Gierki od FromSoftware i inne soulsborne

A ten dodatek do eldena jakbym kiedyś chciał ograć to jest do polecenia? Czytałem o złym balansie poziomu trudności.

Trzeba ograć. Zasadniczo jeśli się ogrywa którąkolwiek grę FS to warto później sięgnąć po dodatki. W każdym przypadku.
Z balansem jest tak, że musisz eksplorować i szukać takich fragmentów, które wzmacniają postać, ale tylko w krainie z dodatku. Jeśli się zaniedba zbieranie tego to przy późniejszych bossach DLC jest się na 2-3 przeciętne hity.

Trzeba ograć. Zasadniczo jeśli się ogrywa którąkolwiek grę FS to warto później sięgnąć po dodatki. W każdym przypadku.
Z balansem jest tak, że musisz eksplorować i szukać takich fragmentów, które wzmacniają postać, ale tylko w krainie z dodatku. Jeśli się zaniedba zbieranie tego to przy późniejszych bossach DLC jest się na 2-3 przeciętne hity.
Na razie lekka przerwa od soulsów, ale wleci na pewno. A co reszty dobrze wiedzieć dzięki. :conorsalute:

TAj coś czułem, że gdzieś ten ruch widziałem, ale nie mogłem skojarzyć gdzie :lol:
Pierwotnie Pontiff miał być finałowym bossem DS3, ponoć odkrył to jakiś gracz w plikach. Moim zdaniem jeden z lepszych bossów według lore, wyglądu i stylu walki. Szkoda tylko że ma tak mało życia i łatwo można go parować. Jego dusza chyba jest najlepsza pod względem nagrody w całej grze bo masz 2 dobre miecze.

Pierwotnie Pontiff miał być finałowym bossem DS3, ponoć odkrył to jakiś gracz w plikach. Moim zdaniem jeden z lepszych bossów według lore, wyglądu i stylu walki. Szkoda tylko że ma tak mało życia i łatwo można go parować. Jego dusza chyba jest najlepsza pod względem nagrody w całej grze bo masz 2 dobre miecze.
a pierwszym właścicielem tego comba był bezgłowy Vaergal czy jak mu tam było z dark souls 2
:awesome:
w tym lesie z człowiekiem skorpionem

a pierwszym właścicielem tego comba był bezgłowy Vaergal czy jak mu tam było z dark souls 2
:awesome:
w tym lesie z człowiekiem skorpionem
Dark Souls 2?
1770722812691.png

Dzisiaj mi się przypomniało i sprawdziłem czy już można dostać Lies of P z DLC na jednej płycie no i kapa. Nadal nie ma i podejrzewam że raczej nie będzie.

Najlepsze parowanie chyba ma Lies of P, bo tam nie można bezmyślnie spamowac bloku. gdzie kolejne bloki po sobie maja już nieaktywne klatki
Najtrudniejsze ale muszę przyznać że najłatwiej mi było parować bezimienna marionetkę bo była najbardziej agresywna.
Parowanie w Dark Souls, Demon Souls, Eldem Ring - ::clintdis::
Parowanie w Bloodborne, Sekiro - :antonio:
W Eldenie czy Dark Souls to mi się udawało parować jak przypadkiem się udało bo zwykle próba parowania kończyła się glebą :korwinlaugh:

Back