Gierki od FromSoftware i inne soulsborne

1779257723534.png

Dotarłem w ekspedycji do jebitnej wioski takich śmiesznych ludzików. To jest tak ogromne że się gubię ale podejrzewam że to jakiś punkt do stacjonowania coś jak kapliczka w Dark Souls

Dotarłem w ekspedycji do jebitnej wioski takich śmiesznych ludzików. To jest tak ogromne że się gubię ale podejrzewam że to jakiś punkt do stacjonowania coś jak kapliczka w Dark Souls
To jest dość duża lokacja z wieloma zadaniami pobocznymi, bo zamieszkała w większości przyjaznymi npc-ami. Ma chyba trzy punkty szybkiej podróży i rzeczywiście na początku można się tam pogubić. Jeśli lubisz grać Maelle to można tutaj zdobyć jeden z jej najlepszych mieczy, który łatwo można pominąć. Musisz po prostu ją wybrać w pewnym wyborze fabularnym żeby nie spoilerować.

To jest dość duża lokacja z wieloma zadaniami pobocznymi, bo zamieszkała w większości przyjaznymi npc-ami. Ma chyba trzy punkty szybkiej podróży i rzeczywiście na początku można się tam pogubić. Jeśli lubisz grać Maelle to można tutaj zdobyć jeden z jej najlepszych mieczy, który łatwo można pominąć. Musisz po prostu ją wybrać w pewnym wyborze fabularnym żeby nie spoilerować.
Można zdobyć go pózniej, ale trzeba pokonać Golgre, a to jest trudne.

W ogóle E33 ma temat jak coś

W Elden Ring jest tego za dużo żebym mógł wybrać bo lubiłem często zmieniać buildy.

W DS3 miecz rycerza lothrica klasyczny jednoręczny posiada najlepsze skalowania w grze i najwięcej nim grałem spamując lekkie ataki

W Bloodborne to teraz Mieczomłot bo robi fajne bonk

Starfisty to maszynka do trywializowania gry

Prawda. Łamacz postury z krwawieniem. Dodaj jeszcze tę inkantację
I jest rozpierdol na całego. Prawie całą grę tak przeszedłem :lol:

Albo cragblade co dodaje jeszcze więcej obrażeń postury i walisz tylko mocne ataki

Ja stosowałem 2:
Ogniu daj mi siłę
Złota przysięga

W eldenie go wziąłem na próbę i nie chciałem zmieniać już broni :antonio:
Szkoda tylko że ciężki atak jest horyzontalny bo jakby zrobili pchnięcie to by była bajka no ale teraz miecz ognistego rycerza Messmera z DLC to najlepszy kolosalny miecz no ma szybkie lekkie ataki i pchnięcie jako ciężki atak a dodatkowo dobre skalowania i największy AR chyba w całej grze.

Back