GLORY

Ogladam wywiad z tym Rico, bardzo ogarnięty gość się wydaje.

Przyznaję ze nie śledziłem kickboxingu nigdy jakoś, znam tylko oldschoolowe k1 z overeemem, ernesto itd.

Muszę nadrobić jego walki bo ostatnia to petarda, ciężki walczy jak średni, było wszystko na miejscu.

Druga sprawa, oglądając te glory stwierdzam ze albo oni maja wszyscy łby z tytanu albo większe rękawice ? Walczyli chyba w fairtexach które rzeczywiście są bardziej poduszkowe. Czyściochy takie sobie niektórzy ładowali a większość stała i nawet nie była podłączona, co prawda sporo tych ciosów była marna technicznie porównując do bokserskich walk ale jednak to ciężkie chłopy były.

Przyznaję ze nie śledziłem kickboxingu nigdy jakoś, znam tylko oldschoolowe k1 z overeemem, ernesto itd.

Muszę nadrobić jego walki bo ostatnia to petarda, ciężki walczy jak średni, było wszystko na miejscu.

Druga sprawa, oglądając te glory stwierdzam ze albo oni maja wszyscy łby z tytanu albo większe rękawice ? Walczyli chyba w fairtexach które rzeczywiście są bardziej poduszkowe. Czyściochy takie sobie niektórzy ładowali a większość stała i nawet nie była podłączona, co prawda sporo tych ciosów była marna technicznie porównując do bokserskich walk ale jednak to ciężkie chłopy były.
Zimmerman 2x
Kharitonov
Aerts
Ghita 2x
Saki
Adegbuyi 2x
Hari 2x
Ben Saddik 2x
I na deser Vakhitov
Rico ma syto w rekordzie, a to i tak nie wszyscy

Mi także wydaje się, że to normalny i bystry gość.

Raz, rękawice. Dwa, obicie i tytan w szczęce. Kickboxing w NL jest/był bardzo brutalny. Dutch style zawsze cechował się sparingami do nokautu. Walki na każdym treningu. Trzy, to jest to co zauważyłeś. Ciężko mocno osadzić się na nogach i wyprowadzić typowo bokserski nokautujący cios gdy w kombinacji masz kolano, kopniecie, dwa ciosy i kończysz jeszcze kopnięciem.

Kiedyś mieli jeszcze gorsze. Praktycznie tarcze

GLORY-BGVG3.jpg

Kiedyś mieli jeszcze gorsze. Praktycznie tarcze

View attachment 125950
Bo to rękawice to tajskiego boksu, calkiem inne niz bokserskie. Przede wszystkim są szersze i zabudowane. Do treningów wydają sie super, jednak na zawodowym ringu chetnie bym ich zobaczył w normalnych everlastach, rivalach, paffenach, grantach 12 oz skoro to ciężka.

184 cm wzrostu i jaja wagi super ciężkiej. Ciężki ruszający się jak lekki. W dzisiejszym świecie gdzie każdy ścina tyle wagi ile może, Saki imponuje mi jeszcze bardziej.

vs 212 cm Semmy’ego Shilt’a

Rico również próbuje w aktorstwie. Widziałem go ostatnio w "Den of Thieves 2" z Butlerem w roli głównej. Rola Rico może niewielka, ale facet wypadł tam całkiem naturalnie i coś może zwojuje na dużym/małym ekranie w przyszłości.

Polecam wszystkim powtórkę lub nadrobienie dwóch walk Verhoeven vs Hari... :antonio:

Badr 106 wygranych i 92 nokauty. Hari chociaż zaledwie 32 letni w momencie walki, był już zdecydowanie post prime. Potrafił jednak napsuć krwi Rico.

niby nie glory…
kacper muszynski w co-main eventcie, start o 6 w niedziele

Masz namiary gdzie będzie dostępna transmisja? Vipleague niestety nie ma tego w planach na niedzielę…(to jest to czego obawiałem się po spadnięciu strumyka)

Ben Saddik nie wiedzieć czemu wraca do rywalizacji w turnieju HW

Dostaje 40 miesięcy za pranie brudnych pieniędzy. Połowa kary nie będzie jednak wykonana w więzieniu aby mógł rywalizować... :travolta:

Back