JigoroKano
KSW Featherweight
Warto dbać o czystość języka ojczystego!Tę sukę malarkę![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Warto dbać o czystość języka ojczystego!Tę sukę malarkę![]()

Będziesz grał kobietą, zgadnij. Czytając tym razem wszystkie dialogi widać dokładne ile lewackiego spierdolenia jest w cdpr. W wielu misjach wręcz wylewa się to z ekranu. Mam małą nadzieję że opamiętają się w części czwartej a jeśli nie to życzę im anty woke pożogi w niezależnych recenzjach.
Po wieśku nr 2 się lekko narracja zmieniłaNie wiem czy już to pisałem ale ostatnio odkurzyłem znowu Wieśka trzeciego. Nie mam za bardzo czasu na coś nowego co by mnie bardziej zaangażowało. Ot wieczorna sesja na 1,5-2 godziny. Patch 4.06 bardzo poprawił problemy z wydajnością które wystąpiły po next gen patch z włączonym RT. Poprawili też rozwój postaci i skalowanie wrogów. Nie jest oczywiście idealnie.
Ale nie o tym chciałem. Czytając tym razem wszystkie dialogi widać dokładne ile lewackiego spierdolenia jest w cdpr. W wielu misjach wręcz wylewa się to z ekranu. Mam małą nadzieję że opamiętają się w części czwartej a jeśli nie to życzę im anty woke pożogi w niezależnych recenzjach.

Ale że jak mod? Na x360?Goście którzy stoją za modem do UFC 3 Undisputed (Undisputed Forever, nadpisują zawodników modelami nowszych, też obecne klatki I ring Rizin itp.) zapowiedzieli dwie rzeczy
Pierwsza, dokopali się do danych które pozwolą na większą kustomizację ruchów zawodników
Druga, tworzą podobny mod do Fight Night Champion
Da się shakować konsolę, ale polecają emulator RPCS3 (PS3) , bo z konsolą dużo pierdoleniaAle że jak mod? Na x360?
Dziwoląg w chuj. Ktoś wpadł na pomysł, żeby wprowadzić mocniejszych przeciwników, którzy mają jakieś dodatkowe zdolności i bossów rodem z jakichś gier sci-fi - oczywiście wszystko to gąbki na pociski.Wykupiłem gejpasa to postanowiłem nadrobić ostatnie Call of Duty.
Patrząc na to że na samym steamie ma w peaku 2x więcej graczy niż ww crapy to jest ko. Uwzględniając dodatkowo budżety to rozmiar porażki jest wielokrotnie większy. Miód na moje serce. Jest pewna szansa że niektórzy się opamiętają. Schowają ideolo do szuflady mając perspektywę braku zarobku.Sandfall Interactive pochwaliło się kolejnym kamieniem milowym osiągniętym przez Clair Obscur: Expedition 33. W trzy dni od premiery sprzedało się milion egzemplarzy gry.
Ciekawe jak to wygląda na tle takich hitów jak:
- ałała ud,
- assasin małpuke
- the failguard
można gdzieś zrobić takie zestawionko?
Nie no ogólnie to ja wiem tylko chciałem zobaczyć twarde liczbyPatrząc na to że na samym steamie ma w peaku 2x więcej graczy niż ww crapy to jest ko. Uwzględniając dodatkowo budżety to rozmiar porażki jest wielokrotnie większy. Miód na moje serce. Jest pewna szansa że niektórzy się opamiętają. Schowają ideolo do szuflady mając perspektywę braku zarobku.

Chuja tam zobaczysz. Teraz nie podaje się liczby kopii tylko liczbę zaangażowanych graczy. Klęskę natomiast rozpoznaje się po wzroście ilości kolorowych zjebów w pośredniakach i rozszerzeniach portfolio chińskich gigantów.Nie no ogólnie to ja wiem tylko chciałem zobaczyć twarde liczby
![]()
Internety już się zesrały. Graczom podoba się postać kobieca i już jest jazda o pedofilii![]()
![]()
Wreszcie ktoś dał mi możliwość sterowania francuskiej 16tki, kolejny plus dla twórców ... niestety czekam na pacza pozwalającego na prawilny najazd kamery ;)

Internety już się zesrały. Graczom podoba się postać kobieca i już jest jazda o pedofilii![]()
![]()
Wreszcie ktoś dał mi możliwość sterowania francuskiej 16tki, kolejny plus dla twórców ... niestety czekam na pacza pozwalającego na prawilny najazd kamery ;)

A inne można bez zgody?przecież 16stke można już pukać za jej zgodą![]()
A inne można bez zgody?

Jeżu, ale ta gra jest cudowna. Oprawa wizualna, no i szczególnie dźwiękowa to jest peak
Fabularnie też robi się ciekawie, mimo, że klimat ciężki to jest sporo humoru.
Walki z bossami są trudne, ale mega satysfakcjonujące. Jak wyjdzie idealny blok z kontrą to morda sama się cieszy. Z Maelle zrobiłem totalnego badassa![]()

Prolog jest niesamowity, później robi się jeszcze ciekawiej. Co do walki z mimem to wystarczyło użyć przeciążenia i nie było co zbierać, w innym wypadku chyba tylko idealne kontre i uniki mogłyby pomóc.Przeszedłem wczoraj prolog Clair Obscur i pod kątem wizualnym ciężko do czegoś to porównać.
Klimat jest niesamowity i dawno nie widziałem gry z. której wychodzi tyle emocji.
Jedynie z systemem walki będę musiał pokombinować, bo miałem już problemy z mimem i z Maelle![]()
Ogarnąłem to. To combo z trzech ciosów byłem w stanie uniknąć, ale jak atakował młotem to już mnie łapał.Co do walki z mimem to wystarczyło użyć przeciążenia i nie było co zbierać, w innym wypadku chyba tylko idealne kontre i uniki mogłyby pomóc.
Wydaje mi się, że właśnie przez dodanie elementów zręcznościowych i lekki soulsowy vibe, Clair jest powiewem świeżości wśród turówek, dzięki czemu trafi do szerszego grona odbiorców. W ogóle to jest mocny powrót do klasyki starych Finali, ale w zachodnim stylu czyli coś na co jaj i pomysłu nie mieli skośni ze Square Enix.W sumie to moja pierwsza turówka tego typu.
Racja. Turówki też ostatnio Atlus próbował ożywić w Metaphor dodaniem elementów walki w czasie rzeczywistym.Wydaje mi się, że właśnie przez dodanie elementów zręcznościowych i lekki soulsowy vibe, Clair jest powiewem świeżości wśród turówek, dzięki czemu trafi do szerszego grona odbiorców. W ogóle to jest mocny powrót do klasyki starych Finali, ale w zachodnim stylu czyli coś na co jaj i pomysłu nie mieli skośni ze Square Enix.

Ja w majówkę zamierzam mocniej przysiąść i pewnie też się powkurwiam na walkęNa razie mam tylko wdzianko Maelle z tego filmiku i było testowane podczas kucania
Dotarłem wreszcie do etapu gdzie opcjonalny boss to już dla mnie za dużo i wrócę jak przypakuje. W ogóle przyprawa przez Kamienne urwiska jest ciężka sama w sobie, a teraz jeszcze ten chuj z lampami![]()