Ludwiczek
UFC Middleweight
A co to za kurwiszon jest i nie chce zejść z sufitu?
View attachment 134677
Kolejna Amygdala. Widzę masz już więcej wglądu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A co to za kurwiszon jest i nie chce zejść z sufitu?
View attachment 134677
Szczerze to nie ogarniam co się dzieje xD dobrze, że doczytałem trochę fabularnie, ale i tak więcej mam niedopowiedzeńKolejna Amygdala. Widzę masz już więcej wglądu
na raz to ciężko się tam połapać, za drugim podejściem łatwiej, robisz te lochy?Szczerze to nie ogarniam co się dzieje xD dobrze, że doczytałem trochę fabularnie, ale i tak więcej mam niedopowiedzeń
No i ogólnie wydaje mi się, że wiele ominąłem. Teraz chce wrócić do kliniki Losefki bo ponoć można tak zdobyć świetne ubrania.
A wglądu miałem sporo więcej, ale wydałem ... Bo się bałem ;)
Jakie lochyna raz to ciężko się tam połapać, za drugim podejściem łatwiej, robisz te lochy?

Jakie lochy![]()
Szczerze to nie ogarniam co się dzieje xD dobrze, że doczytałem trochę fabularnie, ale i tak więcej mam niedopowiedzeń
No i ogólnie wydaje mi się, że wiele ominąłem. Teraz chce wrócić do kliniki Losefki bo ponoć można tak zdobyć świetne ubrania.
Chyba ... Chociaż nie wiem czy całe. A kielichy mam dwa.stare yarhnam zaliczone?
W jej klinice jest zaproszenie do sekretnej lokacji, masz lub byłeś?Szczerze to nie ogarniam co się dzieje xD dobrze, że doczytałem trochę fabularnie, ale i tak więcej mam niedopowiedzeń
W starym yarhnam masz na końcu bossa bestia żadna krwi.Chyba ... Chociaż nie wiem czy całe. A kielichy mam dwa.
Właśnie zebrałem zaprószenie.W jej klinice jest zaproszenie do sekretnej lokacji, masz lub byłeś?
To był trzeci boss którego ubiłem względnie wcześnie.W starym yarhnam masz na końcu bossa bestia żadna krwi.

Zajeb kurwe, da ci przedmiot ważnyWłaśnie zebrałem zaprószenie.
To był trzeci boss którego ubiłem względnie wcześnie.
Ta losefka pieprzy trzy po trzy na stole wypięta jakby chciała bolcowania i nie wiem co dalej![]()
Warto tam iść, bardzo fajna lokacja.Właśnie zebrałem zaprószenie
Lore grach od FromSoftware pozostaje w dużej mierze do interpretacji dla gracza, możesz odkrywać jakieś smaczki które według Ciebie wydają się logiczne a inni z kolei będą pisać że to nie ma sensu.Szczerze to nie ogarniam co się dzieje xD dobrze, że doczytałem trochę fabularnie, ale i tak więcej mam niedopowiedzeń
W bloodborne było coś takiego po pokonaniu Micolasha na koniec, że on mówi o byciu wybudzonym i zapomni o wszystkim. Czyli jakby wszyscy byli w jednym tym samym śnie. Wątek ojca Gascoigne i jego rodziny bardzo smutny. Albo Djura w starym yharnam chroniący bestie przez wyrzuty sumienia. Kiedyś czytałem, że bloodborne jest bez fabuły i do dla mnie pierdolenie, gra jest bardzo ciekawa, każda postać i miejsce ma jakąś historię. Kiedyś nie interesowałem się grami od fromsoftware, ale właśnie bloodborne mnie kupiło i lecę od nich z wszystkim. Miyazaki robi robotę, szansa na bloodborne 2 nikłe przez prawa jebanego Sony. No ale pomarzyć zawsze można.Lore grach od FromSoftware pozostaje w dużej mierze do interpretacji dla gracza, możesz odkrywać jakieś smaczki które według Ciebie wydają się logiczne a inni z kolei będą pisać że to nie ma sensu.
Ostatnio nawet sobie dyskutowałem z innymi o Bayle z Elden Ring DLC i gościu twierdził że Bayle pożera inne smoki by robić sobie skoczą komunię i stąd te laserowe skrzydła błyskawic które sobie przyzywa a ja z kolei mówię mu że są dwa gatunki smoków w ER, starożytne którymi przewodzi Placidusax i one naparzają błyskawicami, mają 4 skrzydła i 4 nogi oraz smokowce które mają skrzydła połączone z przednimi kończynami i używają tylko ognia. Bayle ma dwie głowy Placidusaxa na grzbiecie i nie nosi ich jako trofeum ale jako katalizator bo z nich czerpie energię błyskawic i z nich wyrastają skrzydła gdy je przyzywa więc tak jakby smocza komunia ale nie od pożerania innych smoków no ale walić to bo się za bardzo rozpisałem a chodzi tylko o to że każdy gracz inaczej rozumie lore tych gier dostrzegając jakieś szczegóły a Miyazaki by Ci powiedział że możliwe być może tak a być może nie wymyśl se to sam i to jest dla mnie piękne
Grant us eyesW bloodborne było coś takiego po pokonaniu Micolasha na koniec, że on mówi o byciu wybudzonym i zapomni o wszystkim. Czyli jakby wszyscy byli w jednym tym samym śnie. Wątek ojca Gascoigne i jego rodziny bardzo smutny. Albo Djura w starym yharnam chroniący bestie przez wyrzuty sumienia. Kiedyś czytałem, że bloodborne jest bez fabuły i do dla mnie pierdolenie, gra jest bardzo ciekawa, każda postać i miejsce ma jakąś historię. Kiedyś nie interesowałem się grami od fromsoftware, ale właśnie bloodborne mnie kupiło i lecę od nich z wszystkim. Miyazaki robi robotę, szansa na bloodborne 2 nikłe przez prawa jebanego Sony. No ale pomarzyć zawsze można.

