Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to był fighter a nie te kmioty teraz,
180cm a siał postrach w wadze ciężkiej
Spong walczył bardzo dzielnie.Potwierdzam, to kraj mem. Pedały mogą pływać łódkami z parówami na wierzchu, a kopy na łydkę banująDziwna akcja. W Holandii banują kopy na łydkę. Że dużo gal GLORY się tam odbywa, pewnie się dostosują
Kurwa musiałby mnie piorun jebnąć żeby to wykupićgala drozsza niz boksy od turkiego
!View attachment 125564
Będzie stron, będzie strim MordkaKurwa musiałby mnie piorun jebnąć żeby to wykupić
Sorry już najebałem się.Będzie stron, będzie strim Mordka
Moje zdrowieSorry już najebałem się.
Morning powerMoje zdrowie
Roshi kick-boxer![]()

Główna kozacka.Prelimsy Glory 100 wystartowały na YT.
Fakt. Dzisiejsza ekipa jednak wygrywa u mnie z każdym KSW. Rico, Ben Saddik i szalony Rajabzadeh, to już dla mnie więcej niż trzy główne walki galaktikosGłówna kozacka.
Szkoda że jak zwykle kiedy są inne gale.

Reszta karty też spokoFakt. Dzisiejsza ekipa jednak wygrywa u mnie z każdym KSW. Rico, Ben Saddik i szalony Rajabzadeh, to już dla mnie więcej niż trzy główne walki galaktikos![]()
Z heinekenem w dłoni i zastanawiam się czy pizzy nie zamówićZaczyna się karta główna. Piękne bangery się zapowiadają. Kto ogląda?
Nie zastanawiaj się. Oczywiście, że zamówić.Z heinekenem w dłoni i zastanawiam się czy pizzy nie zamówić
Jest. Daje ostre walki. Jest jednak dzikim gościem. Takim który mógłby stracić kontrolę łatwo - tak go odbieram.Rajabzadeh musi wygrać
chłop jest widowiskiem
Zawsze wjeżdża. Najczęściej też rozjeżdżaSzybka robota. Ponad 20kg roznicy ale bez respektu wjechanie i rozjechane