Gierki od FromSoftware i inne soulsborne

Ebrietas pokonana?
Dopiero tam się wybieram.
Mam nadzieję że byłeś w ukrytej lokacji i biłeś się z Matyrem Logariusem bo to jeden z trudniejszych i fajniejszych bossów w grze.
Dostalem oklep za pierwszym razem, ale teraz wrócę ;)
a żeś sie przelevelował. Na 90 lvl to ja zazwyczaj kończę DLC. Sporo świń musiało zostać ubitych
W sumie przez całą grę nie farmiłem, ale w koszmarze Mensisa było mi ciężko i podbiłem tam lvl.

Teraz chce zrobić tych opcjonalnych bosów, a później dwóch finałowych.

1765724357481.png

otwarty świat jak ER
dobre oceny

otwarty świat jak ER
dobre oceny

Chuj im w dupę za brak polskiego. Po Khazanie i Wuchangu kolejny raz kiedy kitajce olewają nas, a chcą na naszym rynku sprzedawać.

Orientujesz się czy From coś majstruje nad nowym tytułem?
Phantom Blade Zero i to jest gra na którą czekam najbardziej
Multiplayer :childcry:Jo to by chcioł sekiro 2 ablo inne coś kurła dla jednego gracza
Sekiro 2 to moja gra marzeń, żadnych OP buildów tylko zręczność i skupienie

otwarty świat jak ER
dobre oceny
Nioh jakoś mnie nie rajcuje

Phantom o ile nie będzie spierdolony przez ue5 i taki jak na materiałach to dla mnie będzie goty 2026. A co do sekiro to pełna zgoda, dlatego uwielbiam ten tytuł. :antonio:
Znalazłem trochę sprzecznych informacji bo jedne źródła podają że w Phantomie mają być polskie napisy a inne że nie. Mój angielski jest dobry ale nie idealny i czasami czegoś tam do końca nie zrozumiem więc mam nadzieję że będą te napisy żeby się skupić na rozgrywce a nie na kminieniu czy dobrze zrozumiałem jak ktoś mi jakiegoś questa zada.

Żeby się nie okazało drugim przereklamowanym Wukongiem.
Wbiłem platynę w Wukongu i to dobra gra taka 7/10 tylko promowana na 10/10 przez wybujałe ego twórców. Gdyby nie totalnie nieuczciwe i podkręcane frajerskimi zagrywkami walki z bossami oraz szybko nudzący styl walki bo mamy do dyspozycji kawałek kijka przez całą grę to byłoby cacy.

Wbiłem platynę w Wukongu i to dobra gra taka 7/10 tylko promowana na 10/10 przez wybujałe ego twórców. Gdyby nie totalnie nieuczciwe i podkręcane frajerskimi zagrywkami walki z bossami oraz szybko nudzący styl walki bo mamy do dyspozycji kawałek kijka przez całą grę to byłoby cacy.
Już na długo od premiery robili z tego tytułu jakiegoś mesjasza, a wyszło jak wyszło. I podobnie tutaj jest jakiś niesprawdzony dev z Azji.
Ja natomiast czekam na Tides of Anihilation, które też może być fajne, a może okazać się klapą.

Last edited:
Znalazłem trochę sprzecznych informacji bo jedne źródła podają że w Phantomie mają być polskie napisy a inne że nie. Mój angielski jest dobry ale nie idealny i czasami czegoś tam do końca nie zrozumiem więc mam nadzieję że będą te napisy żeby się skupić na rozgrywce a nie na kminieniu czy dobrze zrozumiałem jak ktoś mi jakiegoś questa zada.

Poważnie, oni też? Kurwa ciężko w erze AI przepuścić tekst, a potem zapłacić jakiemuś Polakowi by to sprawdził? :DC:

Żeby się nie okazało drugim przereklamowanym Wukongiem.
Dla mnie wukong nie był przereklamowany. Wybitna nie, ale dobra gra i tyle.
Jeżeli tak będzie to się złapie kiedyś w promocji. W grze na pewno nie będzie dużo tekstu, Polska ja zwykle na marginesie.

Już na długo od premiery robili z tego tytułu jakiegoś mesjasza, a wyszło jak wyszło. I podobnie tutaj jest jakiś niesprawdzony dev z Azji.
Ja natomiast czekam na Tides of Anihilation, które też może być fajne, a może okazać się klapą.
Tides nawet nawet . To chyba souls like?

Dla mnie wukong nie był przereklamowany. Wybitna nie, ale dobra gra i tyle.
Ale daleko mu było do gier FS i mogliby się sporo od Miyazakiego nauczyć. Dobra owszem, ale tylko dobra i to ich krzyczenie o GOTY było zabawne.
Tides nawet nawet . To chyba souls like?
Mało jest szczegółów, ale raczej slasher w stylu DMC lub Bayonetty - dla mnie spoko, bo takich gier brakuje.

Ale daleko mu było do gier FS i mogliby się sporo od Miyazakiego nauczyć. Dobra owszem, ale tylko dobra i to ich krzyczenie o GOTY było zabawne.

Mało jest szczegółów, ale raczej slasher w stylu DMC lub Bayonetty - dla mnie spoko, bo takich gier brakuje.
No z tym trochę przesadzali. Pełna zgoda slasherów brakuje ostatnio, dlatego phantom mnie ciekawi.

Sztuczne podkręcanie poziomu trudności frajerskimi zagrywkami w Wukongu sprawia że jeśli będą próbowali tego w swoich kolejnych grach to niech sobie te chinole dalej pykają i się podniecają a później płaczą że gry roku nie było bo Stellar Blade zdecydowanie ich przebiło szczególnie pod tym względem że walka była dosyć uczciwa i im dalej byłeś w grze tym lepiej wychodziły parowania i uniki a w Wukongu niekiedy spamowanie uników i patrzenie czy już czar się naładował.

Z ciekawości to pykał ktoś w tego Nioha?
Niekoniecznie w najnowsza część ale co można powiedzieć ogólnie o tej serii? Mechanika walki, starcia z bossami itd.

Niekoniecznie w najnowsza część ale co można powiedzieć ogólnie o tej serii? Mechanika walki, starcia z bossami itd.

Ja mam już dawno kupione, ale nie ma kiedy zagrać, bo ciągle jest coś innego :fjedzia:
Graficznie obie części wyglądają słabo i dużo trzeba kombinować z EQ, bo wypada tego z przeciwników od zajebania.

1 część przeszedłem świetnie się bawiłem, ale to lata temu, drugą mam na dysku ale nie odpaliłem jeszcze

Back