High League

Miałem nie dać zarobić Najmanowi ale jebać to High League 6 może być freakową galą roku :burnit:

Ja szczerze oprócz Alana Kwiecińskiego nie widziałem żadnych innych plotek.
Bombie odwaliło po wygranej nad młodym Murańskim i teraz myśli że każdego pokona
Zaczął ich tam wszystkich zaczepiać a ma walczyć na najbliższej gali. Alan tyle co walczył
Ich pojedynek ma dymogenny potencjał ale w klatce raczej Kwieciński na luzie go ogarnie

Ciekawe czy ta walka to Laluna vs TBA, też biorę taką możliwość.
Nie sądzę skoro konferencja odbędzie się w studiu Polsatu to może ktoś znany z tej telewizji zawalczy
Wyobraź sobie Katarzyna Dowbor vs żona Pana Jacka Murańskiego:burnit:

Nie sądzę skoro konferencja odbędzie się w studiu Polsatu to może ktoś znany z tej telewizji zawalczy
Wyobraź sobie Katarzyna Dowbor vs żona Pana Jacka Murańskiego:burnit:

A właśnie. To może być żona Murana o której kompletnie zapomniałem.

Lalka vs Muranowa by mnie nie zaskoczyło jakby zasięgowo przebiło panel Muran vs Najman.

Jake Paul to go w każdej dyscyplinie sporów walki bije w 15-20 sekund. Już abstrahując, że nigdy do tego nie dojdzie.
Amadeusz już jednego boksera wyjaśnił i w stójce i w zapasach

Czyli co w takim razie Paul > Łaszczyk?:pociesznymirek:

Jakie macie zestawienie, którego jeszcze nie było, a chcielibyście najbardziej zobaczyć we freakach? Ja Don Kasjo vs Denis

Jakie macie zestawienie, którego jeszcze nie było, a chcielibyście najbardziej zobaczyć we freakach? Ja Don Kasjo vs Denis

*Bez Soroko bo pewnie HL i Fame go nie weźmie jeśli padnie Prime

*Bez Alberto bo on wychodzi tylko do Dubielo podobnych.

Ferrari vs Alan
Bomba vs Alan
Dzik vs Rataj
Denis vs Denis
Denis1/2 vs Gleba
Tyburski vs 1/2Denis
Josef Bratan vs Malczynski
Polak vs Bomba
Ztrolowany vs ktokolwiek
Szeliga vs 1/2Denis
Tyburski vs Szeliga

Ogólnie zawsze takie pytanie uświadamia mi jak FM jest tragicznie ustawione, bo ciężko jest rzucać pojedynkami bo 98 procent to te g...o z YT.

Last edited:
@ziomeq
@Bolesław

Jest jeszcze wersja że Szalony Reporter bije się na tej gali np z Daro Lwem i dlatego tak mówi o niesamowitym konfie HL i że będzie głośno no bo on i Daro jakimś tam hype mają , więc to wcale nie musi być jakaś mega,mega walka w postaci Lalki vs Muranowa.

@ziomeq
@Bolesław

Bardzo często mówi się o walce Błoński vs Ferrari. Kogo typujecie?
Ferrari, bo Błoński to dla niego oskarek, którego, by zmiażdżył.
@ziomeq
@Bolesław

Jest jeszcze wersja że Szalony Reporter bije się na tej gali np z Daro Lwem i dlatego tak mówi o niesamowitym konfie HL i że będzie głośno no bo on i Daro jakimś tam hype mają , więc to wcale nie musi być jakaś mega,mega walka w postaci Lalki vs Muranowa.
Szalony Reporter ponoć zawalczy z Cichym, ale zobaczymy

@Bolesław

Właśnie kompletnie zapomniałem o trójce lysy,Bandura i Szymol. Nawet mnie nieźle zaskoczyli dałbym ich spokojnie na wstępną tych dream fightów.

Ten lysy to tyle kopów na nogi przyjął że do dziś jestem pod wrażeniem.

Ja takie karty robiłbym za jednym zamachem ale niestety jest jak jest i na F18 już czekamy na Mandzio vs Karolek i Spysinski vs Popo.

Kuźwa że kogoś jarają takie zestawienia ja pitolę.
Ja słyszałem, że Spysiński zawalczy z Reżyserem Życia, ale 1 pies to samo gówno

Back