High League

O kim mowa, bo nie pamiętam już, co było wcześniej w tym wątku? XD No i ze Szpilkami to chyba była tylko plotka, której nigdy nie potwierdzono (aczkolwiek całkiem prawdopodobna)
Chmielewski z bandą zajebał typa

A pierdzioszek z Artkiem to się poznali przez Kosteckiego a jak się wie czym kostecki zajmował to trzeba użyć mocy inteligencji

@Bezimienny to prawda
Ta idiotka staśko to przeszła samą siebie z tymi pracownicami seksualnymi
Jest jeszcze inna idiotka Martyna Kaczmarek, ta kiedyś napisała posta na insta że odśnieżanie dróg zamiast chodników to seksizm wobec kobiet :mjsmile:
Oczywiście jest jeszcze ta fundacja dziwki dziwkom, ja ich kurwa bym wysłał do Arabów jakby tak paradowali z tym girlpałer to by muslimy wzięli maczety i byłoby po robocie
Też nie lubię narzekania w stylu robienia że nie ma gorszego kraju do życia niż Polska, w USA to trzeba duże pieniądze zarabiać, no w Arabii to w ogóle się zabija gejów ale to my mamy chujowow:mamed:

Hindusi też ich nie lubią.
i tu mamy balans, bo tak się składa, że i Hindusów mało ludzi lubi, przynajmniej w moim zawodzie

jej fenomen - jak większości - polega na tym, że zaczepia popularniejszych od siebie, wytykając im jakieś błędy czy zachowania, ale nie widzi totalnie nic złego w tym, by samej robić to samo, jest po prostu skończoną hipokrytką pod tęczową flagą

Chmielewski z bandą zajebał typa

A pierdzioszek z Artkiem to się poznali przez Kosteckiego a jak się wie czym kostecki zajmował to trzeba użyć mocy inteligencji
to to ja wiem - pytałem się, kogo dotyczy Twoja wypowiedź, bo pisałeś, że ktoś nie ma o tych sprawach pojęcia

nie no to była akurat plotka chyba. Faktem jest jednak, że na początku pandemii otworzyła zbiórkę na "pracownice seksualne, które przez pandemię straciły klientów". Kurwa dziwka zarabia nawet kilkadziesiąt tys. zł, wożenie drewna do lasu :iamdone: Nie wiem czy to głupsze niż Stonoga z tymi swoimi "loteriami" -to nie jest tak, że każdy może kupić szklaną kulę, wydrukować losy i losować live, na to trzeba mieć papiery i dobrze, że akurat to państwo pilnuje... Stonoga i Staśko to bardzo źli ludzie, mają wizerunek takiego błazna, ale pod tą maską kryje się prawdziwy diabeł...
Tę zbiórkę to chyba robiła nieformalna grupa lobbingowa zrzeszająca "pracownice seksualne" Sex Work Polska, optująca za "dekryminalizacją pracy seksualnej", czyli w praktyce za legalizacją sutenerstwa. Staśko jest z tymi dziewczynami skumplowana i aktywnie je wspiera. Parę lat temu lobbystki SWP próbowały przeforsować swoje pomysły w partii Razem, jednak po awanturze kazano im wypierdalać (za co się później mściły, organizując nagonki na kobiety, które im się sprzeciwiły), za to jakiś czas temu udało im się przekonać do siebie Biedronia, który publicznie odzielił im poparcia

Tę zbiórkę to chyba robiła nieformalna grupa lobbingowa zrzeszająca "pracownice seksualne" Sex Work Polska, optująca za "dekryminalizacją pracy seksualnej", czyli w praktyce za legalizacją sutenerstwa. Staśko jest z tymi dziewczynami skumplowana i aktywnie je wspiera. Parę lat temu lobbystki SWP próbowały przeforsować swoje pomysły w partii Razem, jednak po awanturze kazano im wypierdalać (za co się później mściły, organizując nagonki na kobiety, które im się sprzeciwiły), za to jakiś czas temu udało im się przekonać do siebie Biedronia, który publicznie odzielił im poparcia
Akurat jak to powiedział mój znajomy: publiczny brutalny gwałt na Mai Staśko powinien być legalny - ja pierdole typiara jest przeciw gwałtom niby, ale znam kilka ofiar tej zbrodni i jedna z nich słysząc tą kurwę i co ona opowiada się popłakała.

