Miskatonic
Vale Tudo Championship
PoprawiłemCarmageddon to nie żarty![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PoprawiłemCarmageddon to nie żarty![]()

Gdzie tak w ogóle ta brutalność z starych gier. Gdzie Postal, Manhunt, Punisher, Soldier of Fortune, Splatterhouse, czy Harvester![]()

Harvester

I to w tym wszystkim jest najsmutniejsze
To jest gra której należałby się poważny remake a ci chcą GTA IV robić

To jest gra której należałby się poważny remake a ci chcą GTA IV robić![]()
nawet za darmo nie
Za 21,74 to bym wziął albo jeszcze lepiej za 21,37

W ogóle masz jakieś wątpliwości?ciekawe czy zaczną od części z mokebe
![]()
letko się cykam bo w 1 jak i mirrage ciapaty grał 1 skrzypceW ogóle masz jakieś wątpliwości?

Akurat Altair z 1 był białyletko się cykam bo w 1 jak i mirrage ciapaty grał 1 skrzypce
![]()

Ale nie według NetflixaAkurat Altair z 1 był biały![]()

Stare czasy.Akurat Altair z 1 był biały![]()
...a to to wiadomo.Ale nie według Netflixa![]()
Miałem to samo. 6 godzin kiedyś mi zleciało nie wiem kiedy. Oczy mi już wysiadały, a ja nie mogłem się oderwać.Chyb muszę zrobić przerwę od grania w mass effect 2. Zawsze gdy odpalam grę na "dosłownie 2 godzinki", robi się nagle 1:30 nad ranem, a zasiadłem o 20![]()
Teraz ogrywam misje poboczne, póki co zarzuciłem główne zadania. Wczoraj myślałem, że wyjdę z siebie jak walczyłem z tym bratem podłączonym do sztucznej inteligencji.Miałem to samo. 6 godzin kiedyś mi zleciało nie wiem kiedy. Oczy mi już wysiadały, a ja nie mogłem się oderwać.

Ma być edytor postaci. Ponoć sporo gry poszło do kosza i jest nawet ryzyko, że nie wyjdzie. Zresztą opóznienie mnie nie martwi, bo i tak obecne konsole takiej grafiki sensownie nie uciągną.Fable zaliczy mocne opóźnienie i naszła mnie taka refleksja że w serii zawsze była możliwość bycia dobrym i złym co wiązało się też z wyglądem, może dlatego grę zaczniemy takim pasztetem żeby w trakcie grania albo się "wylaszczyć" albo zacząć wyglądać "groźnie"![]()
pierwszy raz ogrywasz? zazdro w chujChyb muszę zrobić przerwę od grania w mass effect 2. Zawsze gdy odpalam grę na "dosłownie 2 godzinki", robi się nagle 1:30 nad ranem, a zasiadłem o 20![]()
Pierwszy raz ogrywam ten tytuł. Przejdę jeszcze 3 część i za kilka miesięcy od nowa, ale z innymi wyboramipierwszy raz ogrywasz? zazdro w chuj

haha widzę że prawidłowy mindset już wleciał jest masa ludzi która ogrywa całą trylogię co roku ;)za kilka miesięcy od nowa, ale z innymi wyborami![]()
Assassin's Creed" to jedna z najważniejszych i jednocześnie najlepiej sprzedających się serii gier wideo w historii, zapoczątkowana przez francuską firmę Ubisoft w 2007 roku.
Do tej pory o aktorskiej produkcji nie było mowy, mimo że szansa na jej powstanie pojawiła się po raz pierwszy w 2020 roku