Martin
Główny Historyk Cohones
Never.Mam inne pytania: mieliście remis w tej grze? Ja ponad 1000 walk i nichuj. 2 pytanie to ile razy udało wam się doprowadzić do tego by walkę przerwał lekarz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Never.Mam inne pytania: mieliście remis w tej grze? Ja ponad 1000 walk i nichuj. 2 pytanie to ile razy udało wam się doprowadzić do tego by walkę przerwał lekarz?
Taka podpowiedź ode mnie. Dużo osób nie zwraca uwagi na aspekty, które są ważne w prawdziwych walkach MMA. Np grając przez neta nie spotkałem przeciwnika, który używałby prostych, a proste to podstawa. Wszyscy przeciwnicy ładowali we mnie sierpami, hakami i cepami, a ja stopowałem to wszytko prostymi. Oczywiście używałem też innych ciosów, ale proste były na pierwszym miejscu. Druga np sprawa, to trzymanie przeciwnika przy kratach, jeżeli już go pod nie zapędzimy, to nie dajemy mu odejść.

Mam inne pytania: mieliście remis w tej grze? Ja ponad 1000 walk i nichuj. 2 pytanie to ile razy udało wam się doprowadzić do tego by walkę przerwał lekarz?

Mam inne pytania: mieliście remis w tej grze? Ja ponad 1000 walk i nichuj. 2 pytanie to ile razy udało wam się doprowadzić do tego by walkę przerwał lekarz?
Remisu nigdy nie miałem. I raz mi przerwał lekarz. Grałem Rampage i obijałem w klinczu jakiegoś kelnera. Ale żeby normalnie w czasie walki wpadł lekarz i oglądał zawodnika to mi się nie zdarzyło chociaż mocno czasami rozbijałem rywali.Ja miałem ze 2 remisy może. A przerwał też dosłownie ze 2-3 razy. Pamiętam na pewno, że przerwał z Lebenem, rozjebałem mu łeb w stójce i dwa razy go oglądał a za trzecim przerwał.
Natomiast w najnowszym UFC nigdy mi się nie zdarzyło, a Wam?
Wygląda to tak, że sędzia mówi stop i jest filmik jak zawodnik podchodzi do narożnika i cutman go ogląda. Potem znowu się napieprzamy i znowu to samo. Za trzecim razem mówią "fight is over" i koniec;) W sumie to ciężko jest coś takiego osiągnąć. Zależy na jakim poziomie, bo na tych niższych się nie da, bo rywal pada jak szmata, dopiero od harda czy jak się to zwie. Próbowałem wiele razy tak obijać żeby nie zabić a żeby lekarz przerwał ale się nie udawało. Zawsze wychodziło przez przypadek.Remisu nigdy nie miałem. I raz mi przerwał lekarz. Grałem Rampage i obijałem w klinczu jakiegoś kelnera. Ale żeby normalnie w czasie walki wpadł lekarz i oglądał zawodnika to mi się nie zdarzyło chociaż mocno czasami rozbijałem rywali.
Dopiero? Skończyłem w to grać z pół roku temu.NO W KOŃCU !!!
![]()
No ja 2 tygodnie temu zacząłem :DDopiero? Skończyłem w to grać z pół roku temu.
Myślałem że męczysz odkąd zrobił się mały boom na tę grę ;)No ja 2 tygodnie temu zacząłem :D
Grał ktoś w Europa Universalis IV? Zastanawiam się nad kupnem tego, albo rome total war 2 emperor edition.
Ale jeśli do którejś z tych gier siądę w najbliższym czasie, to zdecydowanie będzie EU IV
Gra z serii "wkurwiaj gracza"

Panowie, nie mogę kupić gry PS+ - niby potwierdzić dane o karcie i takie tam. Wszystko z moją kartą jest ok ,ale ani na PC ani na konsoli nie idzie kupić gry ani dodać środków do portfela. Co zrobić?
Z kartą wszystko ok. To nie jest mój pierwszy zakup online. Problem leży po stronie PS. Trudno, ich strata, kupiłem grę na allegro.
A co kupiłeś, tak z ciekawości zapytam?
Ktoś grał w Enemy Front? Tematyka ciekawa i z chęcią bym wszedł w posiadanie tej gry, ale z kasa krucho i musze uważać ostatnio na co wydaję kase.
Cala noc u mnie