@Bezimienny to prawda
Jest jeszcze inna idiotka Martyna Kaczmarek, ta kiedyś napisała posta na insta że odśnieżanie dróg zamiast chodników to seksizm wobec kobiet :mjsmile:
Oczywiście jest jeszcze ta fundacja dziwki dziwkom, ja ich kurwa bym wysłał do Arabów jakby tak paradowali z tym girlpałer to by muslimy wzięli maczety i byłoby po robocie
Też nie lubię narzekania w stylu robienia że nie ma gorszego kraju do życia niż Polska, w USA to trzeba duże pieniądze zarabiać, no w Arabii to w ogóle się zabija gejów ale to my mamy chujowow:mamed:
Kaczmarek akurat podawała dane z zagranicznej książki o tym, że wiele rzeczy jest projektowanych domyślnie pod mężczyzn (nawet niekoniecznie świadomie) i to może mieć właśnie takie skutki. Zwłaszcza widać w przemyśle motoryzacyjnym - auta domyślnie pod męskich pasażerów itp. Sama ta obserwacja jest całkiem ciekawa. Natmoiast sama Kaczmarek odpierdalała dużo gorszy i bardziej szkodliwy syf - plagiatowanie tekstów bez podania źródła, wrzucanie infantylnych grafik typu "pamiętajcie dziewczyny - jak jest gorąco to możeie być spocone i to jest OK, ale pamiętajcie o kremie na opalanie", czy wreszczie bronienie adwokata który najebany wracał z wesela i spowodował wypadek.

A Dziewuchy Dziewuchom to już jakieś apogeum spierdolenia - wrzucają całą masę szurskich bredni typu twierdzenia, że otyłość to nie choroba, płeć tak naprawdę nie istnieje, a ostatnio że presja na używanie dezodorantu jest opresyjna. Żeby było śmieszniej we "władzach" tego burdelu nie ma od dawna dziewuch, tylko sami mężczyźni, ale to oczywiście nie problem, bo żeby być kobietą, wystarczy się poczuć kobietą.

A Dziewuchy Dziewuchom to już jakieś apogeum spierdolenia - wrzucają całą masę szurskich bredni typu twierdzenia, że otyłość to nie choroba, płeć tak naprawdę nie istnieje, a ostatnio że presja na używanie dezodorantu jest opresyjna. Żeby było śmieszniej we "władzach" tego burdelu nie ma od dawna dziewuch, tylko sami mężczyźni, ale to oczywiście nie problem, bo żeby być kobietą, wystarczy się poczuć kobietą.
Jedną z największych organizacji feministycznych w USA zarządza facet który deklaruje się jako kobieta i lesbijka.

Kaczmarek akurat podawała dane z zagranicznej książki o tym, że wiele rzeczy jest projektowanych domyślnie pod mężczyzn (nawet niekoniecznie świadomie) i to może mieć właśnie takie skutki. Zwłaszcza widać w przemyśle motoryzacyjnym - auta domyślnie pod męskich pasażerów itp. Sama ta obserwacja jest całkiem ciekawa. Natmoiast sama Kaczmarek odpierdalała dużo gorszy i bardziej szkodliwy syf - plagiatowanie tekstów bez podania źródła, wrzucanie infantylnych grafik typu "pamiętajcie dziewczyny - jak jest gorąco to możeie być spocone i to jest OK, ale pamiętajcie o kremie na opalanie", czy wreszczie bronienie adwokata który najebany wracał z wesela i spowodował wypadek.
Ta to rozumiem ale ja tam wolę odśnieżyć drogę niż jakiś samochód maiłby się wyjebać i spowodować większe szkody

Weź kurwa, ta fundacja uważa że musisz mieć wazektomię albo chuj diabeł jesteś

@Bezimienny to prawda
Jest takie powiedzenie, że Polak mieszkający zagranicą pierwszego czego się pozbywa to kompleksów. Jak ktoś mówi: oj to tylko w takich gównie Polsce jest to możliwe -to najprawdopodobniej nigdy nie pracował zagranicą, w innych krajach był tylko opalając się na leżaku, który o piątej rano rezerwował, a i nie jest w stanie obejrzeć nic na Netflixie bez napisów polskich albo lektora. To nie wiem jak bez znajomości języka obcego można odkryć rzeczywistość danego kraju...

