GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Prawdopodobnie to nagranie z wypadku. Jeśli to faktycznie on to sam sobie winny.

Died with style
giphy.gif

No kto mógł zająć pierwsze miejsce ;)

Ja gościa nie jestem w stanie słuchać, 1/3 każdego filmu to pierdolenie o niczym i robienie z siebie błazna a pozostałe 2/3 to pożywka najniższych lotów z aferek w giereczkowie. Owszem z niektórymi opiniami jestem w stanie się zgodzić ale sposób podania, przynajmniej dla mnie jest nie do przetrawienia :usunto: taki trochę kiszak tylko z bardziej rozbudowanym słownictwem i wymyślnymi metaforami, chociaż ten pierwszy leci często na żywo a ten drugi na gotowe skrypty nad którymi mógł się pocić przez tydzień czy dwa

Ja gościa nie jestem w stanie słuchać, 1/3 każdego filmu to pierdolenie o niczym i robienie z siebie błazna a pozostałe 2/3 to pożywka najniższych lotów z aferek w giereczkowie. Owszem z niektórymi opiniami jestem w stanie się zgodzić ale sposób podania, przynajmniej dla mnie jest nie do przetrawienia :usunto: taki trochę kiszak tylko z bardziej rozbudowanym słownictwem i wymyślnymi metaforami, chociaż ten pierwszy leci często na żywo a ten drugi na gotowe skrypty nad którymi mógł się pocić przez tydzień czy dwa
Ja tam gościa lubię, chociaż już zaczyna zjadać własny ogon ;)

Grał ktoś w GOT na poziomie trudności jeden cios miecza = śmierć?
Ale emocje... Przeszedłem tak połowę I aktu ale potem straciłem już cierpliwość później, znaczy się szkoda mi czasu, ale zabawa niesamowita.
GOT.
Świetna fabuła, ale pustka na mapie i nudne zbieractwo zabija wrażenia z gry,
jestem zbieraczem, popierdolonym zbieraczem i zawsze muszę znajdźki wszelakie wyzbierać,
zbieractwo w GOT jest wręcz bolesnym przeżyciem.
Misje poboczne większość to idź odbij wioskę mongołom, choć część z nich jest świetna.
Kończę dlc, podstawka za mną,
dałbym 8/10 za klimat sarumajski ale bieda pozafabularna zmusza do obniżki na 7/10.

Last edited:
Dałem tej grze pół godziny i już nie wróciłem.
To dużo Ci nie brakło bo ta gra jest do zrobienia w parę godzin:werdum:
Niestety jak chłopaki piszą nic odkrywczego i do zapomnienia. Gdyby nie to że dużo waży to bym wywalił od razu, ale może sprawdzę jeszcze i porównam do nowego Deadspacea

Czy GTA 5 w wersji na obecne konsole mocno się różni od tej z generacji PS4?
W sensie zawartości gry nie. Poprawili dym, eksplozje, rozdzielczość i ilość klatek. Nie jest to tak kolosalna różnica jak np Wiedźmin lll Next gen patch.

W sensie zawartości gry nie. Poprawili dym, eksplozje, rozdzielczość i ilość klatek. Nie jest to tak kolosalna różnica jak np Wiedźmin lll Next gen patch.
Warto się tą wersją zainteresować mając na półce poprzednią(nieograną)?

Back