BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Game Awards było i kolejny rok zawiedziony bo liczyłem że wyskoczą znienacka z zapowiedzią Bloodborne 2 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Prędzej Sony zrobi remake the last of usGame Awards było i kolejny rok zawiedziony bo liczyłem że wyskoczą znienacka z zapowiedzią Bloodborne 2![]()

Niestety Bloodborne i Days Gone to marki pogrzebane przez Sony na dobre.Game Awards było i kolejny rok zawiedziony bo liczyłem że wyskoczą znienacka z zapowiedzią Bloodborne 2![]()
Dopiero tam się wybieram.Ebrietas pokonana?
Dostalem oklep za pierwszym razem, ale teraz wrócę ;)Mam nadzieję że byłeś w ukrytej lokacji i biłeś się z Matyrem Logariusem bo to jeden z trudniejszych i fajniejszych bossów w grze.
W sumie przez całą grę nie farmiłem, ale w koszmarze Mensisa było mi ciężko i podbiłem tam lvl.a żeś sie przelevelował. Na 90 lvl to ja zazwyczaj kończę DLC. Sporo świń musiało zostać ubitych
Teraz chce zrobić tych opcjonalnych bosów, a później dwóch finałowych.
Orientujesz się czy From coś majstruje nad nowym tytułem?
Robią Duskblods, które ma wyjść na Switch 2 w tym roku.Orientujesz się czy From coś majstruje nad nowym tytułem?
MultiplayerRobią Duskblods, które ma wyjść na Switch 2 w tym roku.
Jo to by chcioł sekiro 2 ablo inne coś kurła dla jednego graczaNioh 3 Reviews - Metacritic
Overcome difficult challenges in an open field. This game is set in an open field, in which players can freely explore, while enjoying the unique tension that accompanies all "Nioh" titles. Face formidable encounters with powerful yokai, explore villages where suspicious beings lurk, take on the...www.metacritic.com
otwarty świat jak ER
dobre oceny
Phantom Blade Zero i to jest gra na którą czekam najbardziejOrientujesz się czy From coś majstruje nad nowym tytułem?
Sekiro 2 to moja gra marzeń, żadnych OP buildów tylko zręczność i skupienieMultiplayerJo to by chcioł sekiro 2 ablo inne coś kurła dla jednego gracza
Nioh jakoś mnie nie rajcujeNioh 3 Reviews - Metacritic
Overcome difficult challenges in an open field. This game is set in an open field, in which players can freely explore, while enjoying the unique tension that accompanies all "Nioh" titles. Face formidable encounters with powerful yokai, explore villages where suspicious beings lurk, take on the...www.metacritic.com
otwarty świat jak ER
dobre oceny
Phantom o ile nie będzie spierdolony przez ue5 i taki jak na materiałach to dla mnie będzie goty 2026. A co do sekiro to pełna zgoda, dlatego uwielbiam ten tytuł.Phantom Blade Zero i to jest gra na którą czekam najbardziej
Sekiro 2 to moja gra marzeń, żadnych OP buildów tylko zręczność i skupienie
Nioh jakoś mnie nie rajcuje

Znalazłem trochę sprzecznych informacji bo jedne źródła podają że w Phantomie mają być polskie napisy a inne że nie. Mój angielski jest dobry ale nie idealny i czasami czegoś tam do końca nie zrozumiem więc mam nadzieję że będą te napisy żeby się skupić na rozgrywce a nie na kminieniu czy dobrze zrozumiałem jak ktoś mi jakiegoś questa zada.Phantom o ile nie będzie spierdolony przez ue5 i taki jak na materiałach to dla mnie będzie goty 2026. A co do sekiro to pełna zgoda, dlatego uwielbiam ten tytuł.![]()
Phantom Blade Zero i to jest gra na którą czekam najbardziej
Żeby się nie okazało drugim przereklamowanym Wukongiem.Phantom o ile nie będzie spierdolony przez ue5 i taki jak na materiałach to dla mnie będzie goty 2026. A co do sekiro to pełna zgoda, dlatego uwielbiam ten tytuł.![]()
Wbiłem platynę w Wukongu i to dobra gra taka 7/10 tylko promowana na 10/10 przez wybujałe ego twórców. Gdyby nie totalnie nieuczciwe i podkręcane frajerskimi zagrywkami walki z bossami oraz szybko nudzący styl walki bo mamy do dyspozycji kawałek kijka przez całą grę to byłoby cacy.Żeby się nie okazało drugim przereklamowanym Wukongiem.
Już na długo od premiery robili z tego tytułu jakiegoś mesjasza, a wyszło jak wyszło. I podobnie tutaj jest jakiś niesprawdzony dev z Azji.Wbiłem platynę w Wukongu i to dobra gra taka 7/10 tylko promowana na 10/10 przez wybujałe ego twórców. Gdyby nie totalnie nieuczciwe i podkręcane frajerskimi zagrywkami walki z bossami oraz szybko nudzący styl walki bo mamy do dyspozycji kawałek kijka przez całą grę to byłoby cacy.
Znalazłem trochę sprzecznych informacji bo jedne źródła podają że w Phantomie mają być polskie napisy a inne że nie. Mój angielski jest dobry ale nie idealny i czasami czegoś tam do końca nie zrozumiem więc mam nadzieję że będą te napisy żeby się skupić na rozgrywce a nie na kminieniu czy dobrze zrozumiałem jak ktoś mi jakiegoś questa zada.

