Ludwiczek
UFC Middleweight
Mogę się pochwalić że skończyłem fabułę Clair Obscur pokonując malarkę i przyznam że świetnie plot twist na końcu który mnie zaskoczył także gra 9/10 byłoby 10 jakby ciekawsze bossy były.
Przedemna jeszcze odkrywanie reszty świata a z tego co się orientowałem to zostało sporo do zrobienia
Taka tania gra a taka dobra dałem 130 zł jakoś gdzie za wukonga i stellar blade prawie po 3 stówki za sztukę a Clair obie te gry przyćmiewa![]()
Poczekaj na Simona jak brakuje ci dobrych, ciężkich bossów

Ogólnie wkręciłem się. Anal Rondo zrobione, duecik padł jakoś za 7 razem . Fajny bossik i ładna lokacja.

Będzie na inne przejście bo takie na pewno zrobię. Ta kosa dla mnie jest op i ją zniszczyłem wszytko co się rusza, nakładam ogień bądź pioruny, 5 ciosów i cyk koniec. Żaden boss nie stanowił problemu czy wyzwania włącznie z dlc. Gra ukończona 108 poziom, jakiś 30 godzin. Po Anor londo jakoś łatwiej się zrobiło, bo tam było największe wyzwanie czyli Orstein z grubym. Z trudnych lokacji Blighttown i forteca Sena, ale w sumie takie lokacje są potrzebne śmiesznie chociaż jest. A i skróty w tej grze jak i mapa to jest mistrzostwo świata.