanej do szpiku kości osoby jak Różal. Wyskoczył mi w shortsach ten fragment rozmowy z Kawratem (ta strong ekipa to też banda ludzi co najmniej nienormalnych): ważne są zasady. Już nie mówiąc "chce umrzeć w klatce" NIE WIDZE NA OKO. To nie moja wina, że lekarz przerwał.
No nie no: lekarz słyszący to nie przerwie walki, na pewno...
Mówi to człowiek, który pomówił Tymoteusza Świątka na podstawie plotek i cieszy się jak ludzie umierają. Boże :aletoniedomnietak:
Gdybym miał ban maszynkę YT to typ miałby ban na wizerunek i zbanowałbym słowo konfident...

WSPOMÓŻCIE IDOLA

bomb.jpg

Na chuj tracić samochód jak gawiedź się dorzuci. Niech jeszcze na siępomaga utworzy konto.
A potem niech mu dojebią dodatkowy wyrok za wyłudzenie - ależ bym to widział :antonio:
Ogółem takie coś odjebał Mike Tyson jak siedział - zamieścił apel jak mu źle... i ludzie mu tyle hajsu przesyłali, że miał 100 koła dolarów na swoim więziennym koncie w kilka dni.

Bo dostałem odpowiedź na reporty jego kilku postów, w których wrzucał rzeczy niezwiązane z freakami jak filmik z tą dziewczynką "dziękujemy użytkownik dostał CZASOWEGO bana"
kurwa, i dzień jakby taki lepszy - also, filmik z dziewczynką? w sensie, z jakiegoś pobicia? przegapiłem trochę

kurwa, i dzień jakby taki lepszy - also, filmik z dziewczynką? w sensie, z jakiegoś pobicia? przegapiłem trochę
Wrzucił jakie zajebiste nagranie filmik z katowaną dziewczynką i dopisał happy cały, że to dziecko się potem zabiło.

Back