W jakim polskim mieście jest wskaźnik zabójstw na 100 tys. mieszkańców plus 40? Tylko w USA nie jest tak, że całe miasto jest niebezpieczne, tylko pare dzielnic wyrabia "normę" za resztę...

Ale oczywiście USA ma wiele zalet. Boże jak tam firmy mają wszystko ogarnięte, plany od A do Z, podejście do planowania czasu (lepiej dziecku zapłacić za posprzątanie własnego domu 300 m2 co tydzień, a samemu zająć się pracą), aż to wyliczenia kosztów stałych. Liczenie własnego czasu jako koszty - niby oczywiste, ale faktycznie sam długo tak nie robiłem. A to amerykańskie podejście do klienta: zróbcie mały eksperyment pytając się jakieś firmy o maksymalny termin realizacji i dodajcie tekst ,,dobra, ale za każdy dzień spóźnienia -25% ceny". Amerykanka w Polsce tak powiedziała do jednej z firm to jej odpisali na całą stronę, że to nie szanowanie czyjeś pracy xD
Też podziwiam tą ich pewność siebie, wiare w siebie: jak jakiś zawodnik MMA mówi, że na pewno wygra, że to pierwsza runda -to on nie jest arogancki, pełen pychy tylko uważa, że po to ciężko pracował aby to zrobić... Ta zawziętość typu ,,będę mieszkał w mieszkaniu 20 m2 plus łazienka do której dostęp ma 15 osób aby zaoszczędzić i kupić później dom na przedmieściach".

Albo sytuacja na strzelnicy, gdzie spytałem się jak dziecko może mieć broń w ręku, a to dziecko potrafiło z pamięci wyrecytować zasady bezpieczeństwa przy broni, też co robić jak znajdzie się porzuconą broń na ulicy.

Tylko są też ciemne strony oczywiście: stary suchar, kiedy Amerykanin zna dwa języki? Wtedy kiedy jego rodzice zostawiali go przez większość dzieciństwa z opiekunką Meksykanką albo Chinka i częściej widział opiekunkę niż własnych rodziców więc pierwszy dzień w szkole wyglądał tak, że inne dzieciaki myślały, że to dziecko imigrantów...

Oczywiście jeśli ktoś może to warto na jakiś czas zamieszkać w USA, ale dwie porady:
1) spytać się jakiegoś taksówkarza, gdzie są najgorsze dzielnice, gdzie lepiej nie chodzić
2) jak zatrzymuje was policja to szaleć tylko grzecznie ,,panie oficerze, jestem z Polski, nie znam dobrze angielskiego, mogę wszystkiego nie zrozumieć", bo oni na szkoleniach chyba mają, że każde zatrzymanie może kończyć się strzelaniną...

i tu mamy balans, bo tak się składa, że i Hindusów mało ludzi lubi, przynajmniej w moim zawodzie

jej fenomen - jak większości - polega na tym, że zaczepia popularniejszych od siebie, wytykając im jakieś błędy czy zachowania, ale nie widzi totalnie nic złego w tym, by samej robić to samo, jest po prostu skończoną hipokrytką pod tęczową flagą
też Hindusów dzielę na tych świeżych imigrantów i tych drugiego, trzeciego pokolenia mieszkających w USA. O Boże, dzwonienie na call center w USA i to rozmowy z Hindusami pewnie siedzącymi w Indiach :iamdone:

przede wszystkim te wszystkie diabły aktywistki nie uwzględniają kompletnie, że naprawdę w sex biznesie nie chodzi tylko o sex czy nagość bez względu czy to klub go go czy burdel. Od tego, że to jest biznes skoncentrowany na oszukiwaniu ludzi (już w III Rzeszy były podsłuchy w burdelach, a polecam poczytać o tych striptizerkach naciągających ludzi na przekręty z kartami kredytowymi, dolewających coś do drinków, chyba soda z wódką powali każdego).

Druga sprawa o której mówi wiele byłych prostytutek: naprawdę w obecnych czasach nie jest trudno o seks. Wystarczy tindera odpalić, ale dużo osób chodzących do burdelu chce po prostu kontroli nad drugim człowiekiem, mocnej kontroli np. od szczekania, lizania podłogi aż po inne "usługi". Czy te aktywistki mówią o tym czy promują wizję seks biznesu rodem z filmu Pretty Woman? Polecam film Fucking Berlin który powstał na wspomnieniach jednej z byłych berlińskich prostytutek jak przestroga...

