Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Dubiel ostatnio zrobił spory progres u Szyszki, więc tak łatwo nie musi być. No i Pasha też parę dobrych kilo do zbicia będzie miał.Pasha jak nic dla mnie lajtowo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dubiel ostatnio zrobił spory progres u Szyszki, więc tak łatwo nie musi być. No i Pasha też parę dobrych kilo do zbicia będzie miał.Pasha jak nic dla mnie lajtowo
Dubiel ostatnio zrobił spory progres u Szyszki, więc tak łatwo nie musi być. No i Pasha też parę dobrych kilo do zbicia będzie miał.
Podobno Labryga zawalczy z Karwatem
13 lutego

Pierdolnęło ich w czosnek w tym HLPodobno Labryga zawalczy z Karwatem
Pierdolnęło ich w czosnek w tym HL

Bolek bo ty chyba śledzisz rynek polski. Labryga ma lata treningu w parterze?Podobno Labryga zawalczy z Karwatem
W styczniu zeszłego roku wygrał na Wotore przez G&P, więc coś tam umieBolek bo ty chyba śledzisz rynek polski. Labryga ma lata treningu w parterze?
W styczniu zeszłego roku wygrał na Wotore przez G&P, więc coś tam umie
.nie w tym rzecz, poprostu wiele wskazuje sporą dysproporcjeNie narzekaj przed nami najprawdopodobniej Lexy vs Hornik.![]()
Raczej zna parter jak trenuje MMAWidziałem jego 2 walki na Wotore, są na yt, ale szczerze ciężko powiedzieć po nich cokolwiek czy on ,,zna" parter, choć na FM to będzie maszyna do zabijania więc wszystko jedno.
Justin G to parterowe 0Tak jak Justin G?![]()
Optymalne zestawienia dla niego by było z Bonusem BGC, ale nie ma sensu już chorego gościa do klatki wrzucać po ostatnich wydarzeniach.
Optymalne zestawienia dla niego by było z Bonusem BGC, ale nie ma sensu już chorego gościa do klatki wrzucać po ostatnich wydarzeniach.
Na High League 6 Muran vs Najman Bomba Daro Lew Denis![]()
Skoro Bubu walczy na FEN tydzień wcześniej, a wypadła marcowa gala PRIME, to nie zdziwi mnie zestawienie Załęcki-Tyburski.Marzy mi się dobry rywal konfowy dla Zaleckiego.
Kubiszyn i obecny Szpilka to stypiarze.
Przez ta dwójkę nawet nie odpaliłem ich Rundek.
Skoro Bubu walczy na FEN tydzień wcześniej, a wypadła marcowa gala PRIME, to nie zdziwi mnie zestawienie Załęcki-Tyburski.
Dostanie kogoś do obicia, bo już ma przyklepaną kolejną walkę w Krwawym Sporcie na gołe ręce (prawdopodobnie z Glebą).Ciekawe kogo Bubu dostanie na Fen.