GigaKozak33
Bellator Middleweight
Ghost of Wokeiale będzie woke gówienko kolejne od sioni ze stronk woman
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ghost of Wokeiale będzie woke gówienko kolejne od sioni ze stronk woman
![]()
uffffZeszło embargo na KCD2 i jest ponoć WYJEBISCIE i nawet to niby woke gówno którym ktoś straszył to nic nieznaczący moment w grze.
Mordo, w Baldurze mogłeś się ruchać z niedźwiedziem. W KCD Henryk chędorzy chyba tylko baby ze szparami. Pojawia się chyba czarny lekarz, ponoć jest to jakoś dobrze wytłumaczone fabularnie I nikt nie powiedział, że nie każe bohaterowi robić wcierki z gówna na sińce.uffff
Baldur to takie bardziej fantasy, a KCD jednak inna para kaloszy.Mordo, w Baldurze mogłeś się ruchać z niedźwiedziem. W KCD Henryk chędorzy chyba tylko baby ze szparami. Pojawia się chyba czarny lekarz, ponoć jest to jakoś dobrze wytłumaczone fabularnie I nikt nie powiedział, że nie każe bohaterowi robić wcierki z gówna na sińce.
A wracając do pierwszej części to jednak dygnął. Wsiąkłem mocno chociaż na razie nie wychylam nosa daleko poza osadę. No i randka z Teresa była ;)
Nie wiem co to znaczy, ale chyba się zainteresuje ;)Teresa i jej DLC![]()
Pod domem młynarza w dialogu z nią możesz zapytać jak udało jej się uciec i wtedy zaczniesz DLC.Nie wiem co to znaczy, ale chyba się zainteresuje ;)
Był gangbangPod domem młynarza w dialogu z nią możesz zapytać jak udało jej się uciec i wtedy zaczniesz DLC.
Niestety jest tam dużo spierdalania, a topografia mapy potrafi wkurwić.
w sumie to chyba można jej nie ratować 
Warto kupić nioh complete edition za ok 50zl?
Jak dla mnie najchujowsza generacja konsol w historii.Ssie ta generacja na potęgę. Wczoraj na pokazie Capcomu zaprezentowali jakieś dwie arcade collection staroci i remaster drugiej Onimushy.
Nic o nowym RE czy DMC.
pieerdolec nic się nie nauczył![]()
Szef EA podaÅ powód porażki Dragon Age: The Veilguard. Jego zdaniem RPG nie oferowaÅo graczom funkcji, których ci pożÄdajÄ - GRYOnline.pl
Prezes Electronic Arts uważa, że porażka The Veilguard wynika z nieprzystosowania siÄ do âewoluujÄcych wymagaÅ graczyâ. Jego zdaniem oczekujÄ oni elementów gier-usÅug.www.gry-online.pl
![]()
Szef EA podaÅ powód porażki Dragon Age: The Veilguard. Jego zdaniem RPG nie oferowaÅo graczom funkcji, których ci pożÄdajÄ - GRYOnline.pl
Prezes Electronic Arts uważa, że porażka The Veilguard wynika z nieprzystosowania siÄ do âewoluujÄcych wymagaÅ graczyâ. Jego zdaniem oczekujÄ oni elementów gier-usÅug.www.gry-online.pl

Przyczyną porażki Veilgarda i innych chujowych gier jest takie szefostwo![]()

![]()
Autorka nowego Dragon Age prawdopodobnie stworzy Baldur's Gate 4. Corrine Busche już w nowym studiu
Dragon Age: The Veilguard odniósł tak wielką komercyjną porażkę, że EA prawdopodobnie już w najbliższych dniach pożegna się z całym zespołem BioWare Edmonton. Bezrobocie nie grozi jednak reżyserce tego RPG.www.ppe.pl

ku pamięci
![]()
Autorka nowego Dragon Age prawdopodobnie stworzy Baldur's Gate 4. Corrine Busche już w nowym studiu
Dragon Age: The Veilguard odniósł tak wielką komercyjną porażkę, że EA prawdopodobnie już w najbliższych dniach pożegna się z całym zespołem BioWare Edmonton. Bezrobocie nie grozi jednak reżyserce tego RPG.www.ppe.pl
Evil cannot create anything new, they can only corrupt and ruin what good forces have invented or made. (Zło nie jest w stanie stworzyć niczego nowego, może jedynie zniekształcać i niszczyć to, co zostało wymyślone lub stworzone przez siły dobra).