GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

:korwinwhat:
MV5BMTU2Mjc1ODY2OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTMzMTYzMDI@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Film kiepski ale tak czy inaczej premiera była w 2016, więc co za głupie gadanie
Nie zrozumiałeś, netflix NIE UZNAJE BIAŁYCH POSTACI, więc potraktował jakby to nie miało miejsca, film sam oglądałem, przeciętny w cholerę.
Na początku też dałem się złapać ;)
:redford:

Promocje w MS store. Nabyłem Lost Odyssey za nieco ponad 2 dychy. Gra byłego twórcy Final Fantasy, która jest podobno bardziej finalowa niż FF13.
Ostatnio złapałem bakcyla na turówki.
Gdzie to dorwałeś, wrzucisz link? Szukałem tej gry w normalnej cenie.

Gdzie to dorwałeś, wrzucisz link? Szukałem tej gry w normalnej cenie.
Ja to kupiłem na Xboxa z poziomu konsoli i nie wiem czy jest na PC. Za pudło używkę życzyli sobie ok 130 na alledrogo.

A czy ktoś jeszcze tutaj przemierza Avalon w
apps.1129.13735818843096026.e2b2920c-c6bc-438e-8bc0-dfdd0c643311.30045d3a-f5a4-49a4-bc93-31e9ecf6e6c9

Czyli naszym rodzimym Skyrimie?

Ja trochę już godzin przerobiłem i muszę przyznać że bawię się bardzo dobrze. Są pewne braki które twórcy sukcesywnie łatają ale sam klimat, lokacje, muzyka ( :antonio: ), design świata i niektórych jego elementów jak wyposażenie, questy naprawę robią wrażenie. Sam aspekt RPG też jest zrobiony przemyślanie z tym mankamentem że za łatwo póki co jest zrobić całkowicie OP postać po jakimś czasie. No ale nad balansem też ciągle pracują.
Jak ktoś lubi Skyrimowe, Oblivionowe klimaty to zdecydowanie polecam

Last edited:
Skończyłem Indiana Jones i Wielki Krąg... i dawno nie miałem takiego dylematu co do oceny gry.
Z jednej strony świetny klimat filmów, bardzo dobra eksploracja, postacie, fabuła i zagadki. Z drugiej ile ta gra ma niedoróbek to głowa mała. Pop up obiektów jest masakryczny w dalszej części gry, glitche graficzne czy przenikanie się obiektów zdarzają się nawet w przerywnikach filmowych. Zdarzały się też calkowite pomijanie animacji przy niektórych akcjach.

Gameplay ok - walka wręcz przyjemna, strzelanie słabe, ale to akurat celowy zabieg.

Niestety do tego co pokazuje Naughty Dog mocno daleko, ale mimo wszystko przez ok 18h bawiłem się niezle.

Last edited:

Jest klimat Bf’a 3 i 4, oby tego nie zjebali, bo tęsknie za tysiącem godzin przegranych w liceum.

wygląda jak powrót do korzeni. Też się trochę ograłem w BF'a.
Ciekawe jak z optymalizacją, bo trochę się tam dzieję, plus mechanika zniszczeń otoczenia.

Mordy, bo już mi się pojebało. Zrezygnowałem ostatnio z Plusa i pewnie kupię za jakiś czas ale pytanko mam. Czy jak kupię np. we wrześniu to sierpniowe gry będę mógł pobrać?

Back