GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

A jak z pierwszym Horizon? Warto?

Ja pierwszego bardzo miło wspominam. Pamiętam, że nawet te głupie znajdźki zbierałem. Bardzo siadł mi system walki i ogólnie fajny klimat gry. Fabuła, pomimo że drewniana, też była ok. Dwójkę odpalałem zajarany, ale po kilku/kilkunastu godzinach miałem totalnie dość. Niby wszystko ulepszone, ale miliony bezsensownych znaków zapytania na mapie, mega nudna fabuła, mega nudne wątki poboczne. W pewnym momencie uznałem, że w ogóle po co ja w to gram

Fajne mają pomysły ci Japonce z Platinum Games. W pierwszej Bayonecie cały czas coś się dzieje. Miło się wraca do tej gry, a do cholernego Horizona musiałem się zmuszać.

Swoją drogą generacja X360/PS3 chyba była najlepsza dla gamingu - a przynajmniej dla mnie.

Fajne mają pomysły ci Japonce z Platinum Games. W pierwszej Bayonecie cały czas coś się dzieje. Miło się wraca do tej gry, a do cholernego Horizona musiałem się zmuszać.

Swoją drogą generacja X360/PS3 chyba była najlepsza dla gamingu - a przynajmniej dla mnie.
Bayonetta to świetny slasher. Szalona rozgrywka, ciekawi przeciwnicy i bossowie, wciągająca fabuła. Obok MGR Revengeance i GoW 3 najlepszy slasher w jaki grałem. Szkoda że dwójka wyszła tylko na Nintendo

To jest to, chodzi mi o rok wydania, jakiś remaster czy coś?
1000014682.jpg

Kupiłem na steam
Sonic Racing: CrossWorlds wersja deluxe z season pass za 190zł

świetna ścigałka typu mario kart, przednia zabawa,
tu liczą się umiejętności, poznanie trasy i sztuczki/skróty
AI całkiem daje radę.

Kupiłem na steam
Sonic Racing: CrossWorlds wersja deluxe z season pass za 190zł

świetna ścigałka typu mario kart, przednia zabawa,
tu liczą się umiejętności, poznanie trasy i sztuczki/skróty
AI całkiem daje radę.

Jak tam multi?

W Metroidzie były trzy postacie męskie i wszystkie trzy były jak z generatora. Twardy sierżant, który mógłby być postacią w Codzie, mrukliwy snajper i właśnie ta cipa technik-nerd.
Mimo wszystko daleko temu do np Horizona.

Kiedyś popełniłem błąd kupując Xbox s, ale przynajmniej kilka razy zdażyło mi się użyć pada w PC. Zainstalowałem sobie GOW i dosłownie po jakiejś godzinie grania LT zaczął mi się delikatnie przyklejać przy wciśnięciu. Prawy normalnie odbija a lewy jakby się tam coś słodkiego wylało. Ciężko skurwiela otworzyć no ale mi się udało. I co się okazało? Jakaś chujowizna się tam odkleiła i wpadła akurat pod trigger.
Mam nadzieję, że to tylko mój egzemplarz, bo jak to nagminny problem to słaby ten kontroler. Mam jeszcze jeden kupiony gdzieś w okolicach 2008(?) i tamten jest nie do zajechania. Tyle razy ile on spadł i ile godzin na nim zrobiłem i ciągle się trzyma.
No. A GOW na PC zacnie wygląda i fajnie się gra. Kiedyś przeszedłem na PS4.

Kiedyś popełniłem błąd kupując Xbox s, ale przynajmniej kilka razy zdażyło mi się użyć pada w PC. Zainstalowałem sobie GOW i dosłownie po jakiejś godzinie grania LT zaczął mi się delikatnie przyklejać przy wciśnięciu. Prawy normalnie odbija a lewy jakby się tam coś słodkiego wylało. Ciężko skurwiela otworzyć no ale mi się udało. I co się okazało? Jakaś chujowizna się tam odkleiła i wpadła akurat pod trigger.
Mam nadzieję, że to tylko mój egzemplarz, bo jak to nagminny problem to słaby ten kontroler. Mam jeszcze jeden kupiony gdzieś w okolicach 2008(?) i tamten jest nie do zajechania. Tyle razy ile on spadł i ile godzin na nim zrobiłem i ciągle się trzyma.
No. A GOW na PC zacnie wygląda i fajnie się gra. Kiedyś przeszedłem na PS4.
Mam jeden z 12 lat i tylko lewa gałka już nie domaga (starta i lekko pracuje sama) ale ja nawet w fpp na pc gram padem, także szacun dla tego pada.

Podobno Bond w nowej grze ma reprezentować "wartości roku 2026", a oryginalna postać jest zbyt surowa na dzisiejsze standardy :juanlaugh:
Aż się boje co te płatki śniegu wymyśliły, ale coś czuje, że to będzie kolejna gra, której będzie warto nie kupować.

Podobno Bond w nowej grze ma reprezentować "wartości roku 2026", a oryginalna postać jest zbyt surowa na dzisiejsze standardy :juanlaugh:
Aż się boje co te płatki śniegu wymyśliły, ale coś czuje, że to będzie kolejna gra, której będzie warto nie kupować.
piękna historia
:juanlaugh:

widziałeś to?
ja pierdolę nie da się odzobaczyć, to dlatego te nowe gry są tak durne,
nie ma to jak zabrać chłopom jedną z niewielu rozrywek, która pozwalała się oderwać od życiowych problemów...
grube kurwy z fioletowymi włosami i ich simpujące pseudopedały

widziałeś to?
ja pierdolę nie da się odzobaczyć, to dlatego te nowe gry są tak durne,
nie ma to jak zabrać chłopom jedną z niewielu rozrywek, która pozwalała się oderwać od życiowych problemów...
grube kurwy z fioletowymi włosami i ich simpujące pseudopedały
Plus taki, że mocno wtopili hajs. Mam czasami wrażenie, że tam naprawdę pracują debile, skoro nie potrafią wyciągnąć wniosków z np z porażki takiego Concorda.

Plus taki, że mocno wtopili hajs. Mam czasami wrażenie, że tam naprawdę pracują debile, skoro nie potrafią wyciągnąć wniosków z np z porażki takiego Concorda.
Widocznie to nie o pieniądze tylko chodzi, bo już po pierwszym potknięciu by to upadło.
Grają na zwłokę i zamęczenie przeciwnika, ubi miał już 10 razy upaść a jeszcze nad wodą.
Coś tu bardzo się nie spina.

Dobrze, że te niezależne studia dają im co jakiś czas po ryju. Ja się obawiam o GTAVI i to poważnie.

@vitas wariacie

AA1T3AHO.img

On kochał kobiety, a kobiety kochały jego. Nie bez przyczyny dorobił się przecież pseudonimu "Playboy". Rozpoznać go można było z daleka, nie tylko dzięki bujnej czuprynie, ale też przez wyróżniającego się żółtego rolls-royce'a z rejestracją VITAS. Vitas Gerulaitis był jednym z pierwszych showmanów, który całym sobą pokazywał, że kocha życie. A zawodowy sport zupełnie mu w tym nie przeszkadzał.

Ktoś tu ostatnio wspominał o "Grim Dawn". Jest obecnie w promocji na Steam za 17,24 zł. Przydałoby się takie coś na PS5.

Back