ninja
Vale Tudo Championship
trójkę ograł?Wczoraj skończyłem i podtrzymuje
Szkoda tego remaku.
Lepsza od jedynki moim zdaniem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
trójkę ograł?Wczoraj skończyłem i podtrzymuje
Szkoda tego remaku.
Lepsza od jedynki moim zdaniem.
Nie, ale słyszałem, że najsłabsza. Chyba, że ktoś w co-opie chce pograć.trójkę ograł?
I tak dobra, nie słuchaj warto zaliczyć, bo z dodatkiem zamyka historię z tego co pamiętam. Szczególnie jeżeli dwójka Ci się podobała.Nie, ale słyszałem, że najsłabsza. Chyba, że ktoś w co-opie chce pograć.
To się zainteresuje - zwłaszcza, że to za psie grosze można dostać.I tak dobra, nie słuchaj warto zaliczyć, bo z dodatkiem zamyka historię z tego co pamiętam. Szczególnie jeżeli dójka Ci się pdoobała.
Prawdopodobnie to nagranie z wypadku. Jeśli to faktycznie on to sam sobie winny.Dzisiaj w wypadku zginął Vince Zampella, twórca serii Medal od Honor, Call of Duty 4 Modern Warfare i MW 2, Titanfall, Apex Legends, Star Wars Jedi i najnowszego Battlefielda 6…
Prawdopodobnie to nagranie z wypadku. Jeśli to faktycznie on to sam sobie winny.
Died with style
Prawdopodobnie to nagranie z wypadku. Jeśli to faktycznie on to sam sobie winny.
No kto mógł zająć pierwsze miejsce ;)
taki trochę kiszak tylko z bardziej rozbudowanym słownictwem i wymyślnymi metaforami, chociaż ten pierwszy leci często na żywo a ten drugi na gotowe skrypty nad którymi mógł się pocić przez tydzień czy dwaJa tam gościa lubię, chociaż już zaczyna zjadać własny ogon ;)Ja gościa nie jestem w stanie słuchać, 1/3 każdego filmu to pierdolenie o niczym i robienie z siebie błazna a pozostałe 2/3 to pożywka najniższych lotów z aferek w giereczkowie. Owszem z niektórymi opiniami jestem w stanie się zgodzić ale sposób podania, przynajmniej dla mnie jest nie do przetrawieniataki trochę kiszak tylko z bardziej rozbudowanym słownictwem i wymyślnymi metaforami, chociaż ten pierwszy leci często na żywo a ten drugi na gotowe skrypty nad którymi mógł się pocić przez tydzień czy dwa
Brzmi jak większość sceny YT poświęconej grom, serialom i filmom1/3 każdego filmu to pierdolenie o niczym i robienie z siebie błazna a pozostałe 2/3 to pożywka najniższych lotów z aferek w giereczkowie

GOT.Grał ktoś w GOT na poziomie trudności jeden cios miecza = śmierć?
Ale emocje... Przeszedłem tak połowę I aktu ale potem straciłem już cierpliwość później, znaczy się szkoda mi czasu, ale zabawa niesamowita.
Szajs w chuj, grafika ładna ale nic poza tym,unik,uderzenie,unikdziś
The Callisto Protocol
To dobrze wiedzieć, ale mimo wszystko zabukowane, pewnie nawet nie odpalę.Szajs w chuj, grafika ładna ale nic poza tym,unik,uderzenie,unik
Za darmo to i ocet słodki,szkoda bo te calisto brałem na premierę i był zawód w chuj,szczególnie że gościu od dead spacer to robił, fajny gore i grafika i to wsioTo dobrze wiedzieć, ale mimo wszystko zabukowane, pewnie nawet nie odpalę.
Również się odbiłem, a bardzo lubię dead space. Kupiłem za grosze jako pierwszą grę typowo na ps5 i pograłem może z godzinę.dziś
The Callisto Protocol
Dałem tej grze pół godziny i już nie wróciłem.dziś
The Callisto Protocol
To dużo Ci nie brakło bo ta gra jest do zrobienia w parę godzinDałem tej grze pół godziny i już nie wróciłem.
W sensie zawartości gry nie. Poprawili dym, eksplozje, rozdzielczość i ilość klatek. Nie jest to tak kolosalna różnica jak np Wiedźmin lll Next gen patch.Czy GTA 5 w wersji na obecne konsole mocno się różni od tej z generacji PS4?
Warto się tą wersją zainteresować mając na półce poprzednią(nieograną)?W sensie zawartości gry nie. Poprawili dym, eksplozje, rozdzielczość i ilość klatek. Nie jest to tak kolosalna różnica jak np Wiedźmin lll Next gen patch.
W GTA zawsze warto, chyba, że 6 ocenzuruja ;)Warto się tą wersją zainteresować mając na półce poprzednią(nieograną)?