Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten co to sobie wymyślił, że jest don bossem żyje z wyzysku tych ludzi, którzy się tam biją - nie ma musu, zgoda, ale to taka typowa pijawka i mentalność bandycka.Bardzo mnie cieszą kłopoty Gromdy, nakręcają atmosferę linczu i przemocy jako sposobu rozwiązywania spraw dla paru srebrników a teraz wielkie zaskoczenie i olaboga niszczo biznes
Tam z urzędu poszło po akcji we Wrocławiu.
Zawodnicy wyjawiają jak Grabek ich traktował.

Po prostu kryminaliści powinni mieć zakaz prowadzenia organizacji sportów walki oraz bycia menadżerem. Chociaż w sumie dziwię, że przecież duża firma Tymex toleruje Grabowskiego jako szefa tej organizacji bokserskiej z nazwą ich firmy...Ten co to sobie wymyślił, że jest don bossem żyje z wyzysku tych ludzi, którzy się tam biją - nie ma musu, zgoda, ale to taka typowa pijawka i mentalność bandycka.
Bardzo mnie cieszą kłopoty Gromdy, nakręcają atmosferę linczu i przemocy jako sposobu rozwiązywania spraw dla paru srebrników a teraz wielkie zaskoczenie i olaboga niszczo biznes

Słusznie prawisz Kumplu.Ten co to sobie wymyślił, że jest don bossem żyje z wyzysku tych ludzi, którzy się tam biją - nie ma musu, zgoda, ale to taka typowa pijawka i mentalność bandycka.
Tam z urzędu poszło po akcji we Wrocławiu.
Zawodnicy wyjawiają jak Grabek ich traktował.
Jeszcze kiedyś widziałem filmik jak jeden miał nogę w oponie i tak walczyli.
Jest: zawody w zderzaniu się...Ja pierdolę, a myślałem, że nic głupszego od tej gry w liścia już nie wymyślą - a tu proszę...
Nie dość, że ten "Sport" taki zjebany, to jeszcze na dodatek jednemu z nich kazali walczyć lewą ręką...no patola totalna
Ojojoj

Ej przygłupy oburzeni pobitym Ukraińcem niedawno - psy wam braci prześladują na komisariacie![]()
Przygłupy uruchomią się dopiero jak Polak pochlasta jakiegoś Ukraińca to będą tu wywody prowadzić na temat patologii w polskim społeczeństwie, jak Ukrainiec bije lub morduje Polaka nic się nie dzieje godnego skomentowaniaWczoraj podobno w Jarosławiu jakiś chciał się pomodlić i pochlastał ludzi..

Pisałem kilka lat temu że będą same problemy bo europa robi z banderowców drugi naród wybrany, my i wszyscy sąsiedzi będziemy mieli to samo z nimi co mają Arabowie z garbatymi nosami tylko że u nas jest jeszcze gorzej bo rządzą nami debile którzy lepiej traktują obcych niż własnych rodaków, przecież do nich też to dociera, zobaczysz ilu będzie się czuć bezkarnych i "zachęconych" takimi działaniami do czucia się lepszym będąc w kraju gospodarza. Przecież już teraz im się wszystko należy, dej dej dej i tak w kółko a my mamy przejebane bo tym przyglupom jest łatwiej się nauczyć Polskiego niż angielskiego czy niemieckiego więc właśnie debile zostaną u nas a bardziej ambitni rozjadą się dalej po świecie, cały syf zostanie u nas, syf emeryci i patologia a do tego dojdą wojacy i od skurwysyna broni palnej, lata 90 nadchodzą i nie ma się co oszukiwać że tak nie będzie.Przygłupy uruchomią się dopiero jak Polak pochlasta jakiegoś Ukraińca to będą tu wywody prowadzić na temat patologii w polskim społeczeństwie, jak Ukrainiec bije lub morduje Polaka nic się nie dzieje godnego skomentowania![]()
gdzie te sztywne zasady?

Grabek ostry.
Ojojoj