High League

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Masz jakieś info czy na HL będzie jakiś Gleba i tego typy ludzie, bo umówmy się szczerze Muran vs Najman to będzie złoto konfowe, ale walka to pewnie potrwa 20- 40 sekund, wiec hypu to w ogóle nie mam.

Powinien być bestia Labryga, tu sie mocno jaram.

natrafiłem na film z tym zony kiedy był w sklepie i puścił bonka z odbytu w sklepie, dalej nie wnikałem czym sie zajmuje
NIc mniej nic więcej. Wypowiada się typ, który ma gówno wspólnego z taktyką. Czego się spodziewać skoro sam w swojej walce uważał, że wystarczy tylko siła. A potem dali mu jakąś gorszą cukinie niż On, by nie stracić marketingowo na jego wizerunku, za który pewnie sporo zapłacili.

NIc mniej nic więcej. Wypowiada się typ, który ma gówno wspólnego z taktyką. Czego się spodziewać skoro sam w swojej walce uważał, że wystarczy tylko siła. A potem dali mu jakąś gorszą cukinie niż On, by nie stracić marketingowo na jego wizerunku, za który pewnie sporo zapłacili.

Kogo Zony miał w 1 walce, bo w drugiej pamiętam że tego chłopa który wyglądał jak syn Białasa z SBM.

Dobra znalazłem jakiś Dis.

Przyznam szczerze że nie lubię żelków ale obiektywnie przyznam że Dubiel i Błoński mają hart ducha do walki. To co oni nazbierali w FM to Medusa,Alberto czy Najman klepaliby po 10 sekundach

Oddam im to.

Screenshot_20230205_200317.jpg

A ta cała Staśko to wiadomo na co przeznaczyła swoją wypłatę? Bo za darmo chyba tam nie poszła? Czyli jak, wspiera feministki w Bangladeszu, czy prawilnie przelewik na swoje konto? :lol:

A ta cała Staśko to wiadomo na co przeznaczyła swoją wypłatę? Bo za darmo chyba tam nie poszła? Czyli jak, wspiera feministki w Bangladeszu, czy prawilnie przelewik na swoje konto? :lol:

Ja się kręcę tylko w uniwersum FMa. Poza tym kręgiem mam ich w 4 literach więc nie pomogę.

Jak typowa kurwa którą jest przepierdoliła na mefedron zapewne

Czemu media chcą zwalczać Freak MMA , a boks i MMA im nie przeszkadza?

Jestem ciekaw co odpiszesz hehe, bo czasami masz dobre fazy.

Czemu media chcą zwalczać Freak MMA , a boks i MMA im nie przeszkadza?

Jestem ciekaw co odpiszesz hehe, bo czasami masz dobre fazy.

Krytyka Polityczna to jest tzw. elitarna lewica od momentu powstania, ale Polacy nigdy nie mieli tak wysokiego mniemania o sobie, żeby taka retoryka u nas przeszła. Do tego u nas lewica była z gruntu "od zawsze' robotnicza, a nie stricte ideologiczna. Nawet Piłsudski jako stary PPS-iak stał się idolem konserwatywnej prawicy. Takie wygibasy przekraczają tok myślenia lewicy elitarnej, która pojawiła się na Zachodzie i uprawiała socjalizm na przekór komunizmowi. Zresztą nawet Stalin to zwalczał. A w Polsce po 2WŚ komunizm = socjalizm.

Upadek znaczenia postkomuny został potwierdzony jak Napieralski szukał poparcia w Business Center Club i nawet podpisali jakieś papiery o współpracy w 2011, typowy numer z zachodnich demokracji, gdzie proletariat jawnie sięga po burżuazyjne pieniądze. A w Polsce został totalnie zmieszany z błotem bo to nie do pomyślenia, że lewica może się bratać z kapitalistami (gdy hasło banksterzy jeszcze nie było popularne). Od 12 lat SLD/Nowa Lewica nie może się podnieść po tym ciosie i został im idealista Zandberg, który chce podnosić VAT na paliwo. We Francji czy UK taki Zandberg byłby gwiazdą pierwszego formatu, a u nas jest krzykaczem z trzeciego rzędu, którego nikt nie traktuje już poważnie. Palikot wrócił do swojego biznesu, a Biedroń bierze miesięcznie prawie 50k złotych za grzanie dupy w PE, co było głównym celem jego politycznej egzystencji. Nawet Daszyński się chyba w grobie przewraca :lol:

Back