GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Mały downgrade w Wieśku xD

QcOH0nTh.png

gQybtzDh.png

admvLGjh.jpg

Polecilibyście jakiś program , który poprawiłby wydajność kompa? Coś do odrobaczania czy cóś... Nie znam się na tym.

Polecilibyście jakiś program , który poprawiłby wydajność kompa? Coś do odrobaczania czy cóś... Nie znam się na tym.
nie ma programu, ktory zwiekszy wydajnosc, o komputer sie po prostu dba ;) polecam skan adw cleanerem raz na dwa tygodnie np

@HubiSSJ3 Ryse było dla mnie tragiczne. Kompletna porażka pod względem gameplayu. Samo QTE, liniowość do bólu, pełno bugów, powtarzalność rozgrywki, przeciętna historia. Grafika na plus i parę "momentów", ale jako całość oceniam na 4/10

Jest tu jakiś fan Star Wars i serii gier Jedi Knight? Pewnie już kiedyś o tym tutaj pisałem, ale jest zajebisty mod do Jedi Academy pod nazwą Movie Battles II (http://www.moviebattles2.com) niestety aktualnie gra w niego bardzo mało osób, to jednak i tak mogę polecić. Grałem w to dość dawno, po czym po prostu mi się znudziło. Niedawno znowu zacząłem w to grać i bawię się przednio mimo, że najnowsze aktualizacje skopały pojedynki na miecze, a mod sam w sobie ma sporo błędów jak na grę, ale według mnie mało jak na mod. Napiszę jeszcze tylko tyle, że jeżeli chcielibyście spróbować swoich sił, to musicie się przygotować na trochę czytania poradników (chociaż ja nigdy ich nie czytałem, uczyłem się podglądając innych graczy) i częste ginięcie. Jeżeli chcecie przeczytać o klasach, albo trybach gry (które są niestety tylko 3) to zapraszam tutaj: http://www.moviebattles2.com/about-game. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, to chętnie odpowiem.

Czyli jeżeli ktoś nie lubi się dopierdzielać szczegółów, to powinien być zachwycony. Zresztą, myślę, iż na komputerze wyglądać to będzie o wiele lepiej.

No ja się trochę zmartwiłem, bo dopierdzielanie się do szczegółów to jedno, a wyskakujące znikąd obiekty i doczytujące się tekstury na pierwszym planie - drugie. Częste spadki framerate'u i długie loadingi - również lipa. Miałem jeszcze przed weekendem zamawiać PS4 w zestawie z Wieśkiem, w tej sytuacji planuję poczekać przynajmniej do okresu po premierze (w praktyce pewnie będzie to oznaczać "do okresu po KSW" bo wybieram się do Trójmiasta). Może patche sprawią, że będzie warto kupić to już w maju. A może zdecyduję się jednak na kupno blaszaka i wersję PC :) Czas pokaże jakie będą opinie.

Standard, pamiętacie problemy po premierze Wieśka 2 ? Dramat był. 2 miechy i wszystko było bajka a przez ten czas na upartego i tak się dało grać mimo kilku niedoróbek.

Ja dziś już sobie Wiesława zamówiłem. Recenzje mówią jasno - downgrade graficzny absurdalny i zupełnie inna gra, ale to co najważniejsze, czyli gameplay i fabuła na najwyższym poziomie. Wierzę, że tak jest :)

W video recenzji mówią, że CD Projekt lubi dopieszczać swoje tytuły po premierze. Jestem pewny, że będą jakieś patche, które zlikwidują powyższe błędy. Najbardziej mnie martwią spadki FPS-ów w różnych lokacjach :(

Back