Trzecia sprawa: handel ludźmi. Ściąganie do kraju ludzi chcących normalnie pracować a później zabieranie im paszportów i do burdelu... Oczywiście aktywistki cicho o tym, po co na granicy z Ukrainą w lutym było mnóstwo oficerów CBŚ i reszty służb?

Gardzę tymi aktywistkami tak samo jak ludźmi pokroju Stonogi, którzy zdobyli popularność tylko dlatego że co? Powiedział jebać Ziobrę to już immunitet na wszystko? Mam nadzieję, że go prokurator przeora za te loterie...

Ale to oświadczenie Burneiki na fejsie jest do dupy, ale kompletnie się pogrąża, koniec kariery family friendly mięśniaka...

wrzucisz?

ogólnie uważam, że za mówienie o sobie samym ,,moja osoba" powinno się batożyć ludzi ::clintdis::

W Hejtparku mówił Koks o tym, że bez efektów ubocznych, w Radio Koksu było już, że eksperymentalne, na własne ryzyko.
Chociaż najciekawsze, że cała branża fit tego nie wychwyciła, chociaż w sumie sponsorzy KSW też mają swoje za uszami...

Dokładnie rok temu odbyła się gala High League 1:cool:

O ile po pierwszej gali obawiałem się, że będzie za cukierkowo, to obecnie uważam że HL i Fame zamieniły się miejscami i mają ciekawsze karty.
F15 to był jakiś pieprzony żart , za to tu jest Denis vs Szpilka , Karwat vs Slodkiewicz , niskorosli , Alberto vs Macias czy Ferrari vs Bomba.

Przepaść.

Stało się to, co się stać musiało. Pontoniara na Only Fans. Tyle jej zostało do roboty :lol:

1661730382183.png

@Dawid _Ozdoba-Legenda
@filip9111111

Widzicie to wyżej. Własnie taką atmosferę chciałbym w uniwersum koksów, a nie pieprzenie family friendly ala Redzik vs Bestia czy lysy vs Burneika.

Chciałbym koksów z konfliktami, a nie bajeczki na dobranoc. Koksy to moje ulubione uniwersum w freak mma, ale niestety GIGANTYCZNIE marnowane.

@Dawid _Ozdoba-Legenda
@filip9111111

Widzicie to wyżej. Własnie taką atmosferę chciałbym w uniwersum koksów, a nie pieprzenie family friendly ala Redzik vs Bestia czy lysy vs Burneika.

Chciałbym koksów z konfliktami, a nie bajeczki na dobranoc. Koksy to moje ulubione uniwersum w freak mma, ale niestety GIGANTYCZNIE marnowane.
Ten Patłyk nie chce walczyć, bo już mu proponowali z Bestią.

Ten Patłyk nie chce walczyć, bo już mu proponowali z Bestią.
Żelaznej cipy nie oznaczam, bo i tak nie czyta.

Ja znam Piotrka. Miałem się do niego przejechać, ale czas nie pozwala.
Fame go zlało kompletnie na poczet tych jebanych żelków z twitcha i tiktoków.
Miał dostać w walkę o pas, ale gruby i pan Rabarbar nikogo sensownego nie zakontraktowali mu do wagi ciężkiej i na tym się póki co ich współpraca skończyła.

Teraz startuje w kulturystyce, ale nie zdziwię się jak ich zleje ciepłym moczem i pójdzie do HL.

Żelaznej cipy nie oznaczam, bo i tak nie czyta.

Ja znam Piotrka. Miałem się do niego przejechać, ale czas nie pozwala.
Fame go zlało kompletnie na poczet tych jebanych żelków z twitcha i tiktoków.
Miał dostać w walkę o pas, ale gruby i pan Rabarbar nikogo sensownego nie zakontraktowali mu do wagi ciężkiej i na tym się póki co ich współpraca skończyła.

Teraz startuje w kulturystyce, ale nie zdziwię się jak ich zleje ciepłym moczem i pójdzie do HL.
To pamiętam, że po walce z Szeligą miał mieć Popka w walce o pas. Ale ten co chwile coś lawirował, a potem ostatecznie dali mu debiutanta Radzika.

Back