GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

@w4ar chodzi Ci o halo ? jeśli reszta ich exów jest na podobnym poziomie to mogą się nawet nie rozkładać na e3 :)

PN3c5JS.jpg

Te noty to serio? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć...

EDIT: Dobra, już wierzę, spojrzałem na metacritic i strasznie dużo stówek.

Widze że bedzie trzeba kupic. Mam ndzieje że bedzie rownież na Ps4.

Wydaje sie że gra ma świetny klimat. Pozatym multiplayer wyglada innowacyjnie.

@madafaka tak chodzilo mi o halo :)

@mobius chodziło chyba raczej o tasiemca. Ja niewidze sensu kupować "nowej" gry z uzupelnionymi zawodnikami. Powinni wprowadzic cos jak kiedys było w piłce że przez internet zmieniaja sie statystyki zawodnikow. Dodaja nowych i wywalaja starych albo pozawalaja ich zatrzymac. (marzenie).

Myslicie że Bungie wyda kiedyś cos jak halo na multiplatforme?

The Last of US -> nie mogę się doczekać aż moje PS3 to połknie i nie wypuści przez 2 tygodnie!

Adib, ale FIFA jest zajebista, więc ja się nie obraże jak UFC będzie jak FIFA. :)

Miałem to samo napisać :-) Fifa 13 to jedna z lepszych sportowych gier w historii moim zdaniem. I gdyby tak UFC z roku na rok było zawsze o tyle lepsze..

Jutro przychodzi do mnie PS3 tak btw :) Oblukam Last of Us na pewno. Trzeba nadrobić exclusivy do momentu aż PS4 będzie w rozsądnej cenie (i bez błędów technicznych).

The Last of US -> nie mogę się doczekać aż moje PS3 to połknie i nie wypuści przez 2 tygodnie!

Też coś czuję, że przez jakiś czas przestanę się golić xD

BTW, grał ktoś w Okami HD? Czytałem, że fantastyczna gra, jedyny problem to brak wersji pudełkowej gry? WHY?

@Gambit okami w pudełkowej tylko w Japoni wyszło. gra jest genialna , dla mnie top 3 poprzedniej generacji.

LA Noire ograłem na PC, RDR na x360, a HR i GoW3 zdecydowanie spróbuję!

Dzięki za propozycje!

PS. Warto grać w GoW 1/2/3 tzn w takiej kolejności, to samo pytanie mam w związku z Uncharted (ludzie mówią, żebym w ogóle nie grał w pierwszą część o_0 ) ?

Hang, skąd zamówiłeś PS3? Bo od dłuższego czasu rozglądam się za najlepszą ofertą kupna nowego slima 160 GB.

Co do GoW jak amsz mozliwosc gry w 1,2,3 to bym zagrał bo fajna fabuła. O Uncharted sie nie wypowiem bo grałem tylko w 1.

Wynalazłem gdzieś na allegro. Używka, ale z gwarancją, slim 250gb (18mcy jeszcze) za 700zł. Pogram z 6mcy, może trochę więcej i odsprzedam.

Hang dokup sobie GoW Collection vol. II , dwie bardzo dobre części za małe pieniądze .

wtedy masz kolejność :

Ascension - Chains of Olympus - GoW1 - Ghost of Sparta - GoW2 - GoW3

Kocham serię Assassin's Creeda. Jestem w połowie drugiej części i od czasu Mass Effecta, żadna gra mnie tak nie wciągnęła.

. Zagadki, tematy historyczne, templarisuze, wątki masońskie, fabuła jest przekozacka. Misje poboczne również są świetnie. Jedyne kilka zarzutów mam do gameplayu, czasami walka jest za łatwa/ za trudna / irytująca.

Krótki wywiad z jednym z twórców The Last of us. Tak jak myślałem główną inspiracją była "Droga" Cormaca McCarthy'ego i co może zaskoczyć seria przyrodnicza Planet Earth.

http://www.filmweb.pl/video/gry_wideo/Rozmawiamy+z+tw%C3%B3rc%C4%85+gry+%22The+Last+of+Us%22-30918

Ktos ze Starcrafta mnie zaprosi ?

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14049350,Chcesz_pograc_z_kolegami_w_Starcrafta_2__ale_nie_masz.html

Back