GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

PROMKA NA SARUMAJA, ktoś bierze?

1752838934420.png

:juanlaugh:

"Assassin's Creed" to jedna z najważniejszych i jednocześnie najlepiej sprzedających się serii gier wideo w historii, zapoczątkowana przez francuską firmę Ubisoft w 2007 roku.
Do tej pory o aktorskiej produkcji nie było mowy, mimo że szansa na jej powstanie pojawiła się po raz pierwszy w 2020 roku za sprawą umowy, którą z producentem i wydawcą zawarł Netflix. Po szumnych zapowiedziach nastała 5-letnia cisza, lecz teraz w końcu projekt zaczął nabierać realnych kształtów.

ciekawe czy zaczną od części z mokebe
:śmiech:

Chyb muszę zrobić przerwę od grania w mass effect 2. Zawsze gdy odpalam grę na "dosłownie 2 godzinki", robi się nagle 1:30 nad ranem, a zasiadłem o 20:boystop:
Miałem to samo. 6 godzin kiedyś mi zleciało nie wiem kiedy. Oczy mi już wysiadały, a ja nie mogłem się oderwać.

Miałem to samo. 6 godzin kiedyś mi zleciało nie wiem kiedy. Oczy mi już wysiadały, a ja nie mogłem się oderwać.
Teraz ogrywam misje poboczne, póki co zarzuciłem główne zadania. Wczoraj myślałem, że wyjdę z siebie jak walczyłem z tym bratem podłączonym do sztucznej inteligencji.

Fable zaliczy mocne opóźnienie i naszła mnie taka refleksja że w serii zawsze była możliwość bycia dobrym i złym co wiązało się też z wyglądem, może dlatego grę zaczniemy takim pasztetem żeby w trakcie grania albo się "wylaszczyć" albo zacząć wyglądać "groźnie" :einsteinsmoke:

Fable zaliczy mocne opóźnienie i naszła mnie taka refleksja że w serii zawsze była możliwość bycia dobrym i złym co wiązało się też z wyglądem, może dlatego grę zaczniemy takim pasztetem żeby w trakcie grania albo się "wylaszczyć" albo zacząć wyglądać "groźnie" :einsteinsmoke:
Ma być edytor postaci. Ponoć sporo gry poszło do kosza i jest nawet ryzyko, że nie wyjdzie. Zresztą opóznienie mnie nie martwi, bo i tak obecne konsole takiej grafiki sensownie nie uciągną.

Ktoś tu odpala czasami najlepszą piłeczkę na świecie, to znaczy (dzisiejsze) eFootball (kiedyś PES)?

Assassin's Creed" to jedna z najważniejszych i jednocześnie najlepiej sprzedających się serii gier wideo w historii, zapoczątkowana przez francuską firmę Ubisoft w 2007 roku.
Do tej pory o aktorskiej produkcji nie było mowy, mimo że szansa na jej powstanie pojawiła się po raz pierwszy w 2020 roku
:korwinwhat:
MV5BMTU2Mjc1ODY2OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTMzMTYzMDI@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Film kiepski ale tak czy inaczej premiera była w 2016, więc co za głupie gadanie

Back