GROMDA - nie ma miękkiej gry

Myślę, że podobne łby z tą różnicą, że FEN to jednak MMA -co by nie mówić w miarę poważny sport. Gromda z ich malutkim ringiem i ich zasadami: tak pomiędzy BKFC, a walkami na liście, ale z gustami się nie dyskutuje :roberteyeblinking:
Chociaż gdyby dodali sporo zasad z boksu birmańskiego to może nawet kupiłbym PPV.
Jak już gadamy o formule to mi się bardzo podoba formuła KOTS.

Jak już gadamy o formule to mi się bardzo podoba formuła KOTS.
To już selekcja naturalna, ale obstawiam, że może nie w przeciągu następnych 10 lat, ale nie wiem 30 zaczną organizować jakieś walki na kije baseballe itp. W latach 90 walki na liście na pewno by tak łatwo nie przeszły. Ostatnio spojrzałem na YT na to: Boże ile to ma wyświetleń...

To już selekcja naturalna, ale obstawiam, że może nie w przeciągu następnych 10 lat, ale nie wiem 30 zaczną organizować jakieś walki na kije baseballe itp. W latach 90 walki na liście na pewno by tak łatwo nie przeszły. Ostatnio spojrzałem na YT na to: Boże ile to ma wyświetleń...
Na kije to nie, wrócą normalnie gladiatorzy, zresztą są plotki, że gdzieś na świecie są organizowane walki na sprzęt, a raczej ktoś zmusza tych ludzi by brali w tym udział a oni nie mają wyboru, oczywiście ci co zmuszają mają dużo pieniędzy i nie do końca są prawi.

Back