lugasek
UFC Middleweight
Temat roku już zaklepany.Marynata piersi....
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Temat roku już zaklepany.Marynata piersi....
![]()
Myślisz że coś da? Marynata chyba w sumie też na oleju.Kup sobie bezkaloryczny olej w sprayu i po problemie.
Startuj na yt, mówie Ci. Genialny format masz. Gotowanie z humorem. Grillujesz sobie ładnie z komentarzem, na koniec wychodzi chujowe i próbujesz to zjeść. Nie dajesz rady, po czym nastepuje próba ostateczna. Wołasz kicie i sprawdzasz jej reakcje na danie. Moge Ci to montować nawet.

Wyszlo dobre czy kot pogardzil?
Zamarynuj.Myślisz że coś da? Marynata chyba w sumie też na oleju.
Ale mimo,że przypaliło się zdeczka,to w końcu wyszło całkiem smaczne.
Zastanawiam.sie czy czasem wołowiny nie zamarynowac przed grillowaniem.
Zamarynuj się .
W jakim sensie?Ten talerz to prowokacja.
Już Ty dobrze wiesz. Jak łosoś?W jakim sensie?
Najlepsze kawałki na stejka.Wpadłem wczoraj do Kauflanda. W lodówach leżało mięcho wołowe.
Jak zobacyłem jak wygląda antrykot i rostbef w porównaniu do mojej polędwiczki, to myślałem,że rzygnę!
Ktoś to je???
Może. Ale musiałbym te białe chrzęści wydłubywać w trakcie, czego niekoniecznie lubięNajlepsze kawałki na stejka.

Weź se zmielone, ulep se kloca i lutnij se na grilla.Może. Ale musiałbym te białe chrzęści wydłubywać w trakcie, czego niekoniecznie lubię
E. Ale fakt - cenowo , warte uwagi
Sam se zmieleWeź se zmielone, ulep se kloca i lutnij se na grilla.

Jak żonka maszynke umyje to czemu. Inaczej by mi się nie chciało.Sam se zmiele![]()
Czyja żonka?Jak żonka maszynke umyje to czemu. Inaczej by mi się nie chciało.
Czyja żonka?

Tam pisałem o sobie, a wydaje mnie się , że myślałeś że o Tobie
Tam pisałem o sobie, a wydaje mnie się , że myślałeś że o Tobie

O kim pisałeś?Jak żonka maszynke umyje to czemu