Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
FAME ostatnio wpuszczał za friko na konfy, a Ci chcą jeszcze dorobić. Popierdoliło ich lekko z tymi cenami 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

FAME ostatnio wpuszczał za friko na konfy, a Ci chcą jeszcze dorobić. Popierdoliło ich lekko z tymi cenami
Weź za 89, to będziesz bliżej. Chociaż już nie ma miejsc w pierwszych rzędach..Za 7 dych zobaczyć Lexy i Dubiela. Ja bym kupił.
Weź za 89, to będziesz bliżej. Chociaż już nie ma miejsc w pierwszych rzędach..
Zejdzie tak jak pisałem

Panowie z kim ma się w końcu bić bomba?
Bombie odwaliło po wygranej nad młodym Murańskim i teraz myśli że każdego pokonaJa szczerze oprócz Alana Kwiecińskiego nie widziałem żadnych innych plotek.
Miałem nie dać zarobić Najmanowi ale jebać to High League 6 może być freakową galą roku![]()
Nie sądzę skoro konferencja odbędzie się w studiu Polsatu to może ktoś znany z tej telewizji zawalczyCiekawe czy ta walka to Laluna vs TBA, też biorę taką możliwość.

Nie sądzę skoro konferencja odbędzie się w studiu Polsatu to może ktoś znany z tej telewizji zawalczy
Wyobraź sobie Katarzyna Dowbor vs żona Pana Jacka Murańskiego![]()
Jaca i jego żona vs Najman i jej przeciwniczka na jednym panelu to byłyby dymy stuleciaA właśnie. To może być żona Murana o której kompletnie zapomniałem.

Jaca i jego żona vs Najman i jej przeciwniczka na jednym panelu to byłyby dymy stulecia![]()
Amadeusz już jednego boksera wyjaśnił i w stójce i w zapasachJake Paul to go w każdej dyscyplinie sporów walki bije w 15-20 sekund. Już abstrahując, że nigdy do tego nie dojdzie.

Ferrari rzucałby Paulem jak szmatą albo ustrzelił cepemAmadeusz już jednego boksera wyjaśnił
Czyli co w takim razie Paul > Łaszczyk![]()
Bez najmniejszego problemu zrobiłby z niego memaFerrari rzucałby Paulem jak szmatą albo ustrzelił cepem
Jakie macie zestawienie, którego jeszcze nie było, a chcielibyście najbardziej zobaczyć we freakach? Ja Don Kasjo vs Denis
Ferrari, bo Błoński to dla niego oskarek, którego, by zmiażdżył.
Szalony Reporter ponoć zawalczy z Cichym, ale zobaczymy
Te walki z Twoich propozycji bym zobaczył i dodał jeszcze:Ferrari vs Alan
Bomba vs Alan
Dzik vs Rataj
Denis vs Denis
Tyburski vs 1/2Denis
Szeliga vs 1/2Denis
Tyburski vs Szeliga
Te walki z Twoich propozycji bym zobaczył i dodał jeszcze:
Bagieta vs Kapela
Polak vs Szymool
Młody Muran vs Szeli
Galowo może być taka walka w wadze ciężkiejJeszcze można dodać AJ z Fejmu który kucykowi kolana na głowę fundował.
Z takim Ztrolowanym bym go np zobaczył.
Ja takie karty robiłbym za jednym zamachem ale niestety jest jak jest i na F18 już czekamy na Mandzio vs Karolek i Spysinski vs Popo.Galowo może być taka walka w wadze ciężkiej
Ja słyszałem, że Spysiński zawalczy z Reżyserem Życia, ale 1 pies to samo gównoJa takie karty robiłbym za jednym zamachem ale niestety jest jak jest i na F18 już czekamy na Mandzio vs Karolek i Spysinski vs Popo.
Kuźwa że kogoś jarają takie zestawienia ja pitolę.