MooDancer
ONE FC Lightweight
o i na wikipedii teraz czytam że rok temu brał udział w pobiciu i porwaniu pracownika portu
A tak dobrze mu szło…Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
o i na wikipedii teraz czytam że rok temu brał udział w pobiciu i porwaniu pracownika portu
A tak dobrze mu szło…Petch i to łatwoNie widziałem niestety, dopiero wróciłem do oglądania.
Kto wygrywa w aktualnej walce?
Tylko my oglądamy? Cisza w temacie.Petch i to łatwo
prawie go skończył w pierwszej
NajwidoczniejTylko my oglądamy? Cisza w temacie.

Zaraz finał 4 turnieju a potem dwie mistrzowskiewróciłem, musiałem sie przemieścić. Turniej nadal trwa czy to ME ?
Nie mam pojęcia. Coś tam było że ryzyko kontuzji@Vvallachia dlaczego oni chcą zakazać calfkicków?
Jedyny logiczny powód który mi przychodzi do glowy to taki ze sie sporo kontuzji robi jak rąbią piszczel w piszczel caly czas a pewnie spora ilość prób kopnięcia na łydkę kończy się zderzeniem piszczeli .@Vvallachia dlaczego oni chcą zakazać calfkicków?

Nie mam pojęcia. Coś tam było że ryzyko kontuzji
GLORY jednak nie będzie miało z tym problemu
Wciąż w mojej opinii jest to bezpieczniejszy atak od klasycznego lowa zablokowanego kolanem.Jedyny logiczny powód który mi przychodzi do glowy to taki ze sie sporo kontuzji robi jak rąbią piszczel w piszczel caly czas a pewnie spora ilość prób kopnięcia na łydkę kończy się zderzeniem piszczeli .
Innego wytłumaczenia nie umiem wymyślić![]()

Obejrzę z chęcią ich kolejną walkę. Dobry pojedynek.Mogło iść w którąkolwiek stronę a faworyzowałem Wisse, nie widzę kontrowersji
Mają kilka turniejów naraz i ich zwycięzcy wezmą udział w jeszcze jednym turniejuAzer 80 walk, no nieźle.
To półfinał tak?
niektóre wyjścia i ich aranżacje były zajebiste. Co prawda bez masek ale z mnóstwem akcesoriówNigdy nie rozumiałem wyjścia do walk w maskach i podobnych akcesoriach…