Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
The King13 obrona pasa Rico Verhoevena.![]()
Warta przypomnienia batalia.
Zimmerman 2xOgladam wywiad z tym Rico, bardzo ogarnięty gość się wydaje.
Przyznaję ze nie śledziłem kickboxingu nigdy jakoś, znam tylko oldschoolowe k1 z overeemem, ernesto itd.
Muszę nadrobić jego walki bo ostatnia to petarda, ciężki walczy jak średni, było wszystko na miejscu.
Druga sprawa, oglądając te glory stwierdzam ze albo oni maja wszyscy łby z tytanu albo większe rękawice ? Walczyli chyba w fairtexach które rzeczywiście są bardziej poduszkowe. Czyściochy takie sobie niektórzy ładowali a większość stała i nawet nie była podłączona, co prawda sporo tych ciosów była marna technicznie porównując do bokserskich walk ale jednak to ciężkie chłopy były.
Mi także wydaje się, że to normalny i bystry gość.Ogladam wywiad z tym Rico, bardzo ogarnięty gość się wydaje.
Przyznaję ze nie śledziłem kickboxingu nigdy jakoś, znam tylko oldschoolowe k1 z overeemem, ernesto itd.
Muszę nadrobić jego walki bo ostatnia to petarda, ciężki walczy jak średni, było wszystko na miejscu.
Druga sprawa, oglądając te glory stwierdzam ze albo oni maja wszyscy łby z tytanu albo większe rękawice ? Walczyli chyba w fairtexach które rzeczywiście są bardziej poduszkowe. Czyściochy takie sobie niektórzy ładowali a większość stała i nawet nie była podłączona, co prawda sporo tych ciosów była marna technicznie porównując do bokserskich walk ale jednak to ciężkie chłopy były.
Czyli mieliśmy rację by dac im małe rękawiceRaz, rękawice. Dwa, obicie i tytan w szczęce.

Kiedyś mieli jeszcze gorsze. Praktycznie tarczeOgladam wywiad z tym Rico, bardzo ogarnięty gość się wydaje.
Glory miało także rękawice marki Leone. Moim zdaniem były najbliższe bokserskim. Potem oficjalnym dostawcą stał się Fairtex.
Bo to rękawice to tajskiego boksu, calkiem inne niz bokserskie. Przede wszystkim są szersze i zabudowane. Do treningów wydają sie super, jednak na zawodowym ringu chetnie bym ich zobaczył w normalnych everlastach, rivalach, paffenach, grantach 12 oz skoro to ciężka.
jutro od 9 na dazn, pierwszy raz w ramach abonamentu
młody nasukawa w walce wieczoru
Piekny przykład charakteru Rico i tego co potrafi przetrwać żeby ostatecznie wygrać.Polecam wszystkim powtórkę lub nadrobienie dwóch walk Verhoeven vs Hari...
Badr 106 wygranych i 92 nokauty. Hari chociaż zaledwie 32 letni w momencie walki, był już zdecydowanie post prime. Potrafił jednak napsuć krwi Rico.
niby nie glory…
kacper muszynski w co-main eventcie, start o 6 w niedziele
vpn na japonie i mozna ogladacMasz namiary gdzie będzie dostępna transmisja? Vipleague niestety nie ma tego w planach na niedzielę…(to jest to czego obawiałem się po spadnięciu strumyka)
Spróbuję z ciekawości i zobaczę jak to działa.vpn na japonie i mozna ogladac