GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

nie staraj sie nawet, inna bajka zupelnie. mi tez idzie ponizej sredniej, za bardzo sie podpalam i jak mam agresora to noobuje strasznie wpadajac tam gdzie inni nie chcą :D

Kampanię nawet nie ma co ruszać - w bf3 zagrałem może pół godziny, w bf4 jakoś na razie nie chce mi się ruszać. I tak jak pisze Yagiel, to kompletnie inna bajka, więc sobie nie poćwiczysz.

Pierwszy epizod drugiego sezonu "The Walking Dead" ukończony.

Mocne wejście, ale pojechał znanym nam motywem wyborów i nie wniósł (póki co) nic innowacyjnego. O ile teraz jest to fajne, o tyle za kilka lat nazwiemy to "odgrzewanym kotletem".

Nie wiem. Powiedzmy 150 zł za całość? Z tym, że nie wysyłam do Dojczlandów :).

W związku z tym, że są święta a i pod choinką wylądowała u mnie ostatnia część Medal of Honor (wydana jakoś w 2010 roku), zacząłem katować ją. Niestety, jako wielki fan serii Call of Duty, kompletnie nie mogę się do niej przekonać. Różnice pomiędzy obiema seriami gier były dość mocno zauważalne w momencie kiedy debiutowały pierwsze części COD, osadzone jeszcze w realiach II wojny światowej. W przypadku obecnych części, których akcja toczy się w czasach teraźniejszych, różnice (na gorsze w przypadku MOH) są zauważalne w mojej opinii jeszcze bardziej. Póki co, najnowszy Medal of Honor kompletnie mnie nie porwał i w zasadzie gram w niego bo gram. Zdecydowanie bardziej podeszła mi ostatnia cześć Call of Duty: Ghosts, która pomimo, że posiadała pewne wady i była grą dosyć wtórną w stosunku do poprzednich części, to jednak w ogólnym rozrachunku, czas spędzony z nią nie uważam za stracony.

MOH 2010 to nie ostatnia część, jest jeszcze Warfighter, skoro jesteś fanem Coda wiadomo że podejdzie Ci bardziej Ghosts...:-)

Spoko, ja miałem bardzo długi rozbrat z grami więc gubię się w tych wszystkich częściach :)

Patrze na allegro, podstawke BF4 można za 70 dyszek wyrwać (pudło),ale mimo wszystko, pewnie i tak bede kupowac wszystkie DLC, wiec tak czy inaczje premium jest bardziej oplacalne,a te już w normalnych, dla mnie wysokich cenach. a parcie mam niesamowite :D jak zyć?

BF4 za 140zł. Tomasz robi interes życia sprzedając za 150 :D

Boxy Michał?

Patrze na allegro, podstawke BF4 można za 70 dyszek wyrwać (pudło)

Też patrzyłem i znalazłem za 150 zł najtańszą nówkę. Daj aukcję.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=Battlefield+4+ps+3

EDIT: Jest i za 139 zł http://allegro.pl/battlefield-4-ps3-wersja-pl-nowe-folia-i3826716146.html

Ah, PC. Na pececie to gram jeszcze tylko w StarCrafta II oraz w retro gierki, tak to całe moje granie przeszło na konsolę. Przechodzę właśnie Dead Space 3 w trybie co-op. Battlefieldy i CoDy to nie moja rzecz :X.

Kupował ktoś kiedyś jakąś grę na steamie ? Bo chciałem sobie kupić tego CS:GO ale nie wiem jak tzn. czy da się zrobić normalnie przelew z banku czy przez paypala tylko ? Nie ogarniam trochę tego bo jeszcze kosztuje to w Euro

paypal,ewentualnie jak mazsz jakiegoś znajomego to przelej jemu kase na konto i niech Ci wysle gre w prezencie

Guacamelee! Gold Edition - fenomenalny platformer, jeżeli podobało się Mark of the Ninja to pozycja OBOWIĄZKOWA. Świetny klimat, humor, kilka patentów na rozbudowanie rozgrywki. MOC. Polecam.

Left 4 Dead 2 za darmo na steamie, do jutra po dodaniu gry zostaje na stałe przypisana do konta.

Serwery padły więc powodzenia ;)

Logan, dzięki że piszesz, zaraz wbijam na Steam jak mi się uda :D

Gdzie to znaleźć? W wyszukiwarkę wpisać? Ze steama nie korzystam za dużo.

Normalnie strona L4D2 w sklepie. Zamiast "dodaj do koszyka" jest przycisk "zainstaluj'.

Grałem w obie. Zupełnie różne gry, poza tym że obie są platformówkami, więc trochę nie rozumiem polecania Guacamelee fanom MotN.

Raczej chodzi o wspólny mianownik jako platformer, inne patenty i klimat miała jedna produkcja i zupełnie odmienny ma druga. Ale tak mi się to skojarzyło, te gry mają mimo wszystko wiele podobieństw.

Ostatnimi czasy grałem w dwie fajne gierki logiczne, plants vs zombies i little inferno, czy zna ktoś może gry podobne do nich? Byłbym wdzięczny;)

Pierwszy raz mnie podkusiła wyprzedaż steama i kupiłem sobie skyrim w wersji legendary :D i oprócz tego wspomniany na poprzedniej stronie l4d 2 ;)

Pierwszy raz mnie podkusiła wyprzedaż steama i kupiłem sobie skyrim w wersji legendary :D

Do zobaczenia za 100 godzin. Ja pobrałem właśnie Borderlands 2 z PSN+ i jak zwykle będzie co-op.

Batman : Arkham City

Ta gra jest przekozacka, umiejscowilem ją na drugim miejscu wśród najlepszych gier w jakie grałem tego roku, zaraz po Mass Effect 3.

Back