Grant us eyes
Mają okropnie bogate lore, mało tego Miyazaki tworzy całą historię wraz z kilkoma erami czasowymi, w ER to już konkretnie zaszalał, jest teraźniejszość, czasy antyczne i prehistoria.
Niesamowite jak w rzeczywistości, nowe rzeźby są budowane na starych, symbolika budynków powstałych wcześniej jest skrzętnie ukryta na przykład w stolicy ten mały kościółek.
Ja z racji zawodu architekturę podziwiam i często szukałem nawiązań do rzeczywistości, masa tego jest. Już od czasów Dark Souls.
tu wrzucam kilka wyciętych przez From, warto posłuchać
niektóre to jak z miejscówki krzaka
tu Gascoigne opowiada o zabiciu matki sieroty Kos
Grant us eyes
Mają okropnie bogate lore, mało tego Miyazaki tworzy całą historię wraz z kilkoma erami czasowymi, w ER to już konkretnie zaszalał, jest teraźniejszość, czasy antyczne i prehistoria.
Niesamowite jak w rzeczywistości, nowe rzeźby są budowane na starych, symbolika budynków powstałych wcześniej jest skrzętnie ukryta na przykład w stolicy ten mały kościółek.
Ja z racji zawodu architekturę podziwiam i często szukałem nawiązań do rzeczywistości, masa tego jest. Już od czasów Dark Souls.
tu wrzucam kilka wyciętych przez From, warto posłuchać
niektóre to jak z miejscówki krzaka
tu Gascoigne opowiada o zabiciu matki sieroty Kos
Mniej więcej po równo. W Bloodborne i tak opłaca się tylko do 50 punktów rozwijać daną statystykę bo od 51 do 99 atak mało co rośnieMam jeszcze pytanko o skalowanie broni.
Przykładowo Ludwig's Holy Blade ma skalowanie "B" z siłą i umiejętnościami. Czy ma znaczenie maksowanie jednej statystyki np. ja siłę mam teraz 40 a skill zostawiłem bazowe chyba 13, czy lepiej było ładować równomiernie w obie.
On nie rozumiał dobrze języka, brakowało mu zasobu słów po angielsku stąd sobie dopowiadał i wyobrażał swoją wersję.Miyazaki mówił kiedyś że od małolata zaczytywał się w lovecrafta i inną fantastyke i sam sobie w głowie wyobrażał alternatywne zakończenia i dopowiadał dużo rzeczy. Także praktycznie pielęgnuje swoje wewnętrzne dziecko tworząc te gry.

Mam nadzieję że byłeś w ukrytej lokacji i biłeś się z Matyrem Logariusem bo to jeden z trudniejszych i fajniejszych bossów w grze.Musiałem troszkę pofarmic, ale wbiłem 100 lvl i Mamka Mergo padła za pierwszym razem![]()
a żeś sie przelevelował. Na 90 lvl to ja zazwyczaj kończę DLC. Sporo świń musiało zostać ubitychMusiałem troszkę pofarmic, ale wbiłem 100 lvl i Mamka Mergo padła za pierwszym razem![]()
Ebrietas pokonana?Musiałem troszkę pofarmic, ale wbiłem 100 lvl i Mamka Mergo padła za pierwszym razem![]()