Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On taki jest. Zero kontroli. Amok i instynkt.Ten azer jest kretynem, wyjebal mu perfidne kolano na glebie. Zaraz bedzie dq?
Zadziwia mnie to jak to możliwe by gość ktory ma az 80 pojedynków zawodowych może tak nie trzymać cisnieniaOn taki jest. Zero kontroli. Amok i instynkt.
Jedno jest pewne. Nie chciałbym widzieć go w sytuacji podbramkowej na ulicy…Zadziwia mnie to jak to możliwe by gość ktory ma az 80 pojedynków zawodowych może tak nie trzymać cisnienia
Wcale bym go nie chcial widzieć na ulicyJedno jest pewne. Nie chciałbym widzieć go w sytuacji podbramkowej na ulicy…

Polecam sprawdzić kanały typu sparing wars. Wszędzie Maroko.tam co drugi w maroko chyba kicka trenuje
Oni teraz wzbogacaja kulturowo Holandiętam co drugi w maroko chyba kicka trenuje
Chyba to jego "pięta ahillesowa"tak łyda weszła ?
Miał dobry plan. Próbował iść na otwartą wojnę z technikiem. Litwin to udźwignął. Ładnie kopał i finalnie rozbił.Kebabez na cienkim zawsze się fajnie bije nawet jeśli przegrywa
Ja tez do dzisiaj nie wiedziałem, że Ben Saddik porywa i bije ludzi w porcie…Jeden z tych bardziej w porządku Marokańczyków.

Tego akurat nie lubięJa tez do dzisiaj nie wiedziałem, że Ben Saddik porywa i bije ludzi w porcie…![]()