Oby nie ale wkurwia to że pewnie jakieś ruskie napisy będą a polskie już niePoważnie, oni też? Kurwa ciężko w erze AI przepuścić tekst, a potem zapłacić jakiemuś Polakowi by to sprawdził?![]()
Dla mnie wukong nie był przereklamowany. Wybitna nie, ale dobra gra i tyle.Żeby się nie okazało drugim przereklamowanym Wukongiem.
Jeżeli tak będzie to się złapie kiedyś w promocji. W grze na pewno nie będzie dużo tekstu, Polska ja zwykle na marginesie.Znalazłem trochę sprzecznych informacji bo jedne źródła podają że w Phantomie mają być polskie napisy a inne że nie. Mój angielski jest dobry ale nie idealny i czasami czegoś tam do końca nie zrozumiem więc mam nadzieję że będą te napisy żeby się skupić na rozgrywce a nie na kminieniu czy dobrze zrozumiałem jak ktoś mi jakiegoś questa zada.
Tides nawet nawet . To chyba souls like?Już na długo od premiery robili z tego tytułu jakiegoś mesjasza, a wyszło jak wyszło. I podobnie tutaj jest jakiś niesprawdzony dev z Azji.
Ja natomiast czekam na Tides of Anihilation, które też może być fajne, a może okazać się klapą.
Ale daleko mu było do gier FS i mogliby się sporo od Miyazakiego nauczyć. Dobra owszem, ale tylko dobra i to ich krzyczenie o GOTY było zabawne.Dla mnie wukong nie był przereklamowany. Wybitna nie, ale dobra gra i tyle.
Mało jest szczegółów, ale raczej slasher w stylu DMC lub Bayonetty - dla mnie spoko, bo takich gier brakuje.Tides nawet nawet . To chyba souls like?
No z tym trochę przesadzali. Pełna zgoda slasherów brakuje ostatnio, dlatego phantom mnie ciekawi.Ale daleko mu było do gier FS i mogliby się sporo od Miyazakiego nauczyć. Dobra owszem, ale tylko dobra i to ich krzyczenie o GOTY było zabawne.
Mało jest szczegółów, ale raczej slasher w stylu DMC lub Bayonetty - dla mnie spoko, bo takich gier brakuje.
Sztuczne podkręcanie poziomu trudności frajerskimi zagrywkami w Wukongu sprawia że jeśli będą próbowali tego w swoich kolejnych grach to niech sobie te chinole dalej pykają i się podniecają a później płaczą że gry roku nie było bo Stellar Blade zdecydowanie ich przebiło szczególnie pod tym względem że walka była dosyć uczciwa i im dalej byłeś w grze tym lepiej wychodziły parowania i uniki a w Wukongu niekiedy spamowanie uników i patrzenie czy już czar się naładował.Ale daleko mu było do gier FS i mogliby się sporo od Miyazakiego nauczyć. Dobra owszem, ale tylko dobra i to ich krzyczenie o GOTY było zabawne.
Z ciekawości to pykał ktoś w tego Nioha?
Niekoniecznie w najnowsza część ale co można powiedzieć ogólnie o tej serii? Mechanika walki, starcia z bossami itd.

1 część przeszedłem świetnie się bawiłem, ale to lata temu, drugą mam na dysku ale nie odpaliłem jeszczeZ ciekawości to pykał ktoś w tego Nioha?
Niekoniecznie w najnowsza część ale co można powiedzieć ogólnie o tej serii? Mechanika walki, starcia z bossami itd.