Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwicy można dostać, drugi boss ostatnim tchnieniem dupy mnie rozwalił. A taki miałem piękny build, do tego kosmonautę i odtworzenie w maszynie.w returnal napierdalam ale podkurwia pięknie

Pograłem w to tylko chwilę, bo jakoś nie mam ostatnio weny na aż tak trudne tytuły. Klimat niesamowity, responsywność postaci jedna z lepszych jakie widziałem, świetnie wykorzystanie pada do PS5.Kurwicy można dostać, drugi boss ostatnim tchnieniem dupy mnie rozwalił. A taki miałem piękny build, do tego kosmonautę i odtworzenie w maszynie.
Bardzo podobne do dead cells, tam wymęczyłem podstawkę, dopiero dlc z "ekipą" z wieży mnie wykończyła psychicznie i sobie odpuściłem - level co się wspinasz w wieży, która się pali (chyba bo nie pamiętam poprzez wyparcie) i walczysz wpierw z 1 potem 2 a potem 3ma skurywysynami, przy których pękła mi psycha i się poddałem.
Te gry są trudniejsze niż jakieś tam eleden ringi, bo tu dużą rolę odgrywa szczęście po prostu (właściwy build). Jak nie trafisz z dobrym sprzętem to po temacie.
Pobrałem te returnal z plusa, ale jak przeczytałem, że to gra, w której jak zginiesz to zaczynasz od zera, to odpuściłem. Już chyba na tyle zdziadziałem, że potrzebuję łatwych tytułów. Ogrywam ragnaroka i jest to dla mnie tytuł idealny. Fabuła trochę zamulona, we wcześniejszych częściach bardziej mnie wciągała, ale plus taki, że po dwóch tygodniach odpalam i nie muszę sobie przypominać o co chodziło, tylko sobie biegnę i tłukę toporemKurwicy można dostać, drugi boss ostatnim tchnieniem dupy mnie rozwalił. A taki miałem piękny build, do tego kosmonautę i odtworzenie w maszynie.
Bardzo podobne do dead cells, tam wymęczyłem podstawkę, dopiero dlc z "ekipą" z wieży mnie wykończyła psychicznie i sobie odpuściłem - level co się wspinasz w wieży, która się pali (chyba bo nie pamiętam poprzez wyparcie) i walczysz wpierw z 1 potem 2 a potem 3ma skurywysynami, przy których pękła mi psycha i się poddałem.
Te gry są trudniejsze niż jakieś tam eleden ringi, bo tu dużą rolę odgrywa szczęście po prostu (właściwy build). Jak nie trafisz z dobrym sprzętem to po temacie.
Poczekam na pierwsze opinie i pewnie kupię, chociaż cena na steamie dość zaporowa.Oblivion to bardziej remake niż remaster. Zmiany:
-na nowo nagrane dialogi
-dodani aktorzy głosowi
-zmiana systemu dialogów
-przebudowany wygląd npc - już nie wyglądają jak ziemniaki
-nowy system walki
-no i oczywiście nowy silnik
Jak będzie przyzwoicie chodzić na xboxie to jestem na duże tak.
Jeśli będzie w pudełku to kupię, ale jeśli tylko cyfra to wykupię GP.Poczekam na pierwsze opinie i pewnie kupię, chociaż cena na steamie dość zaporowa.
Od razu bedzie na game pass? Jeśli tak to ekstraJeśli będzie w pudełku to kupię, ale jeśli tylko cyfra to wykupię GP.
Już wleciało ogólnie. Tylko nie wiem czy w Polsce też. Jak nie to jutro.Od razu bedzie na game pass? Jeśli tak to ekstra
spory skurwiel
Właśnie ściągam.125gb
spory skurwiel
Chyba afera jest, że nie ma płci bohatera jak tworzysz postać, tylko dali TYPE 1 i TYPE 2Jutro o 17 pokaz Obliviona. Ciekawe czy tego nie spierdolą - zresztą ma być za półdarmo w passie, więc będzie można sprawdzić.

"Jeden chuj"Chyba afera jest, że nie ma płci bohatera jak tworzysz postać, tylko dali TYPE 1 i TYPE 2![]()

Oblivion to bardziej remake niż remaster. Zmiany:
-na nowo nagrane dialogi
-dodani aktorzy głosowi
-zmiana systemu dialogów
-nowy system walki
Elegancko, trzeba będzie sprawdzić. Pytanie czy ogarnęli skalowanie wrogów bo w oryginale to był dramat.Oblivion to bardziej remake niż remaster. Zmiany:
-na nowo nagrane dialogi
-dodani aktorzy głosowi
-zmiana systemu dialogów
-nowy system walki
Ostatnio standard w branży przy kreatorach.Chyba afera jest, że nie ma płci bohatera jak tworzysz postać, tylko dali TYPE 1 i TYPE 2![]()
Pograłem dwie godzinki i jest bardzo dobrze. W trybie wydajności chodzi elegancko i nie ma dużych spadków, graficznie jest bardzo ładnie - modele i otoczenie są bardzo szczegółowe. Doszło też sporo nowych animacji, których nie było w oryginale. Skalowanie chyba ogarnięte - ogólnie ponoć wzieli model ze Skyrima.Elegancko, trzeba będzie sprawdzić. Pytanie czy ogarnęli skalowanie wrogów bo w oryginale to był dramat.
No to brzmi nieźleOstatnio standard w branży przy kreatorach.
Pograłem dwie godzinki i jest bardzo dobrze. W trybie wydajności chodzi elegancko i nie ma dużych spadków, graficznie jest bardzo ładnie - modele i otoczenie są bardzo szczegółowe. Doszło też sporo nowych animacji, których nie było w oryginale. Skalowanie chyba ogarnięte - ogólnie ponoć wzieli model ze Skyrima.

Nie czytam już więcej internetow i recek bo to wygląda jak coś w czym się zakocham
Dobra, przespałem się z tematem, już jest pewniak ;) Kupuje po skończeniu KCD2.

ja z tych tylko Eldena mam z głowy... reszta też na liścieŻycia mi zabraknie na nadrabianie gier
Na liście mam:
Kingdom Come 1 i 2
Red dead 2
Baldur 3
Starfield
Cyberpunk
Atomfall
Ghost od Tsushima
Elder ring
A tu jeszcze dochodzą takie kwiatki jak to Claire 33 czy remake Obliviona![]()
Mi brakuje KCD 2 i Baldur. Starfield - jebać. Atomfall nie wiem co to a resztę przekopałem do piątego dna.Życia mi zabraknie na nadrabianie gier
Na liście mam:
Kingdom Come 1 i 2
Red dead 2
Baldur 3
Starfield
Cyberpunk
Atomfall
Ghost od Tsushima
Elder ring
A tu jeszcze dochodzą takie kwiatki jak to Claire 33 czy remake Obliviona![]()