Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co to jest za projektor? W jakiej odległości masz sciane? Są opoznienia zauwazalne?Centrum dowodzenia gotowe. Dziś chyba wjedzie Kratos. Wiem, że opinie mieszane, ale jestem fanem god of wara od pierwszej części
View attachment 121620
Co to jest za projektor? W jakiej odległości masz sciane? Są opoznienia zauwazalne?
Petarda!!!Jak się ma taki zestaw to baba jest zbędna!! Ile kosztuje taka przyjemność ?!!optoma uhd35x, po drugiej stronie mam taki rozwijany ekran Overmax,bo nie mam nigdzie ,,gołej" ściany. Ekran około 3,5m od projektora i daje mi 100 cali. Od kiedy to zamontowałem to oglądanie czy granie na tv Sony 55cali w ogóle nie daje satysfakcji.
Co do opóźnienia to nie zauważyłem. W dodatku projektor ma specjalny tryb game mode, który ponoć dodatkowo zmniejsza input laga, ale czy w tym trybie czy bez nic nie widzę
View attachment 121626
Petarda!!!Jak się ma taki zestaw to baba jest zbędna!! Ile kosztuje taka przyjemność ?!!
, bo była promocja na blak frajer, że euro spłaca dwie raty, więc muszę czekać aż te dwie raty miną i mogę od razu spłacić całość - 2700 zł mnie wyjdziePiękna to była gra jak na tamte czasy. Mega walka i to dla każdej z klas do tego świetna magia i ciekawy multi. Niestety wymagania na tamte czasy były wysokie i trzeba było mieć nielada kombajn. Aktualnie gry to gówno. I przykro się na to patrzy. Wydawcy tylko daj daj daj i tu wytniemy tam wytniemy damy jako dlc po 200 zł a gierkę za 300. Niech ubi padnieZa dzieciaka zagrywałem się w Dark Messiah Might and Magic wydanego w 2006 roku. Gra jest zrobiona na silniku Source czyli na tym od Half Life.
Jedną z broni tam dostępnych było otoczenie - można tam było między innymi rzucać obiektami jak beczki czy kamienie, wkopywać wrogów w ogniska czy na kraty z kolcami. Można było nawet zwabić cyklopa pod kolumnę by ją na niego zrzucić.
Obecne gry mają kompletnie wywalone na fizykę, w zamian dostajemy jakieś gówna pokroju śledzenia promieni, na które i tak większość ma wywalone.
Większość tych gówien ma problemy z optymalizacją i jak coś działa na premierę to mamy święto.
W dziwnym kierunku poszedł gaming - wchodzenie w interakcje z otoczeniem jest dużo fajniejsze od tych graficznych wodotrysków moim zdaniem.
Też mam Xenoblade'a, ale jeszcze czeka na swoją kolej. Jakiego kontrolera używasz? (albo pada? Nie wiem jak to nazywać w przypadku switchaCzas się zapoznać z jedynym gatunkiem który mi do tej pory uciekał czyli japońskimi RPG
![]()
)Tutaj mam joycony z Aliexpress LinYuvo KS42. Dorwałem na spróbowanie za 90 złotych jakoś w grudniu i jestem bardzo zadowolony a jak się je złoży w pada to też dają radę. Oryginalne joycony teraz męczy moja córka ;)Też mam Xenoblade'a, ale jeszcze czeka na swoją kolej. Jakiego kontrolera używasz? (albo pada? Nie wiem jak to nazywać w przypadku switcha)
link!?Jutro ma się ukazać nowe Delta Force: Black Hawk Down. Singiel ma być do pobrania za darmo (ciężko mi w to uwierzyć, że to prawda), płatności mają dotyczyć multi.

link!?![]()
![]()
![]()
![]()
@zielony666 właśnie odpala więc możecie się powymieniać wrażeniamiPróbował ktoś demo remake'a Gothica (Nyrasa)?
Mi się podoba. Klimat jest, dolina jest ładna (chociaż trochę za jasna), muzyka i dubbing przyjemny
Rozgrywka mniej drewniana od oryginału ale sterowanie postaci do poprawy.
Póki co zapowiada się dobrze

Będzie miał odwrotnie i koniec końców zainstaluje starego z powrotem@zielony666 właśnie odpala więc możecie się powymieniać wrażeniami![]()

Odpalam właśnie i... kurde graficznie nie jest to poziom tego grywalnego tearsera co pokazywali.Próbował ktoś demo remake'a Gothica (Nyrasa)?
Mi się podoba. Klimat jest, dolina jest ładna (chociaż trochę za jasna), muzyka i dubbing przyjemny
Rozgrywka mniej drewniana od oryginału ale sterowanie postaci do poprawy.
Póki co zapowiada się dobrze
Nie no jest OK. To jest stary Gothic w lepszej/nowoczesnej oprawie.Będzie miał odwrotnie i koniec końców zainstaluje starego z powrotem![]()
Bo teaser pokazuje nowszą wersję gry. Demo Nyrasa to jest to co mieli półtora roku temuOdpalam właśnie i... kurde graficznie nie jest to poziom tego grywalnego tearsera co pokazywali.
Animacje są tragiczne ale to jest GOTHIC remake.
Wszystko co było w oryginale jest w remaku i jak ktoś był fanem OG Gothica to pewnie jest gra 10/10 :D
In plus: demo to tylko 10GB
docs.google.com
To widzisz aż tak w temacie nie jestem. W takim układzie jak to jest 1.5 roczny build to się nie ma o co przyjebać. Może o optymalizację - ale dodadzą FSR/DLSS, frame generation i będzie.Bo teaser pokazuje nowszą wersję gry. Demo Nyrasa to jest to co mieli półtora roku temu
Ale pomaga też że nadal robią ankiety itp.
swoją drogą
![]()
Gothic 1 Remake - Nyras Prologue Feedback
docs.google.com
Dużych oczekiwań do tego nie mam to jestem zadowolonyTo widzisz aż tak w temacie nie jestem. W takim układzie jak to jest 1.5 roczny build to się nie ma o co przyjebać. Może o optymalizację - ale dodadzą FSR/DLSS, frame generation i będzie.
Po wtopie z Cieniem Wojny chyba i tak nie mieliśmy co na to liczyć.Czyli nici z trzeciej części cienia mordoru......szkoda