Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie kolego. Przytylem 2 kg ostatnio, ale moge byc i na redukcji ;)Bozin mam wrażenie że zmalałeś. Jesteś na redukcji? Bierzesz jakiś fajny spalacz?
Dziwne, straszne spadki widać. No ale skoro waga mówi co innego.Nie kolego. Przytylem 2 kg ostatnio, ale moge byc i na redukcji ;)
Zwyczajnie sylwetka na zdjęciach zawsze wypada lepiej niz jak sie ruszasz lub nie napinasz konkretnie ;)Dziwne, straszne spadki widać. No ale skoro waga mówi co innego.
Męska sylwetka czy idzisz w fitness? Fajnie tak oglądać czujesz początki. Powodzenia dzieciaku:)Wreszcie w Polsce! Parę lat wakacji w UK wystarczy,czas się wziąć za robote i zrobić forme na zawody. Myślę, ze z taką ekipą jak na zdjęciu to się uda.
Dzisiaj klata z tricem. Lekki trening na rozkręcenie więc nie ma co opisywać ćwiczeń. Od następnego tygodnia zabiore sie za ciężkie treningi.
Hehe klasa tuczniki! Pozdro Grudziądz! [mam nadzieję, że wyjazd do UK byl dobrowolny]. Słuchałeś może Grupy Początkującej (taki podcast) z Akopem?Zwyczajnie sylwetka na zdjęciach zawsze wypada lepiej niz jak sie ruszasz lub nie napinasz konkretnie ;)
Nie. Podeslij link ;)Hehe klasa tuczniki! Pozdro Grudziądz! [mam nadzieję, że wyjazd do UK byl dobrowolny]. Słuchałeś może Grupy Początkującej (taki podcast) z Akopem?
ile dałeś za tę busolę?Dzisiaj lekkie ładowanie przed wieczornym treningiem łap:)
Waga 96kg moze po zapiekance bedzie wiecej haha.
Przez te upały apetytu brak a macro musi się zgadzać, wiec duza część białka pochodzi z proszku. Whey C6 wanilia +lod i mamy mega szejka na takie upały.
Jak pisałem, niedługo biceps z trickiem + brzuch. Łapy 2 razy na tydzień bede robic i klatkę dołoże drugi raz po barkach. Koniec obijania! Wracam do treningów na dużych ciezarach, 5/6 razy w tygodniu. Trzeba cos zmienić ;)
A ja chce się kurwa dowiedzieć jaki masz cykl, chuj mnie to obchodzi co wpierdalasz czy zrobiłeś kurwa trening z Tomkiem Lechem czy kurwa z Mirkiem spod dziesiątki. Jakimi opiniami ty się chcesz wymieniac, czy srac kurwa rano czy wieczorem ?Panowie... Dyskutowanie na tematy naturalność to serio mija sie z celem. Każdy niech robi co uważa i nikt nie powinien tego oceniać. Ten temat jest dla osób, które chcą czegoś się dowiedzieć o odżywianiu i cwiczeniach, wymieniać opiniami i noze cos podpowiedzieć a nie zastanawiać sie czy to na bombie czy nie.... Od tego jest pewien "szeryf" i u niego takie tematy ;) a kreatyna z HI TEC polecam, kurczaka tez ;)
to nie czytaj i nie obrażaj Pan dobre?A ja chce się kurwa dowiedzieć jaki masz cykl, chuj mnie to obchodzi co wpierdalasz czy zrobiłeś kurwa trening z Tomkiem Lechem czy kurwa z Mirkiem spod dziesiątki. Jakimi opiniami ty się chcesz wymieniac, czy srac kurwa rano czy wieczorem ?
Właśnie, odbij, po co ta agresja, my sobie czytamy i nam się podoba, a Bozin co Ci zrobił? On tylko sobie rośnie. Kulturalny człowiek.A ja chce się kurwa dowiedzieć jaki masz cykl, chuj mnie to obchodzi co wpierdalasz czy zrobiłeś kurwa trening z Tomkiem Lechem czy kurwa z Mirkiem spod dziesiątki. Jakimi opiniami ty się chcesz wymieniac, czy srac kurwa rano czy wieczorem ?
Nic się nie mija z celem, najważniejsze to się dowiedzieć, dlaczego "nie możesz przestać rosnąć"? Czy to te piersi z kurczaka, czy może masz świetne treningi i wiesz jak najlepiej wykorzystać tkwiący w każdym z nas olbrzymi potencjał? A może po prostu ładujesz w siebie śmieci i syf?Panowie... Dyskutowanie na tematy naturalność to serio mija sie z celem.
No dobra, jak ktoś chce robić głupie rzeczy, to niech se robi, ale, że niby inni nie mogą tego ocenić? Może jeszcze frytki do tego? Zdaje się, że sam napisałeś:Każdy niech robi co uważa i nikt nie powinien tego oceniać.
- no chyba, że miałeś tylko pozytywne oceny na myśli.Wpadajcie, oceniajcie, komentujcie
Olej to ;pto nie czytaj i nie obrażaj Pan dobre?
Napisz jeszcze proszę jaki to zegarek i po ile. Sprzedaje teraz coś i chciałbym uzyskać taką cenę, żeby taki zegar sobie sprawić.
Na bank znajdziesz taniej. Podałem pierwszy link jaki wyskoczyl. Musisz poszukacWielkie dzięki!!
Ok. Ważne że wiem jaki model. ThxNa bank znajdziesz taniej. Podałem pierwszy link jaki wyskoczyl. Musisz poszukac
Nie rób se jaj...A ma kalkulator?Potrzebuje taki zegarek do pracy tylko z kalkulatorem.
To chyba dla podroznikow. Cztery zegary na rozne strefy czasowe...