BogdanJanusz
UFC Heavyweight
Jeśli nie będzie płyty i polskiego języka to jebać
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli nie będzie płyty i polskiego języka to jebać

4 września.Onimusha kiedy ma premierę? Szwagier pytał czy wole Mortal shell 2 czy Valor mortis bo by mi na urodziny kupił
witamy witamyJeśli to prawda to wysiadam. Brak języka już sprawia, że nie dam zarobić żółtkom, którzy leją na nas ciepłym moczem. Jedyna opcją na ten moment jest kupno z drugiej ręki. Przy następnej generacji może ogram jak będę miał dobrego PC. Oczywiście spiraconą wersję
Daj znać, warto czy chujnia.Mortal Shell 2 zamówione. W tej lepszej edycji z pierdołami za 309 zł.

Ci co grają mają bardzo dobre zdanie, oglądałem gameplay i parowanie wygląda soczyście jak te w Stellar Blade czy Lies of P tylko okna parowania wydają się być większe niż chociażby w Sekiro.Daj znać, warto czy chujnia.![]()
Mortal 1 był niby lipa, w 2 ma być lepsza i mnie ciekawi. Valor również choć tu widzę problemy w rozgrywce.Ci co grają mają bardzo dobre zdanie, oglądałem gameplay i parowanie wygląda soczyście jak te w Stellar Blade czy Lies of P tylko okna parowania wydają się być większe niż chociażby w Sekiro.
Szwagier na urodziny mi zamówił Valor Mortis czyli polski pierwszoosobowy soulslike więc będę miał o czym pisać i zachęcać lub zniechęcać.
Valor przez to bo jest fanem Kingdom Come Deliverence i chce żebym spróbował czegoś pierwszoosobowego.Mortal 1 był niby lipa, w 2 ma być lepsza i mnie ciekawi. Valor również choć tu widzę problemy w rozgrywce.
W tym valor problem ja widzę taki, że od tyłu możesz zostać łatwo zabity przez kamerę i blokowanie się na otoczeniu. W 2 części mortal wiem, że wyjebali wytrzymałość więc już gra robi się szybsza. Mi tam ogólnie przypomina bloodborna.Valor przez to bo jest fanem Kingdom Come Deliverence i chce żebym spróbował czegoś pierwszoosobowego.
Mortal Shell 1 ponoć slaby jak Lords Of The Fallen ale druga część zaczyna robić furore bo dodali sporo ulepszeń, dużo większa mapa itd.
Coś tak czułemPhantom blade oficjalnie bez polskiego języka, a wydanie fizyczne dalej pod znakiem zapytania. Cóż moich pieniędzy nie zobaczą, używkę się złapie za 100 o ile będzie płyta.

Bo Phantom chyba był inspirowanyWygląda tak samo jak phantom blade![]()
No wygląda efektownie, ale ja już nie będę się napalać. Później znów człowiek się rozczaruje.Bo Phantom chyba był inspirowany
Mi akurat w bmw pasował liniowy system. Pamiętasz ostatni otwarty akt ? Pusta mapa i latanie jak debil. Co do broni to zgoda bo szybko się nudził moveset.Grafika i animacje tak jak w Wu Kongu sztos. Parowanie i kontrowanie jak najbardziej na plus, bo tego brakowało małpie. System walki stworzony pod walkę z wieloma przeciwnikami - ciekawe jak będzie wyglądał w praktyce, tu wygląda dobrze. Staminę widzę zostawili - zobaczymy jak to będzie wyglądało, bo IMO w Wu Kongu była ona zbędna. No i ciekawe, czy będą różne bronie, czy tylko miecz i jeden moveset, bo w poprzedniej grze z czasem to męczyło. Jeszcze jestem ciekaw czy open world, czy dalej niewidzialne ściany i trzeba iść wyznaczonymi szlakami, bo tutaj widzę większą swobodę poruszania, ale może to być złudne
Ale gówno
Grać nie będę bo Switch, ale jak to tak ma wyglądać to nawet szkoda nie bedzie
Mi akurat w bmw pasował liniowy system. Pamiętasz ostatni otwarty akt ? Pusta mapa i latanie jak debil.
To jest to gówno od From na switcha ?
Ale gówno
Grać nie będę bo Switch, ale jak to tak ma wyglądać to nawet szkoda nie bedzie
No i gitara, pograj z 20 godzin jeszcze czy nie ma lipy czy monotoni. Jak będzie git to też złapie. A powiedz jak tam wyglądają ogniska i szybka podróż? Gdzieś widziałem i nie wiem czy to był mortal czy lord, jest tak żeby rozpalić to trzeba wejść jakby do innego świata. Moje pierwsza myśl jak to zobaczyłem to, że od chuja razy trzeba będzie to powtarzać, nie cierpię takich elementów w grach.O kurde Panowie napisać to musze bo sie udusze. Odpaliłem Mortal shell 2 i po krótkim obeznaniu wydaje mi się że faktycznie ta gra może być tak dobra jak mówią.
Klimatem najbliżej do Bloodborne, jest mega mrocznie ale za to W przeciwieństwie do BB to cokolwiek widać i nie jest totalnie ciemno jak w dupie. Do wyboru parowania i uniki, ja staram się wyczuć parowanie i wygląda całkiem dobrze, okno napewno większe niż w Sekiro co ułatwia ale całkowicie proste też nie jest. Świat zamknięty, liniowy niczym w Wukong czy Dark Soulsach, standardowo mamy odpowiednik estusa.
Ponoć pierwsza część nie była jakaś bardzo dobra to może i twórcy Lords Of Fallen odpicują drugą odsłonę i będzie przebitka tak jak tutaj w stosunku do jedynki.
Jak nie macie w co grać to śmiało bierzcie bo Mortal Shell 2 na płycie z tego co się orientuję to jakieś 170 zł więc mam nadzieję że zaskoczy pozytywnie za tą cenę jak Clair Obscur który też był dosyć tani patrząc na ilość zawartości.
Będę aktualizować w miarę postępów w grze ale zapowiada się że będzie lepsze niż chociażby taki przehypowany Wukong.
Szybkiej podróży nie odblokowałem jeszcze więc nawet nie wiem czy jest a ogniska to masz jakieś kapliczki które musisz oczyszczać więc to faktycznie może być monotonne ale nie musisz tego robić jak nie chcesz tylko tracisz jakiś tam bonus przy odpoczynku.No i gitara, pograj z 20 godzin jeszcze czy nie ma lipy czy monotoni. Jak będzie git to też złapie. A powiedz jak tam wyglądają ogniska i szybka podróż? Gdzieś widziałem i nie wiem czy to był mortal czy lord, jest tak żeby rozpalić to trzeba wejść jakby do innego świata. Moje pierwsza myśl jak to zobaczyłem to, że od chuja razy trzeba będzie to powtarzać, nie cierpię takich elementów w grach.
zdawaj relacje jak idzieSzybkiej podróży nie odblokowałem jeszcze więc nawet nie wiem czy jest a ogniska to masz jakieś kapliczki które musisz oczyszczać więc to faktycznie może być monotonne ale nie musisz tego robić jak nie chcesz tylko tracisz jakiś tam bonus przy odpoczynku.